L
lilaley
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lilaley
-
merhaba arkadaşar. ben yeni üye oldum.. bilmiyorum belki önemsiz ama benim sorun yaptığım bir konu var. ben bekarım ve birlikteliğim d eolmadı. ama evlenince sorun olmasından korktuğum bi durum var. 15 yaşından beri özellikle gittikçe o bölgemdeki iç dudaklar büyümeye ve asimetrik olmaya başladı.dışardan çok belli.. çok özür dilerim böyle açık açık yazıyorum ama evlendiğimde eşimin tiksinmesinden korkuyorum..siz evliler daha iyi bilirsiniz sanırım .. büytmeye değer mi yoksa cinsellikte daha önce gelen başka şeyler mi var. evlenmeden önce operasyon da yaptırmak istemiyorum.. eşim olacak kişi belki bunu da sorun eder diye.
asimetriklikten öte iyice dışarda yanii
eşine göstermen şart mı? zaten edebe aykırıhem senden iyi mi bilecek orasının nasıl olması gerektiğini klava:
amaann öle deme şimdikiler pek bi tecrübeli:roflol:
arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız ve önerileriniz için.. ama i doktor demişti ki.. nasıl herkesin burnu farklıysa orası da farklıdır demişti.. ama işte çokçirkin olduğu için eşimden utanıcam. zaten evlendiktnwe sonra allem etcem kallem etcem çaresine bakıcam ama eşim ne dicek
eşine göstermen şart mı? zaten edebe aykırıhem senden iyi mi bilecek orasının nasıl olması gerektiğini klava:
cnvr ben anlamadım niye böyle dedin:uhm:
neden edebe aykırı:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?