kendime güvenim gitti:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilaley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim senin sorununu dün okudum ve sakin üzüntü yaratma kendine verecegim adresi oku eminim sana yardimi olacaktir:1hug:

bence büyütmeye gerek yok,çok fazla kafana takıyorsan bir doktora görün istersen ama evlilikte daha önemli şeyler var,eşinin sorun yapacağını sanmam.tabi ben olsam bunu eşime bir sorunmuş gibi de yansıtmam çünkü sen takarsan o da takar...

Lilaley, ayarlarından özel mesaj bölümünü aç. Sakıncası yoksa sana bu konuda bir şeyler söylemeliyim.

a.s.kendine olan güvenini kaybetme insanlar farklı yaratılmıştır allah seni öyle yaratmış olduğun gibi kabullenmeli nişanlın gereken uyumu yakaladıktan sonra şekli şemali hiç önemli değil evlenmeden önce bende senin gibi düşünüyodum ama gereksiz kuruntu yapıp kendimi üzmüşüm boşyere

çok gereksiz birşey..
burnum büyük küçülteyim,dudağım minik büyülteyim Allah aşkına yapmayın ya senin şeyini kim görcek kocandan başka öyle birşeyide sorun edersin diyecek birşeyim yok..
Eğer kocanda bunu dert edecek biriyse bence tekrar aldğın kararları gözden geçirmelisin.
karşıyım böyle şeylere yaa

asimetriklikten öte iyice dışarda yanii

Benim durumumda aynen böyle.
İlk adetimi gödükten ve göğüslerim büyümeye başladıktan sonra bu değişşim meydana geldi.Kızararak ve hafif şişerek oldu.Önceleri çok kafam takılıyodu.Anneme bahsettim o da doktoruna sormuştu.Doktor o zaman için problem yok demişti.Normal hayatımda bir rahatsızlığı yok ama ileride bende ufak bi operasyonla aldırmayı düşünüyorum.

ya organ zaten çirkin bi organ.. ha az çirkin ha çok çirkin ne farkeder..:)

fiziksel veya organik olarak sorun teşkil etmesse çok sorun diil.. hatta sen büyütüyosundur die düşünüyorum açıkçası..

hiç sorun yapma canım ya bu allahın vergisi sakın estetik falan düşünme ki erkeklerin o hiç umrunda degildir önemli olan işlevi...

ya organ zaten çirkin bi organ.. ha az çirkin ha çok çirkin ne farkeder..:)

fiziksel veya organik olarak sorun teşkil etmesse çok sorun diil.. hatta sen büyütüyosundur die düşünüyorum açıkçası..
madem bu kadar çirkin erkekler neden bayılıyorlar? ayrıca organik olarak sorun olması nasıl bir şeydir :uhm:
benim bildiğim organik doğallık demektir... başka anlamda da mı kullanılıyor ?
bilmek istiyorum zira birgün bir ortamda ,bir sohbette duyarsam afallamıyayım...
Konu sahibi arkadaşım sana gelince bu sorunu annenle paylaş ve görmesine izin ver..
Gerekirse bir doktora görün ve senin için olumlu ve olumsuz taraflarını öğren...
burada her kafadan bir ses çıkar takdir edersinki herkesin görüşü aynı değildir ..
Seni en iyi yönlendirecek olan bir dr. dur...
Sağlıcakla....

ya arkadaşım boşversene erkekler için o önemli olmuyor :)) görmez bile bence kafana takmaya değmez heleki cerrahi operasyona hiç değmez

ya bu sorun bi bende var derdim. Aslinda internettende baktim bi anormallik yok ama bende şekilsiz ve sevimsiz olduğunu düşünüyorum. çok sorun ediyorum bunu kendime ama bakiyorum hepsi hemen hemen ayni ve benimkide biri diğerinden büyük bilmiyorum bunlarin çözümleri var ufak bi düzeltmeyle çözülcek sorunlar ama bende sorun ettim kendime evlenince eşim beğenmezse diye of bilmiyorum en iyisi doktora gitmek galibaya sende sikinti etmemeye çaliş tek sorun eden sen değilsin
ama ben hiç beğenmiyorum çok estetiksiz gelkiyo allahin gücüne gitmesin ofya
bu konuyu görünce hem sadece kendim sorun etmediğim için sevindim
hemde aklima geldiği için yine dertlendim

bence önemli değil abartıyor olabilirsin
evlendikten sonra erkekler ilk 6 ay zaten farketmez bir sorun varsada
6 aydan sonra farkederler:roflol:
bu arada tamam kadın organı çirkin ama erkeklerinki çokmu güzel aaaa

bildiğim kadarıyla bu estetik bi sorun.normal diyen arkadaslar olmuş ama normal bi durum değil..herkesinki böyle değil yani..erkeklerin tiksindiğini de duymuştum bi bayan burda estetik olmuş anlatmıştı çok kolay bi ameliyatmış.eşi önceleri sorun yok boşver dermiş ama ameliyat sonrası itiraf etmiş hoşuna gitmediğini..aslında arkadasım sen daha küçüksün evlendeikten sonra eşin isterse ya da sen düzelttirirsin merak etme..

