Merhabalar bu konu hakkında daha önce benimkine benzer dert yananlar olmuş ama ben yine de anlatıp içimden def etmek ve sizlerden yardım almak istiyorum bu konuda. Bir yıllık bir ilişkim var sevgilimle birbirimize çok bağlıyız ve hemen her konuyu paylaşırız birbirimizle. Yeri gelir eski sevgililerimizden bile konuşuruz. Ben fazla meraklıyım ve o da içimi kemirmesin diye her soruyu cevaplar. İçimde anlayamadığım bi kıskançlık var eski sevgilisine karşı ve konusu geçince küfür bile ediyorum ki normalde küfür eden bi insan değilimdir. Kız bende tamamen takıntı oldu, bütün sosyal ağlarında takipteyim , kendime engel olamıyorum , kimseden böyle nefret etmedim ben anlayamıyorum kendimi. Geçmişini bana anlattığından böyle hissediyorum belki çünkü o zaman ona hissettiklerini yaptıklarını anlattı bana. Sevgilim hep diyor ki ben ona karşı hiçbir duygu beslemiyorum, hayatımda ona yer vermek istemiyorum, sen de alma lütfen hayatımıza , bırak orada kalsın.. Çokk çok haklı aslında hem böyle yapmakla onun geçmişine saygısızlık edip üzebiliyorum onuu, nasıl başaracağım o kızdan kurtulmayı bilmiyorum, yardım edin lütfen, bambaşka bi insana dönüşüyorum çünkü