Kendime hakim olamıyorum, yardım edinn :(

bulutkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
25
6
3
Merhabalar bu konu hakkında daha önce benimkine benzer dert yananlar olmuş ama ben yine de anlatıp içimden def etmek ve sizlerden yardım almak istiyorum bu konuda. Bir yıllık bir ilişkim var sevgilimle birbirimize çok bağlıyız ve hemen her konuyu paylaşırız birbirimizle. Yeri gelir eski sevgililerimizden bile konuşuruz. Ben fazla meraklıyım ve o da içimi kemirmesin diye her soruyu cevaplar. İçimde anlayamadığım bi kıskançlık var eski sevgilisine karşı ve konusu geçince küfür bile ediyorum ki normalde küfür eden bi insan değilimdir. Kız bende tamamen takıntı oldu, bütün sosyal ağlarında takipteyim , kendime engel olamıyorum , kimseden böyle nefret etmedim ben anlayamıyorum kendimi. Geçmişini bana anlattığından böyle hissediyorum belki çünkü o zaman ona hissettiklerini yaptıklarını anlattı bana. Sevgilim hep diyor ki ben ona karşı hiçbir duygu beslemiyorum, hayatımda ona yer vermek istemiyorum, sen de alma lütfen hayatımıza , bırak orada kalsın.. Çokk çok haklı aslında hem böyle yapmakla onun geçmişine saygısızlık edip üzebiliyorum onuu, nasıl başaracağım o kızdan kurtulmayı bilmiyorum, yardım edin lütfen, bambaşka bi insana dönüşüyorum çünkü :(

Ortada o kızla olan hiç bir durum yok yahu
Adamın aklına zorla kızı getiriyorsun saçmalamıssın konu sahibi.
O artık seninle.. seni seviyor ne diye didikleyip duruyorsun
Bu kadar geçmişi ince detaylı anlatılmasına cok karşıyım ben.
Sonra ister istemez böyle sorunlar oluyor.
Sevgilin şu an senin le. seni seviyor seninle mutlu.
Bırak şu kızda takılmayı geçmiş bitmiş gitmiş.
İstesen kurtulursun zor birşey değil bu.

Kızın şu an kafası rahat bir biçimde hayatına devam ettiğini düşünün yeter sanki, onun umrunda bile değilsiniz, o neden sizin umrunuzda olsun?

hayır kafana bu kadar niçin takıyosun? aranızda mı girdi, sorun mu çıkarttı? herkesin eskisi olamaz mı? sevgilininde eskisi varmış sen sormuşsun o cevaplamış böyle kafaya takıp kuruntu haline getirecek kadar ohoo..:KK43:

Ortada o kızla olan hiç bir durum yok yahu
Adamın aklına zorla kızı getiriyorsun saçmalamıssın konu sahibi.
O artık seninle.. seni seviyor ne diye didikleyip duruyorsun
Bu kadar geçmişi ince detaylı anlatılmasına cok karşıyım ben.
Sonra ister istemez böyle sorunlar oluyor.
Sevgilin şu an senin le. seni seviyor seninle mutlu.
Bırak şu kızda takılmayı geçmiş bitmiş gitmiş.
İstesen kurtulursun zor birşey değil bu.

İnsanın istemediği şey sürekli karşısına çıkar , herkesin başına gelir muhakkak, onlar akrabalar ve ben ne kadar çıkarmak istesem de çıkmayacak gibi duruyoır, ya da zamanla geçer belkii

İnsanın istemediği şey sürekli karşısına çıkar , herkesin başına gelir muhakkak, onlar akrabalar ve ben ne kadar çıkarmak istesem de çıkmayacak gibi duruyoır, ya da zamanla geçer belkii
Cıkarmassan böyle mutsuz olursun
Bunu kendine yapmamalısın geçmiş gitmiş
Kusura bakma ama su yaptığın cok saçma
Kız kendi hayatında siz kendi hayatındasınız

Bence eskide kalmış birşey yüzünden ne kendinizi ne de sevgilinizi üzün. Ben de geçmişe takılı kalmaya karşıyım. Elbette geçmişinde, sizden önce yaşadıkları var o insanın, sizden sonra da olabilir. Hayat ne gösterir bilemeyiz, belki de ayrılacaksınız ve sizden sonra hayatına birileri girecek. Aynı şey sizin için de geçerli. Bugün ilişkinize sarılın, madem kıskançsınız ve sizden öncesi olması sizi rahatsız ediyor, sonrası olması da rahatsız edecektir. Bu yüzden ilişkinize sarılın, bugünü yaşayın ki birbirinizin hayatında sonsuza kadar olun.

Senden öncesine bu kadar takılmanın mantığı ne acaba?
Adı üstünde eski.
Sen yoktun, tanışmıyordunuz..
Ne yapacaktı sevgilin?

Aaa karşıma bulutkiz çıkabilir.
Şimdiki sevgilim için güzel şeyler yapmayayım mı diyecekti.

Kıskançlığın da bir mantığı olur yahu!

