Kendime gelmeye ihtiyacım var nolur yardım edin

ayrılıp üstüne bi de mesaja boğmayın karşınızdakini. boşuna rezil oluyosunuz.

Yani mumkun değil kaldı ki son attigim saglik mesajı muhakkak cevap vermedi gereken birseydi bu saatten sonra ne hali varsa görsün

Rabbim göstermesin ölümü uzak tutsun onun acısından hepimizi korusun inşallah
Kendi halime dönerdim eğer umut olmasaydı net bir şekilde kesseydi kesmedi bende hep ona kilitli kaldım. Şimdi anladım aslında adamda karakter yok bir ayrılık mesajını çok gördü kaldı ki durduk yere oldu hepsi

İlk zamanlar seviyordu en azından bunu hissediyordum
Yok herseyini sildim ona ait hiçbirşey kalmadı bende.
5 gün sonra da memleketime gidiyorum iyilesecegim eminim

Ben ona seni degistirecegim demedim,daha sevgili olmadan eski sevgilimi alkol yuzunden terk etmistim dedim. Oda ben sevmem zaten pek kullanmam belki sene de bir yeri gelirse oda belki demişti. Bende sene de birden bisey olmaz diye dusundum,ama yine trip yaparim dedim kurban olurum istedigini yap demişti,asla değiştirmek değildi amacım. Öncesinde de trip yapmıstim hemen geçmişti,simdi de yaptım 3 gece sabahlara kadar içip beni takmadı geleceğimizi göremedi.. Aynen vazgeçtim birakmicam çöpe aticam resimleri ve cicekleri attigim gibi

Hediyeyi falan kapisina bırakıp da daha da egosunu tavan yaptirma. eminim diyordur ki yapısti kız bana. Hastalık raporunu falan atmak hiç iyi olmamış bence. Adam silmiş seni daha da bırak bence.
Aslında onu attım cevap alamadım ondan sonra içimden koptu,be adam ortada bir sorun var ve sebebi senden kaynaklı. Bende sildim numarasını resimlerini. Merhaba yeni hayat,tabi güvenmemek şartıyla.

ayrılıp üstüne bi de mesaja boğmayın karşınızdakini. boşuna rezil oluyosunuz.
Cidden boğmadım 3 hafta tek mesaj atmadım,bunu sağlık nedeniyle atmam gerekti attım cevap alamayınca da tepem attı hassas bir noktaydı çünkü.
Yani ben yanlış tanımışım yanlış güvenmişim zannettiğim gibi biri değilmiş demekki

Aslında onu attım cevap alamadım ondan sonra içimden koptu,be adam ortada bir sorun var ve sebebi senden kaynaklı. Bende sildim numarasını resimlerini. Merhaba yeni hayat,tabi güvenmemek şartıyla.
Canim genceciksin hayata yeni baslamissin bırak bu sorunlu adamları. Seni mutlu edecek kisilerle ol.mutsuzluk verenden hayir gelmez.hayatin hep mutsuz gecer.eminim çıkar karşına dengin.

Canim genceciksin hayata yeni baslamissin bırak bu sorunlu adamları. Seni mutlu edecek kisilerle ol.mutsuzluk verenden hayir gelmez.hayatin hep mutsuz gecer.eminim çıkar karşına dengin.
biraz umutsuzum ama inşallah çok teşekkür ederim çok sağolun

sizin sağlık sorununuz var ve o adamın cevap vermesini onemsiosunuz bırakın yahu şu kendini bişi sanan insanları hayatta sağlıktan daha önemli olan çok az şey var...

sizin sağlık sorununuz var ve o adamın cevap vermesini onemsiosunuz bırakın yahu şu kendini bişi sanan insanları hayatta sağlıktan daha önemli olan çok az şey var...
çünkü bu sorunun temeli onunla oluştu o yüzden onun cevap vermemesi yıkım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…