asıl bu nasıl bir soru? eşin görmeyecek de KİM görecek??PORDON DA EŞİN GÖRMEYECEKTE KİM GÖRECEK.TABİKİ GÖRECEK CANIM ONU NASIL Bİ SORUYDU ÖLE.
eşine göstermen şart mı? zaten edebe aykırıQUOTE]
görmemesi gerekir yazmadım dikkatinizi çekerim. öyle isteniyorsa tabii ki görebilir. konuyu saptırmayalım arkadaşın anatomik yapısı tamamen normal. rahatsızlık hissediyorsa basit bir operasyon gerektiriyor.
kız en fazla edepsiz olursunuz üffffff yabancı değil yatatlicadiarzu
ciddi yazınca sıkıntı bastıkafamçokkarıştı
nereye barnak basmışım kız bi yere basmadımtatlicadiarzucnvr doğru bi konuya barnak basmışsın tatlicadiarzu
benim bi arkadaştada vardı senin gibi bi sorun.nişanlısıylada bunu paylaştı evlenmesine 1 ay kala ve gidip küçük bi operasyonla o fazlalığı aldırdı.bana sorarsan kadın cinsel organı çok sevimsiz yani bana öle geliyor nedense o halde dahada sevimsiz olacaktır.tavsiyem küçük bi operasyon.açık konuştum özür dilerim.erkekler bu duruma önem verir.sende evleneceğin adamla bunu açıkça konuş bunda bişi yok olabilir.arkadaşında bunu anlayışla karşılacaktır.
bu ne demek Allasen ya!
lütfen yorum yaparken dikkatli olun
sevimsizmiş...
ne yani yaratıcısını mı beğenmiyorsun arkadaşım!
eğer sırf gösteriyorum diye benimle olup rus kızlarına gitmeyecekse ben turşusunu da kurarım arkadaşım hatta üstüne konservesini de yaparım. olayın din dersiyle falan da alakası yok. sadece kendisinin yapmak istemeyeceği bişeye hiç yoktan yere estetik falan olmamasını söylüyoruz. bence önemli olan kişinin ne istediğidir. nasıl mutlu olduğudur. yapmak istemediği bişeyi sırf bu neden yüzünden kendisini yapmak zorunda hissetmemeli diye düşünüyorum ben.
aşk bedene tutsaksa zaten uzun sürmez...
bıkar bi müddet sonra her önüne gelenle aldatır hiç çekinmeden
ruha tutulmalı insan...
böylelikle kusurlarını problem etmez
cunku kusur olarak görmez hiç bir eksikliği :1hug:
aşk bedene tutsaksa zaten uzun sürmez...
bıkar bi müddet sonra her önüne gelenle aldatır hiç çekinmeden
ruha tutulmalı insan...
böylelikle kusurlarını problem etmez
cunku kusur olarak görmez hiç bir eksikliği :1hug:
arkadaşlar 2 gündür giremedim sitye.. çok teşekkürler yorumlara önerilere... sanırım evlendikten sonra sorun olursa eğer operasyon düşünücem. ama bana görsel olmasa bile ilişkide teknik olarak zorluk çıkarır gibime geliyor. o nedenle evlendikten sonra bişeyler yapıcam.. çünkü opersasyon operasyondur.. mutlaka iz kalır.. eşim de belki sorun edebilir ...
akadaşlaru 2 gündür giremedim sitye.. çok teşekkürler yorumlara önerilere... sanırım evlendikten sonra sorun olursa eğer operasyon düşünücem. ama bana görsel olmasa bile ilişkide teknik olarak zorluk çıkarır gibime geliyor. o nedenle evlendikten sonra bişeyler yapıcam.. çünkü opersasyon operasyondur.. mutlaka iz kalır.. eşim de belki sorun edebilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?