Kendime gelmeye ihtiyacım var nolur yardım edin

Kimse vazgecilmez degil.
Yasin cok genc ilerde bu zamanlarini hatirlayip guleceksin.
tonla zıt yönümüz vardı birimiz kuzey birimiz güneydi.
oluru yoktu ama yine acaba hep bu şekilde takıntılı mı kalacağım diye düşünüp korkmaya başladım

Bugünden sonra bu kadar ağladıktan sonra,benim için onun bende yeri yok.
Onu daha fazla takmak istemiyorum,onu biraz gömelim ben bunları okuyayım kötü olmayayım diye açtım konuyu

İçinde ona dair söylemek istediğin şeyler var ise ;

Sevgili ...

• Hissettiklerim...
  • Sana söylemek istediğim...
  • Beni gerçekten inciten...
  • Beni gerçekten öfkelendiren...
  • Anlamakta gerçekten zorlandığım şey...
  • Bana bunu nasıl yapabildin...
  • Neden bunları yapmadın...
  • Bana hissettirdiğin...
  • Sana şunu hiç söylememiştim...
  • Keşke sen...
  • Keşke ben...
  • Keşke biz...
  • Hatırlıyorum da...
  • Şunu düşününce...
  • En çok özlediğim...
  • Umuyordum ki...
  • Halen acı çekme nedenim...
  • Asla bilemeyeceğin şey şudur ki...
  • Seni sevme nedenim...
  • Bu ilişki bitti, çünkü...
Bu mektubu 5 tane 10 tane yaza bildiğince yaz sonra yak gitsin acaip rahatlican :) Ona yazmana gerek kalmaz. Ve her zaman gülümse

her iki tarafında melek bulunan masa saati,ev hediyesi gibi ahahaha ki özel günde almıştı zevki harikadır

Ben olsam resmini paylasirdim sosyal hesabimda.
Ilk resim( saati masaya koy); yorum olarak; suryada zevksiz ve eski cagdan kalma bi saat koyalim.
Ikinci resim( saati param parca et): yorum olarakta; anlamadimki o cekicin takim sandigindan cikip, gelip saatin uzerine nasil dustugunu, oysaki sevmistimde, guzel para edebilirdi antikacida :)".

Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin

Bi nefes aldır da adam, hayatında senin eksik olduğunu idrak edebilsin.
Hediyeleri filan da geri götürmekle uğraşma, eğer sana bir şeyler hatırlatmaya devam edecekse, çöpe at ya da başkalarına dağıt. Aşkın ıstırabından kimse ölmüyor merak etme, dönmezse de fifi, dönerse de fifi böylesine.

sosyal hesaplardan sildi beni bugün,bide dün 170 ayetel kürsi okudum hayırlısıyla gelsin diye üstüne sabah sildi düşünebiliyomusun,resmen duama cevap

canım üzülme. belki saçma gelecek ama inan zamanla unutacaksın

3 haftadır hiç hiç muhabbetimiz yoktu,yani tamamen sessizdik,yokluğuma alıştı ki beni sildi.
Birdaha geleceğini döneceğini sanmıyorum.
Dönsede dediğiniz gibi,adam değil ki.

tonla zıt yönümüz vardı birimiz kuzey birimiz güneydi.
oluru yoktu ama yine acaba hep bu şekilde takıntılı mı kalacağım diye düşünüp korkmaya başladım
Bak ben evli ve cok mutluyum.
Bana saygi duyan ve askla bagli bi kocam var.
Hersey bu kadar iyiyken gelse beni terk etse uzulurum.
Ama asla onsuz yapamayacagimi dusunmem cunku ben onunla dogmadim.
Sende dogmadin.
Hayatimiza aldigimiz kişiler bizim yol arkadaslarimiz hayatlarimiz degil.

Emin olun tekrar sever ve sevilirsiniz hem de dibine kadar. Bence de hayırlısı ayrılmanızmış. Size değer verip bir msja bile karşılık vermiyorsa hediyeleri dahil her şeyini atın gitsin. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o kaçacaktır, unutturun kendinizi.

maşallah rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah
evet öyle aslında ben çok şaşırdım verdiğim tepkilere falan,bu ben miyim yaa oldum
çok kınıyordum acı çekenleri çokta alay ediyordum başıma geldi

3 haftadır hiç hiç muhabbetimiz yoktu,yani tamamen sessizdik,yokluğuma alıştı ki beni sildi.
Birdaha geleceğini döneceğini sanmıyorum.
Dönsede dediğiniz gibi,adam değil ki.

Seni silmesi panik olmanı istemesinden kaynaklanıyor. Vazgeçtim gidiyorum tüm aşklar yüreğimde bla bla... O yüzden nötr ol ne pozitif ne negatif kazanan sen olursun

hep hayırlısını istedim demek değilmiş,hayır geçmiş olsun bile demedi valla ne diyeceğimi bilemedim,aldığı çiçekelri falan 3 hafta önce attım,resimleride o zaman sildim tek bir hediyesi kaldı bende.
Benimde onda fularım,onu dahi istemedim bi tarafına sarsın

Seni silmesi panik olmanı istemesinden kaynaklanıyor. Vazgeçtim gidiyorum tüm aşklar yüreğimde bla bla... O yüzden nötr ol ne pozitif ne negatif kazanan sen olursun
Bence başkasını bulduğu için sildi,yada tamamen gemileri yaktığı için,dönmesini de istemiyorum dediğim gibi
sadece hak ettiğim muamele bu değildi

maşallah rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah
evet öyle aslında ben çok şaşırdım verdiğim tepkilere falan,bu ben miyim yaa oldum
çok kınıyordum acı çekenleri çokta alay ediyordum başıma geldi
Insaniz biz ve duygularımız var elbette canin yanacak lakin seni umursamayan birinin gozune gozune sokup egosunu tavan yaptirmanin geregi yok.
Aci cekiyorsan arkadaslarinla paylas, dolas, alışveriş yap ama seni yok sayana ben seni sayiyorum deme.

Bence başkasını bulduğu için sildi,yada tamamen gemileri yaktığı için,dönmesini de istemiyorum dediğim gibi
sadece hak ettiğim muamele bu değildi

Hayır canım böle hissedip ona saldırmanı amaçladığı için yaptı 3 haftadır ses çıkmıyor ya senden çatlamıştır şimdi :)

haklısınız,neyse benden ona giden tüm yollar kapandı,numarasını da siliyorum o hastalık mesajına cevap vermedi daha da geberse umrumda olmaz

Hayır canım böle hissedip ona saldırmanı amaçladığı için yaptı 3 haftadır ses çıkmıyor ya senden çatlamıştır şimdi :)
çok değişik bir adam bende çözemedim ama sevgisinin bittiğine eminim,eğer onun için silse bile yazdığımda dönerdi

canım izin vermiyorsun ki , adam seni cepte görüyor. Rolleri değiş sen çekip giden olsaydın o üzerine bu kadar düşseydi ne düşünürdün ?
ya ben seviyorken çekip gitmezdim ki,cehennemin dibine ebesine kadar yolu var.
Bu saatten sonra gelse kaç yazar,gelmese kaç yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…