Bence yersiz bir endişeye kapılmışsın.
Endişen bunun bir sağlık sorunundan kaynaklanıp kaynaklanmadığı yönünde olmalı bence. Eğer bir doktora danıştıysan ve eğer sağlıkla ilgili bir sorundan kaynaklanmıyorsa bence rahat ol. Sağlıklıysan gerisi boş.
Hem -biraz ayıp olacak ama- eşin olacak kişinin nasıl bir tarazdan hoşlandığını ne bileceksin. :)))
Şimdiden bunun için sakın operasyona filan kalkışma. Ha evlendin baktın sorun etti eşin o zaman düşünürsün. Bir tür estetik operasyon bu da. Ama dediğim gibi şimdiden kalkışma böyle şeylere.
Ha bir de içini rahatlatacaksa, simetrik değildir zaten.

Fİziksel veya organik olarak yazmış sizin dediğinize göre ikiside aynı anlama geliyor ..
İki farklı ifade şekli veya diye ayrıldığı için bana biraz anlamsız geldi ... bilgi için teşekkür ederim...

:uhm:Offfffffff arkadaşlar orasından sorunu olan ne kadar cok kişi varmıs. bir ben böyleyim sanıyordum. Vajina iç dudakları uzun ve sarkık olupta evli olan kıslar lütfen eşinizin ne düşündüğünü yazarmısınız .Beğenileri ne yönde. Güselmi diyorlar.Yoksa" bu ne böyle "mi diyorlar.Bu sebepden dolayı evlenmeye korkuyorumda.Lütfen deneyimlerinizi paylasın .Bu sorun kabus gibi.Takıntıda lafmı.:uhm: :uhm:

Vajina iç dudakları uzun ve sarkık olupta evli olan kıslar lütfen eşinizin ne düşündüğünü yazarmısınız .Beğenileri ne yönde. Güselmi diyorlar.Yoksa" bu ne böyle "mi diyorlar.Bu sebepden dolayı evlenmeye korkuyorumda. Burda yazmasanız bile özelime yollarmısınız .Utancımdan kimselere soramıyorum.

öncelikle aramıza hoşgeldina.s.
aman ya dert ettiğin şeye bak yada sen dert etmişsin bakma dalga falan geçmiyorum ama
materyalist olmayın bu kadar evlilikte de sexte de duygu önemlidir duygu olmassa isterseniz dünyanın en güzeli olun fark etmez bu 1 hihoyyyt
ikincisine gelince ayol erkekler napsın onlarınki daha şekilsiz :sm_cool:

yahu estetiğini bırakın bu çok ciddi bir sorun da olabiliyor. anormallik varsa ilişki sırasında acı olabiliyor, mantar olabiliyor, hatta çok anormallerde otururken bile acı veriyor. şu konuya bakarmısın arkadaşım bir:

http://www.kadinlarkulubu.com/genital-estetigi/157228-vajen-estetigi.html

bak burda arkadaşlar bütün dertlerini anlatmış. bu olay güzel görünmekten çok bir sağlık problemi olabilir. ama doktor bir anormallik yok derse bu da mühim değil zaten eşlerin birbirlerinin cinsel organlarına bakması çok da doğru bir şey değil. sen kadın cinsel organını çirkin sanıyorsun erkeğinkinin güzel olduğunu hiç sanmıyorum biyoloji kitaplarından gördüğüm üzere. ben de bekarım.

o yüzden doktora bir görün ona göre hareket et. kesinlikle görün. zaten bekarken de bir problem olmasa bile jinekologa kontrol için görünmekte fayda var.

ayrıca bir arkadaş da "doktora gitme kızlığına zarar verbeilrler" gibi yanlış bir tabir kullanmış. çok yanlış.
arkadaşım, bir kere o muayene sırasında doktorun yanında bir hemşire durup onu izliyor. benim sorunum olmamasına rağmen kontrol için gitmiştim, dediğim gibi bekarım. densizlik edip afedersiniz doktora dikkatli olmasını söyledim. o da bana kızdı "bu hemşire hanım bana şahitlik etmek için burda duruyor, öyle bir şey olsa tazminatının altından hastane kalkamaz. sandığınız kadar da kolay hasar görmez o zar işimizi öğretmeyin" demişti. kısaca arkadaşın dediği şey mümkün değil "yanlışlıkla kızlığa zarar verme" durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…