merhaba arkadaşar. ben yeni üye oldum.. bilmiyorum belki önemsiz ama benim sorun yaptığım bir konu var. ben bekarım ve birlikteliğim d eolmadı. ama evlenince sorun olmasından korktuğum bi durum var. 15 yaşından beri özellikle gittikçe o bölgemdeki iç dudaklar büyümeye ve asimetrik olmaya başladı.dışardan çok belli.. çok özür dilerim böyle açık açık yazıyorum ama evlendiğimde eşimin tiksinmesinden korkuyorum..siz evliler daha iyi bilirsiniz sanırım .. büytmeye değer mi yoksa cinsellikte daha önce gelen başka şeyler mi var. evlenmeden önce operasyon da yaptırmak istemiyorum.. eşim olacak kişi belki bunu da sorun eder diye.
asimetriklikten öte iyice dışarda yanii
madem bu kadar çirkin erkekler neden bayılıyorlar? ayrıca organik olarak sorun olması nasıl bir şeydir :uhm:ya organ zaten çirkin bi organ.. ha az çirkin ha çok çirkin ne farkeder..:)
fiziksel veya organik olarak sorun teşkil etmesse çok sorun diil.. hatta sen büyütüyosundur die düşünüyorum açıkçası..
Arkadaşın kullandığı ifadede, "organik bir sorun olmaması", "fiziksel ve işlevsel bir sorun olmaması" anlamına geliyor. Başka bif ifadeyle, cinsel ilişkiyi engelleyecek herhangi bir problemin olmaması demek.
Erkekler için işlev daha önemli ama görsellik de önemli. Ayrıca size oral seks yaparken iğrenmesini istemezsin değil mi? O yüzden ihtiyaç hissediyorsan yaptırmalısın. Ama öncelikle internetteki çeşitli sitelerden örnekleri incele. Ondan sonra kararını ver.
merhaba arkadaşar. ben yeni üye oldum.. bilmiyorum belki önemsiz ama benim sorun yaptığım bir konu var. ben bekarım ve birlikteliğim d eolmadı. ama evlenince sorun olmasından korktuğum bi durum var. 15 yaşından beri özellikle gittikçe o bölgemdeki iç dudaklar büyümeye ve asimetrik olmaya başladı.dışardan çok belli.. çok özür dilerim böyle açık açık yazıyorum ama evlendiğimde eşimin tiksinmesinden korkuyorum..siz evliler daha iyi bilirsiniz sanırım .. büytmeye değer mi yoksa cinsellikte daha önce gelen başka şeyler mi var. evlenmeden önce operasyon da yaptırmak istemiyorum.. eşim olacak kişi belki bunu da sorun eder diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?