- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
umutsuz olmakla beraber hayırlısı diyorum:)Boşver onu daha ne yiğitler çıkar karşına aşkı o zaman anlarsın
suya hapsettim şarkısını söylüyodum iyi geliyordu yaDenize atmasak iyiydi, dogayi kirletmeyelim
Cope at yada yak.
sadece şüpheydi ve bişey yokmuş çok şükür.onun yuzunden olan hastalik bulasici bisey galiba
insallah kalici deildir sagligini omur boyu etkilemez
bi insan sevgili adi altindaki bi zat için bnasil bu kdr kendini hirpalar benim aklim almiyor
bunu anladiigm gun size ise yarar bi tavsuye verebvilirim belki
bi el oglu ve disarida ondan milyonlarca avr bunu unutma
Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi
evet haklısınız tek elle tutulur yanı aşkla bakan gözleriydi,onlarda artık yok hiçbişey yok.Elle tutulacak hiçbir terafı olmayan ilişkine rüya gibi demende ayrıca hayret verici.Sen bence git bu akşam 7 yasin oku.Allah
seni sakınmış.Eşyalarını falan götürmeyede kalkma bunca zaman sonra hala kendini hatırlatmaya çalışır gibi.Yürü önüne
bak.Aklını başına al daha neler çıkacak önüne.
çoook teşekkür ederim inşallahhh:)Bu adam senı sevmıyor ve deger vermıyor azıcık sevseydı senınle knusur benı bırakma falan derdı sen adamın alkol almasından rahatsız oldn dıye bırakmış senı seven adam alkolu bırakır kadını uzulmesın dıye. bence bsuna aglama daha cok gencsın daha ıyılerı cıkarr ınsallaaah karsınna
teşekkür ederim,numarasını falan sildim hiçbi yerden bağımız yok artık hiç tanışmamış gibiO kafada bitirmiş.çoktan gitmiş.
tekrar seversin insanlar boşanıp tekrar aşık olup evleniyor neden sevmeyesin.
takılı kalma gidene yol ver arama ulaşma onu yüceltme.
geçmiş olsun bu arada acil sifalar
Aman bende öle olduydum.ne salakmışım.sakın hediyeleri falan göndermek gibi bi hata yapma önemsendiğini hisseder.ayrıca kuzum sen ayrılmışsın bide geri dönme sinyalleri gönderiyon çok itici :) bende aynı yaşlarda ölcem sandıydım aşk acısından.şimdi arada böyle hikayeler okuyunca gülüyorm.geçecek emin ol geçecek.
işte bazı erkekler böyle acı çektirmeyi seviyo kendisine değer verenlere. adam gibi size bitti dese birazcık rahatlarsınız. şöyle bir yol var. madem sizi engellemiş. nerde yaşarsa yaşasın yanına gitseniz konuşsanızinsan gibi sevmiyorum az öteye git dese şimdi unutmuştum bile
Önceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)
Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.
Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.
Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.
Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.
Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.
Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin
Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.
Kimseyi değiştiremezsinÖnceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)
Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.
Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.
Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.
Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.
Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin
Hayırlı olan olmuş işte mutlaka canın acıyacak ama geçer geçecek göreceksinhem alkolik hem ateist hem 10 kişilik ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan maddi babaları,ben kalbini sevdim düzelir dedim,alkol meselesine kadar iyidik sonra bozduk,haklısınız salağım
suya hapsettim şarkısını söylüyodum iyi geliyordu ya
Zaman herşeyin ilacıteşekkür ederim,numarasını falan sildim hiçbi yerden bağımız yok artık hiç tanışmamış gibi
hediyeyi çöpe atacam hatta kırıp atıcam hırsımı alayım diye,ben mecbur ayrıldım ama 10 gün hiç bir mesajıma cevap vermiyordu üst üste atınca da kafam karışık ne dicem bilmiyorum diyordu yani kafayı oynattırdı madem belirsizlikte bırakıyorsun gideyim dedim,gitme demedi,benim yapmam için çabaladı.
Üzüldüm çok üzüldüm,ailem dostlarım falan herkesi de peşimden üzdüm perişan ettim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?