- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
tonla zıt yönümüz vardı birimiz kuzey birimiz güneydi.Kimse vazgecilmez degil.
Yasin cok genc ilerde bu zamanlarini hatirlayip guleceksin.
Bugünden sonra bu kadar ağladıktan sonra,benim için onun bende yeri yok.
Onu daha fazla takmak istemiyorum,onu biraz gömelim ben bunları okuyayım kötü olmayayım diye açtım konuyu
her iki tarafında melek bulunan masa saati,ev hediyesi gibi ahahaha ki özel günde almıştı zevki harikadır
Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin
sosyal hesaplardan sildi beni bugün,bide dün 170 ayetel kürsi okudum hayırlısıyla gelsin diye üstüne sabah sildi düşünebiliyomusun,resmen duama cevapBen olsam resmini paylasirdim sosyal hesabimda.
Ilk resim( saati masaya koy); yorum olarak; suryada zevksiz ve eski cagdan kalma bi saat koyalim.
Ikinci resim( saati param parca et): yorum olarakta; anlamadimki o cekicin takim sandigindan cikip, gelip saatin uzerine nasil dustugunu, oysaki sevmistimde, guzel para edebilirdi antikacida :)".
canım üzülme. belki saçma gelecek ama inan zamanla unutacaksınÖnceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)
Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.
Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.
Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.
Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.
Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.
Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin
3 haftadır hiç hiç muhabbetimiz yoktu,yani tamamen sessizdik,yokluğuma alıştı ki beni sildi.Bi nefes aldır da adam, hayatında senin eksik olduğunu idrak edebilsin.
Hediyeleri filan da geri götürmekle uğraşma, eğer sana bir şeyler hatırlatmaya devam edecekse, çöpe at ya da başkalarına dağıt. Aşkın ıstırabından kimse ölmüyor merak etme, dönmezse de fifi, dönerse de fifi böylesine.
Bak ben evli ve cok mutluyum.tonla zıt yönümüz vardı birimiz kuzey birimiz güneydi.
oluru yoktu ama yine acaba hep bu şekilde takıntılı mı kalacağım diye düşünüp korkmaya başladım
maşallah rabbim huzurunuzu daim etsin inşallahBak ben evli ve cok mutluyum.
Bana saygi duyan ve askla bagli bi kocam var.
Hersey bu kadar iyiyken gelse beni terk etse uzulurum.
Ama asla onsuz yapamayacagimi dusunmem cunku ben onunla dogmadim.
Sende dogmadin.
Hayatimiza aldigimiz kişiler bizim yol arkadaslarimiz hayatlarimiz degil.
3 haftadır hiç hiç muhabbetimiz yoktu,yani tamamen sessizdik,yokluğuma alıştı ki beni sildi.
Birdaha geleceğini döneceğini sanmıyorum.
Dönsede dediğiniz gibi,adam değil ki.
hep hayırlısını istedim demek değilmiş,hayır geçmiş olsun bile demedi valla ne diyeceğimi bilemedim,aldığı çiçekelri falan 3 hafta önce attım,resimleride o zaman sildim tek bir hediyesi kaldı bende.Emin olun tekrar sever ve sevilirsiniz hem de dibine kadar. Bence de hayırlısı ayrılmanızmış. Size değer verip bir msja bile karşılık vermiyorsa hediyeleri dahil her şeyini atın gitsin. Siz ona ulaşmaya çalıştıkça o kaçacaktır, unutturun kendinizi.
Bence başkasını bulduğu için sildi,yada tamamen gemileri yaktığı için,dönmesini de istemiyorum dediğim gibiSeni silmesi panik olmanı istemesinden kaynaklanıyor. Vazgeçtim gidiyorum tüm aşklar yüreğimde bla bla... O yüzden nötr ol ne pozitif ne negatif kazanan sen olursun
Insaniz biz ve duygularımız var elbette canin yanacak lakin seni umursamayan birinin gozune gozune sokup egosunu tavan yaptirmanin geregi yok.maşallah rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah
evet öyle aslında ben çok şaşırdım verdiğim tepkilere falan,bu ben miyim yaa oldum
çok kınıyordum acı çekenleri çokta alay ediyordum başıma geldi
insan gibi sevmiyorum az öteye git dese şimdi unutmuştum bilecanım üzülme. belki saçma gelecek ama inan zamanla unutacaksın
Bence başkasını bulduğu için sildi,yada tamamen gemileri yaktığı için,dönmesini de istemiyorum dediğim gibi
sadece hak ettiğim muamele bu değildi
haklısınız,neyse benden ona giden tüm yollar kapandı,numarasını da siliyorum o hastalık mesajına cevap vermedi daha da geberse umrumda olmazInsaniz biz ve duygularımız var elbette canin yanacak lakin seni umursamayan birinin gozune gozune sokup egosunu tavan yaptirmanin geregi yok.
Aci cekiyorsan arkadaslarinla paylas, dolas, alışveriş yap ama seni yok sayana ben seni sayiyorum deme.
çok değişik bir adam bende çözemedim ama sevgisinin bittiğine eminim,eğer onun için silse bile yazdığımda dönerdiHayır canım böle hissedip ona saldırmanı amaçladığı için yaptı 3 haftadır ses çıkmıyor ya senden çatlamıştır şimdi :)
çok değişik bir adam bende çözemedim ama sevgisinin bittiğine eminim,eğer onun için silse bile yazdığımda dönerdi
ya ben seviyorken çekip gitmezdim ki,cehennemin dibine ebesine kadar yolu var.canım izin vermiyorsun ki , adam seni cepte görüyor. Rolleri değiş sen çekip giden olsaydın o üzerine bu kadar düşseydi ne düşünürdün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?