- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi beyinerror
-
ya ben seviyorken çekip gitmezdim ki,cehennemin dibine ebesine kadar yolu var.
Bu saatten sonra gelse kaç yazar,gelmese kaç yazar
memleketime gidecem kafa dinlemeye 1 ay kadar kalıcam zaten ayrılığın üzerinden de 2 ay geçmiş olacak,ailemi çok yıprattım onlar kahroldular benden ayrı yerdeBen olsam böyle olmazdı ben olsam böle yapmazdım uzar gider. Onun yerine düşünmeyi bırak , seni cepte gördü sıkıldı gitti seni arafta bıraktı dönmeye yüzü olsun vs.vs. O yüzden unutucaksın 2 ay geçsin sonra gel eski msjlarını tekrar oku güleceksin vay be ne aşıkmışım diceksin
onun verdiği tepkilerin aynısını vereceğimo seni arar emin ol döner ama sevdiğinden ama boşlukta kaldığından ama unutamadığından..döndüğünde ne tepki vereceksin ona?
forumda yazıp kınanmak istemiyorum o yüzden anlatmadım :)onun sebep olduğu rahatsızlığınız neydi?
memleketime gidecem kafa dinlemeye 1 ay kadar kalıcam zaten ayrılığın üzerinden de 2 ay geçmiş olacak,ailemi çok yıprattım onlar kahroldular benden ayrı yerde
yani babam aradı teselli verdi çok berbattı
[/QUOTE]en az bir ay aramayacakmışsın böyle durumlarda ve dönmeyen erkek yok diyorlar sen kendi işine odaklan o mutlaka arayacak seni zamanında yeminler eden asla görmem yüzünü itti diyen adam ayağıma geldi.ama döndüğünde güçlü durmalısın sen onu istememelisin bence.
ne aile yapısı ne düşünce yapısı ne kafa yapısı hiç uymuyor tek iyi yönü kalbiydi artık oda yok.Bu adam sana layık diil !!!! Lütfen kendi değerini gör saygı duy , babanın kıymetini bil o herfin kıçına bas tekmeyi ona mı kaldın hödükkk yaaa
sosyal hesaplardan sildi beni bugün,bide dün 170 ayetel kürsi okudum hayırlısıyla gelsin diye üstüne sabah sildi düşünebiliyomusun,resmen duama cevap
ne aile yapısı ne düşünce yapısı ne kafa yapısı hiç uymuyor tek iyi yönü kalbiydi artık oda yok.
rabbim hayırlısını versin
Haklısın,bi an isyan edecek duruma gelmiştim,şükür olmadı bişeyEvet duana cevap. Akilli ol.
hem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağımAlkolik bi adamdan ayrildin diye bu kadar kendini kahretmek neden?
Yoksa sen boyle bir adamla bir geleceginiz olacagini mutlu bir yuva kuracagini mi saniyordun?
Sana cevap vermedigi icin yat kalk sukret yoksa sen bu adami birakamazdin iyiki o seni birakmis.
Adamin canina minnet ayrilman icin kac aydir bekliyomus demekki.
Kendinin kiymetini bileceksin baska turlu hicbir erkekle bir gelecegin olmaz sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.
ben sahile gidip ağlayarak yazıyorum aynılarını sonra denize atıyorumAmin canımm hakkında hayırlısı. İlk sayfalarda bir mektup paylaştım içini öfke kapladığı zaman durmadan yaz , sonradan mektubu yak çok rahatlicaksın.
hem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağım
inanıcam aşıcaz falan demişti söz vermişti,şimdi sözleri unuttu,alkol için demediğini bırakmadı,yani hiç oluru yoktu ama sevgisini seviyordum,bakışını öpüşünü neyse olmayacak duaya amin demişimYahu Allah korumuş ne kalbi ya !!! bir hastalık geçirmene sebep oluyor ama iyi kalpli diyosun , alkolik diyosun inançsız diyosun daha adam da nolsun . Allahtan adam seni terk etmiş adam seni süründürdükçe değersiz hissetirdikçe ona daha çok aşık olmuşsun farkında mısın ? Tiksinmen gereken yerde hemde !! Ulaşılmaz ya ondan bunlar sen bu akşam şükür namazı kıl zira Allah seni büyük bir yanlıştan çevirmiş.
ben sahile gidip ağlayarak yazıyorum aynılarını sonra denize atıyorum
inanıcam aşıcaz falan demişti söz vermişti,şimdi sözleri unuttu,alkol için demediğini bırakmadı,yani hiç oluru yoktu ama sevgisini seviyordum,bakışını öpüşünü neyse olmayacak duaya amin demişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?