- 27 Şubat 2018
- 62
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi loving stars
Şu an kendime gelemiyorum bütün eşyalarını topladım . Bu işin aslını astarini bir öğreneyim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın aradaki mesafeyi korumak için ozellukle resmi yanıt vermiş olabilir.Kadın evli mi? Konuşmalar bana gayet resmi geldi siz hocam felan diye hitap etmiş ama özel hayatı merak etme kısmı biraz sakat. Tepkiniz ağır olmuş. Kadınla görüşün derim.
Once bi kadini arayin konuşunŞu an kendime gelemiyorum bütün eşyalarını topladım . Bu işin aslını astarini bir öğreneyim de
Adam kadının özelini soruyor kadında sanane diyor bence eşin kadının hayatı ile ilgili bir şeyler sordu kadın da resmi cevap verdi...
Kadınla mi konuşsaydın acaba
Bana kadın adamdan resmi gibi geldiSonraki mesajda kadın " herşey karıştı hocam" filan yazıp gülücük koymuş. Tersleyen insan gülücük filan koymaz ki..istemem yan cebimde dursun gibi de olabilir durum.
Aynen , cocugu bahane edip yem atmıştır, eşi de ne oldu falan diyecek, bu da naz yapacak anlatmam vs. diye, gizemli kadını oynayacak, ordan muhabbet açacakti belki de.Bir mesajtan bin tane senaryo çıkar. Gerçeği çok merak ettimSonraki mesajda kadın " herşey karıştı hocam" filan yazıp gülücük koymuş. Tersleyen insan gülücük filan koymaz ki..istemem yan cebimde dursun gibi de olabilir durum.
Aynen , cocugu bahane edip yem atmıştır, eşi de ne oldu falan diyecek, bu da naz yapacak anlatmam vs. diye, gizemli kadını oynayacak, ordan muhabbet açacakti belki de.Bir mesajtan bin tane senaryo çıkar. Gerçeği çok merak ettim
Aynen , cocugu bahane edip yem atmıştır, eşi de ne oldu falan diyecek, bu da naz yapacak anlatmam vs. diye, gizemli kadını oynayacak, ordan muhabbet açacakti belki de.Bir mesajtan bin tane senaryo çıkar. Gerçeği çok merak ettim
İyi de mesela bu okul öğretmeni değil ki? Özel ders verdiği öğrenci - ailevi sorunlarıı ile okul da rehber öğretmenler ilgilenir.bence öğrenci ile ilgili bir sorunlar vardı eşinde olayı deşti niye böyle şöyle derken konu oralara gitti. keşke telefonu kırmasaydın ya
Bu mesajdan anladıgım tek sey esiniz kadının özelini merak etmiş ,kadında ben deger verdiğimin özelini merak etmem sende bana deger veriyorsan etme ye getirmiş olay bu.sonrada anlatırsam üzülürsünüzü yani sizi üzmek istemem anlamında.kocanız bir halt karıstırıyor kadında masum değil kasınıyorBugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .
Mesaj whatsappdan filan mı gelmişti . Normal sms ise telefon dökümünü isteyip bir bak ne kadar mesajlaşmışlarKafasini kirmadigima dua etsin . O an sinirle teli fırlattim engel olamadım kendime . Oni da hırpaladım eşyalarını d dağıttım evden kovdum. Keşke sakın kalabilseydim o an