KENDIME GELMEYE IHTIYACIM VAR.

Adam cok iyi olsa bosanmazdiniz sanirim. Adam hayatinizda olsa idi de eminim yine tek basiniza cocukla sadece siz ugrasip buyutecektiniz., bir de adama hizmet edecektiniz. Bosaninca babalik bitmiyor. Simdi de babaliga devam edebilir. Ikiniz bosandiniz, cocuktan bosanma olmadi.
Ben de bosanmis bir anneyim. Bosanmak yeni bir baslangic, bitis degil. Ara ara gel gitleriniz olmasi normal ama umarim bu gelgitler de biter oh be diyeceginiz gunler baslar.

Bir anlik kizginlik fevri tartisma sonucu mu bosandiniz ? Evlilikte aldatma, siddet, duzenli bir isi olmamasi , surekli hakaret etmesi v.s yoksa bosanilmamasi taraftayim.

Hakkinizda hayirlisi.
Manevi anlamda daha iyisiniz demek ki,hastaliginizdan bile kurtulmussunuz ne guzel. Yalniz olmak cogu zaman daha guzeldir bence,eski esinizle bir arada kalip da mutsuz olacaginiza. Zamanla gecer,henuz cok yeni bir ayrilik
U
Boşanma durumum yok Allah’a şükür ama boşanırsam kimsesiz kalırım sanırım bi annem var o beni bırakmaz sahip çıkar ama babam abim var ama yok ikisinden de hayır yok
Uzmeyin kendinizi bende bosandim sonra temrar eblendim hayat devam ediyor

Zor olmazmı,eşim bir haftadir şehir dışında,çalışıyorum birde..tek başıma onda bile zorlanıyorum.
babasıni soruyor sürekli.
size cani gönülden sabır ve güç kuvvet diliyorum.
bakın sağlığınıza da kavuşmuşsunuz.
bundan sonra sizi güzel günler bekliyodur inşallah

Ben çalışıyorum.Ögretmenim abim ve babam var ama onlar farklı şehirlerde yaşıyorlar.Yasadigim yerde kimsem yok maalesef.Ondan da çok zorlaniyorum.Evliyken bir çok şeyi eşim hallediyormuş bunu farkettim.Keske idare etseydim.Kimse mükemmel bir evliliğe sahip değil diyorum kendimi suçluyorum hep geçirdiğimiz güzel zamanlar geliyor aklıma.

Evet doğru mükemmel evlilikler az ama bu pencereden bakarsak insanların birbirine saygı duydugu ,hakaret etmediği evliliklerde var..2 ay önce boşandım,1.5 yıldan beri ayrı evlerde olan biri olarak yazıyorum sana..

Ara ara canının acıması normal ama bunlara izin vermemelisin,ne zaman aklıma iyi günler gelse aklıma haa birde böylede yapmıştı deyip kötü anılarla beraber nötrlemiş oluyorum..Biz kadınlar basit yaratıklarınız aslında istediğimiz tek şey belki de şevkat ve onu bile veremedi işte bu beceriksizler :)Kendini suçlama ,küllerinden yeniden doğmana izin ver..

evet doğrudur evdeki cogu seyi eski eşin hallediyordur ayrı cıktıgım evimde gelen elektirik faturasını gördüğümde ben şimdi nereye yatırıcam diye kara kara düşünmüşlüğü olan biri olarak yazıyorum.Onun yaptıgı herşeyi sende halledebilirsin ama tekşeyi onunla yapamadın işte huzuru bulamadın ,geri kalan herşeyi biz yaparız .Biz çok güçlü bir varlıgız anneyiz,kadınız.....

ben kendimi oyalayacak cok sey buluyorum sende kendine birşeyler yarat boş kalma ki içinde git geller olmasın...Battaniye örüyorum mesela inanılmaz iyi bir terapi,bir cocugum var onun dersleri vs,gece yatmadan önce muhakkak kitap okuyorum,çünkü beynimi boş tutarsam uykuya dalana kadar geçmişi düşünücem onun yerine kitaptaki karakterleri yada kitabın sonunu düşünüyor oluyorum :)

Back
X