Kendime gelmeye ihtiyacım var nolur yardım edin

ya ben seviyorken çekip gitmezdim ki,cehennemin dibine ebesine kadar yolu var.
Bu saatten sonra gelse kaç yazar,gelmese kaç yazar

Ben olsam böyle olmazdı ben olsam böle yapmazdım uzar gider. Onun yerine düşünmeyi bırak , seni cepte gördü sıkıldı gitti seni arafta bıraktı dönmeye yüzü olsun vs.vs. O yüzden unutucaksın 2 ay geçsin sonra gel eski msjlarını tekrar oku güleceksin vay be ne aşıkmışım diceksin

memleketime gidecem kafa dinlemeye 1 ay kadar kalıcam zaten ayrılığın üzerinden de 2 ay geçmiş olacak,ailemi çok yıprattım onlar kahroldular benden ayrı yerde
yani babam aradı teselli verdi çok berbattı

o seni arar emin ol döner ama sevdiğinden ama boşlukta kaldığından ama unutamadığından..döndüğünde ne tepki vereceksin ona?

memleketime gidecem kafa dinlemeye 1 ay kadar kalıcam zaten ayrılığın üzerinden de 2 ay geçmiş olacak,ailemi çok yıprattım onlar kahroldular benden ayrı yerde
yani babam aradı teselli verdi çok berbattı

Bu adam sana layık diil !!!! Lütfen kendi değerini gör saygı duy , babanın kıymetini bil o herfin kıçına bas tekmeyi ona mı kaldın hödükkk yaaa

en az bir ay aramayacakmışsın böyle durumlarda ve dönmeyen erkek yok diyorlar sen kendi işine odaklan o mutlaka arayacak seni zamanında yeminler eden asla görmem yüzünü itti diyen adam ayağıma geldi.ama döndüğünde güçlü durmalısın sen onu istememelisin bence.[/QUOTE]

[/QUOTE]
ben artık dönmesini beklemiyor ve istemiyorum rahatlayayım yeter bana

Bu adam sana layık diil !!!! Lütfen kendi değerini gör saygı duy , babanın kıymetini bil o herfin kıçına bas tekmeyi ona mı kaldın hödükkk yaaa
ne aile yapısı ne düşünce yapısı ne kafa yapısı hiç uymuyor tek iyi yönü kalbiydi artık oda yok.
rabbim hayırlısını versin

Alkolik bi adamdan ayrildin diye bu kadar kendini kahretmek neden?
Yoksa sen boyle bir adamla bir geleceginiz olacagini mutlu bir yuva kuracagini mi saniyordun?
Sana cevap vermedigi icin yat kalk sukret yoksa sen bu adami birakamazdin iyiki o seni birakmis.
Adamin canina minnet ayrilman icin kac aydir bekliyomus demekki.
Kendinin kiymetini bileceksin baska turlu hicbir erkekle bir gelecegin olmaz sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez.

ne aile yapısı ne düşünce yapısı ne kafa yapısı hiç uymuyor tek iyi yönü kalbiydi artık oda yok.
rabbim hayırlısını versin

Amin canımm hakkında hayırlısı. İlk sayfalarda bir mektup paylaştım içini öfke kapladığı zaman durmadan yaz , sonradan mektubu yak çok rahatlicaksın.

hem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağım

hem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağım

Yahu Allah korumuş ne kalbi ya !!! bir hastalık geçirmene sebep oluyor ama iyi kalpli diyosun , alkolik diyosun inançsız diyosun daha adam da nolsun . Allahtan adam seni terk etmiş adam seni süründürdükçe değersiz hissetirdikçe ona daha çok aşık olmuşsun farkında mısın ? Tiksinmen gereken yerde hemde !! Ulaşılmaz ya ondan bunlar sen bu akşam şükür namazı kıl zira Allah seni büyük bir yanlıştan çevirmiş.

inanıcam aşıcaz falan demişti söz vermişti,şimdi sözleri unuttu,alkol için demediğini bırakmadı,yani hiç oluru yoktu ama sevgisini seviyordum,bakışını öpüşünü neyse olmayacak duaya amin demişim

Boşver onu daha ne yiğitler çıkar karşına aşkı o zaman anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…