Merhabalar bu konu hakkında daha önce benimkine benzer dert yananlar olmuş ama ben yine de anlatıp içimden def etmek ve sizlerden yardım almak istiyorum bu konuda. Bir yıllık bir ilişkim var sevgilimle birbirimize çok bağlıyız ve hemen her konuyu paylaşırız birbirimizle. Yeri gelir eski sevgililerimizden bile konuşuruz. Ben fazla meraklıyım ve o da içimi kemirmesin diye her soruyu cevaplar. İçimde anlayamadığım bi kıskançlık var eski sevgilisine karşı ve konusu geçince küfür bile ediyorum ki normalde küfür eden bi insan değilimdir. Kız bende tamamen takıntı oldu, bütün sosyal ağlarında takipteyim , kendime engel olamıyorum , kimseden böyle nefret etmedim ben anlayamıyorum kendimi. Geçmişini bana anlattığından böyle hissediyorum belki çünkü o zaman ona hissettiklerini yaptıklarını anlattı bana. Sevgilim hep diyor ki ben ona karşı hiçbir duygu beslemiyorum, hayatımda ona yer vermek istemiyorum, sen de alma lütfen hayatımıza , bırak orada kalsın.. Çokk çok haklı aslında hem böyle yapmakla onun geçmişine saygısızlık edip üzebiliyorum onuu, nasıl başaracağım o kızdan kurtulmayı bilmiyorum, yardım edin lütfen, bambaşka bi insana dönüşüyorum çünkü :KK43:
Sizde özgüven eksikliği hissettim yoksa insan bitmiş bir iliskideki kızı niye takip etsin anı yaşamak varken niye hayatı kendinize zehir ediyorsunuz

Merhabalar bu konu hakkında daha önce benimkine benzer dert yananlar olmuş ama ben yine de anlatıp içimden def etmek ve sizlerden yardım almak istiyorum bu konuda. Bir yıllık bir ilişkim var sevgilimle birbirimize çok bağlıyız ve hemen her konuyu paylaşırız birbirimizle. Yeri gelir eski sevgililerimizden bile konuşuruz. Ben fazla meraklıyım ve o da içimi kemirmesin diye her soruyu cevaplar. İçimde anlayamadığım bi kıskançlık var eski sevgilisine karşı ve konusu geçince küfür bile ediyorum ki normalde küfür eden bi insan değilimdir. Kız bende tamamen takıntı oldu, bütün sosyal ağlarında takipteyim , kendime engel olamıyorum , kimseden böyle nefret etmedim ben anlayamıyorum kendimi. Geçmişini bana anlattığından böyle hissediyorum belki çünkü o zaman ona hissettiklerini yaptıklarını anlattı bana. Sevgilim hep diyor ki ben ona karşı hiçbir duygu beslemiyorum, hayatımda ona yer vermek istemiyorum, sen de alma lütfen hayatımıza , bırak orada kalsın.. Çokk çok haklı aslında hem böyle yapmakla onun geçmişine saygısızlık edip üzebiliyorum onuu, nasıl başaracağım o kızdan kurtulmayı bilmiyorum, yardım edin lütfen, bambaşka bi insana dönüşüyorum çünkü :KK43:
işte bu yüzden kımse kımseye eskısınden bahsetmemelı, sonuc senınkı gibi oluyor :KK66: eskı sevgılyı anlatmak gercekten büyük hatadır.. gereksızdır ve uzun süre baş agrıtır..
anlayış manlayış hıkaye yanı.. madem merak ettın ıncıgına cıncıgına kadar sordun, bu merakın sonuclarına katlacaksın.

Bi süre bütün sosyal ağlarındaki hesaplarını dondur bence böylelikle bu takıntıdan kurtulursun

Bazilarina rahatlik batiyo cidden. Durmadan üstelersen, gecmisi kurcalarsan tabi takinti haline getirirsin. :KK14:

Kizla sevgilin gorusuyor mu ??? Hic gorusmuyorlarsa artik herkes ayri yollardaysa kizda unutmuş kendi hayatina devam ediyordur siz ikiniz onun hakkkinda konusup sonra kizi ordan burdan surekli izliyorsan bu köyün delisi sen oluyorsun :D kendi kendine ayrica hiç gorusmedigim eski sevgilimin sevgilisi ortaya cikip beni izledigini ogrensem veya bana birsey dese oyle bir yerin dibine sokarim ki bidaha cikamaz oyuzden bence bulaşma durduk yere

Umur değil de tanımlayamadığım bir şeyy :KK43:

Nasıl değil, önemsemeseniz zaten aklınıza bile gelmez, kızgınlığınız aslında sevgilinize ise ayrılın rahat edin.
Bir erkek bunu yapsa da onu deriz çünkü.

Bana bu kadar aşık olup sevmeyecek falan diye kendi kendinize bir şeyler kuruyorsanız ve geçmişi değiştiremeyeceğiniz için de öfkeleniyorsanız o da başka bir sorun, bu şekilde devam ederseniz evet sevgiliniz hiç sizi o kız kadar sevmez, acı gerçekler. :KK43:

Back
X