kendime guvenim cok mu az

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Arkadaşlar yeni yeni farkediyorum ki herkesin kendine güveni var.yasim 21 bu arada.ben hep zannederdimki kendini çirkin bulanlar filan hiç kendilerine güvenleri yok zannederdim.bir görüyorum ki herkesin özgüveni var.rahat davraniyolar.oysa ben o kadar pasif bir kizimki anlatamam.ozguvenim varmış gibi davraniyorum.onuda beceremiyorum oda beni burnu havada biri gibi gostriyo.kendimle barışmayı nasıl basaricam bilmiyorun

Oncelikle etraftakileri umursamayi birakip kendin oldugunda
Ozguvenini bulabilirsin.

Arkadaşlar yeni yeni farkediyorum ki herkesin kendine güveni var.yasim 21 bu arada.ben hep zannederdimki kendini çirkin bulanlar filan hiç kendilerine güvenleri yok zannederdim.bir görüyorum ki herkesin özgüveni var.rahat davraniyolar.oysa ben o kadar pasif bir kizimki anlatamam.ozguvenim varmış gibi davraniyorum.onuda beceremiyorum oda beni burnu havada biri gibi gostriyo.kendimle barışmayı nasıl basaricam bilmiyorun

aynı sorun bende de çok fazla. diğer türlü de çok utangaç fazla gülüyorum falan insanlara fazla iyi oluyorum biraz mesafeli olmak istiyorum bu sefer burnu havada olduğumu düşünüyorum

neden çirkin insanların özgüveni olmasın yahu?
ayrıca çirkin insan ne demek nasıl oluyor
siz de mi çirkinsiniz?

ozguvenin guzellikle pek alakasi yok en basta soyliyim. hele guzel oldugunu dusunup ozguvenli olduguna ikna olan insanlar inanilmaz itici duruyor.
oldugun gibi davran bence, kendine guven, ama bu guvenmek cok guzelim gibi olmasin, guzellikten daha fazlasina sahip olmaya calis ve guvenmemek icin bir sebebin olmasin.

Back
X