• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime gelemiyorum

Bugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .

Son durum nedir

WhatsApp ı başka bir telefonda yeniden kurarsan ilk kurulum sırasında sohbeti geri yükle diye bişey çıkıyor sanırsam.

Konu fake değil merak etmeyin evet evliyim. Buraya böyle bir mesaj yazacağım aklıma gelmezdi. Bu üyeliği sadece nasıl kilo verilir şu sorunum nasıl geçer vs sorularıma cevap almak için aldım orda sevgilim yazdım çünkü amacım evli oluo olmadığımı ispatlamak değil sorunlarıma çözüm bulmaktı . Bu sitede herkesin kişisel bilgilerini doğru verdiğini hiç sanmiyoru m . Zaten yeterince gerginim . Son durum eşim ortada yok telde olmadığı için ulaşamıyorum gözüme uyku girmiyor meraktan.

Konu fake değil merak etmeyin evet evliyim. Buraya böyle bir mesaj yazacağım aklıma gelmezdi. Bu üyeliği sadece nasıl kilo verilir şu sorunum nasıl geçer vs sorularıma cevap almak için aldım orda sevgilim yazdım çünkü amacım evli oluo olmadığımı ispatlamak değil sorunlarıma çözüm bulmaktı . Bu sitede herkesin kişisel bilgilerini doğru verdiğini hiç sanmiyoru m . Zaten yeterince gerginim . Son durum eşim ortada yok telde olmadığı için ulaşamıyorum gözüme uyku girmiyor meraktan.
Arabada yatsın demişsiniz. Belki ordadır

Mesajları silmesi her şeyi mahvetmiş. Evden kovmakla iyi etmişsiniz. Bir gece dışarda sürünsün. Bakalım bir daha mesajları silip arkanızdan iş çevirmeye cesaret edecek mi?

Çok güzel tepki vermişsiniz. Gidip alsın dökümlerini kanıtlasın madem olay onun dediği gibiyse.

Sana tavsiyem gaza gelme öfkeyle oturup zararla kalkma kardeşim sakinliğini korumaya çalış mümkün olabildiğince belki burada cogunlugun dusundugu gibi deyildir bir açıklaması vardır bekle bakalım hemen pireye kızıp yorgan yakma... esin hatalı okey ama ben isin aldatma boyutunda olduğunu hiç düşünmüyorum... arkadaşlar Allah aşkına sizde dizi film izlerkenki yorumlar gibi yorum yapmayın kadın zaten gergin durun bakalım daha ne olduğu belli deyil buradaki yorumlar okunup gecilmiyo insanın aklına yer ediyo biraz daha dikkat edelim bence lütfeen

Benim eşim de ben kızarım diye iş yerinden bir kızın mesajını silmişti. Ama mesaj geldikten 1 iki gün sonra silmiş. Niye sildin diye kızdığımda sanki okuduğunu bilmiyor muyum, whatspp ta listemin en yukarısında durmasın diye demişti. Cidden okumuştum ama bir ara günlük bakarken şimdi bir şey dikkatimi çekerse kurcalama gereği duyuyorum. Şüpheleneceğim şekilde bir davranış varsa. Ben de silme dedim ve üstünde çok durmadım. Kız mesajında eşime Filanca bey diyordu. Eşinizin muhabbette olması kötü, 37 dakika telefon konuşması da nedir diyorum ama bir komşum da öğretmendi ve çocuk sorunlu olduğu içim çoçuğun annesi babası gece gündüz onlarla konuşurlardı. Hatta gecenin bir yarısı çocuk annesiyle komşumuza gelirdi dert çözmeye ama buradaki fark komşumun eşi de olaylara yakından tanık olurdu. Sizin olay da belki böyle bir şey olabilir diyeceğim ama neden çocuk problemliyse sorun varsa eşiniz size anlatmadı sorduğunuzda. Hani diyelim ki eşiniz öğrencisine değer veriyor (kadının mesajındaki değer verdiğimin özelini sormam demesindeki kaynak bu olabilir) bundan dolayı da ailevi sorular sordu çocukta sıkıntı gördü siz kızarsınız diye mesajları da sildi bunu da anlarım hadi, ama sorduğunuzda niye bunu açıklamadı?..
Erkekler muhabbet etmeyi masum görüyor aman canım ne var sanki diyorlar ama bak bir evliliğin neredeyse bitmesine sebep olabiliyor bu tip muhabbetler ve geldiği noktalar... Bu arada iş yerinde başka bir kız vardı eşime canımlı cicimli mesajlar yazardı konuşma sırasında arkadaş gibi ben de elime kızınca Mesajlar birden kesildi. Ama sık görüşülenler listesinde bu kızın adı var. Salağa yattım ama eşimin WhatsApp ta konuşsa dahi mesajları sildiğini biliyorum ben kızmayım diye. Hiçbir şey demedim bir daha, sonradan tanıştım kızla kızın niyeti ya da eşimin niyeti kötü değildi. Kız evlenecekti hatta davetiye hazırlıklar dalan konuştuk anladım ki kızın tarzı öyle konuşmak kadın erkek ayırt etmiyor. Ben de eşimin fazla cana yakın! konuşmasından, hemen samimiyet kurmasından şikayetçiyim. Ama ne yapayım engel de olamıyorum işte laftan kızmamdan anlamıyor! :KK43: Bu arada geldi mi haber aldınız mı n’aptınız?

Bunu ispatlamanin bir yolu var watsap i komple silip yüklerse tüm geçmiş yüklenir.Fevri davranmayin soğuk kanlı olun ki ortada bişey yoksa pişman olmayin
Eğer WhatsApp otomatik yedekleme alıyorsa geri yükleme yaparken yedekleme saati önemli. Yedeklemeden önce sildiyse msjları ve yedekleme günlük yapılıyorsa msjlar gitmiştir ve geri getirilemez. Ayarlarda ‘sohbet’ sekmesinin altında yedekleme saati yazar. Bakılıp anlaşılabilir.

Hesabın fake olup olmadığına bakacaklar bence

Bazı konular inanılmaz saçma oluyor o konu sahipleri ban almıyor ama gerçeğe yakın olan kişiler ban alıyor .geçenlerde bir konu daha vardı. Konu cinsellik yada absürd birşey değildi, kocasıyla olan bir sorundur yanlış hatırlamıyorsam. O üyeden ban aldı ve hepimiz ne oldu diye merak ettik. Umarım en kısa zamanda gelip yazar

He he madem ilk kadın mesah altmışta neden yazdığı mesajda ben deger vrrdiklerimin özelini merak etmem diyor demekki eşiniz kadına yazmış yürümüş yalan da söyleyemiyor

Bu mevsimde bamya hangi markette satılıyor yahu? Bamyanın mevsimi ağustos, eylüldür. Serasını da hiç görmedim. “Bamya” vurgusu subliminal mesaj bence:)

Back
X