Kendime harciyamadigim para

Yarin boşanmaya kalksaniz evin yarısını bölersiniz (haklı olarak) bugün maaşım da maaşım.
Valla ben evlilikte senin benim görgüsüzlügünü hiç anlamadım anlamicam da..
Valla hic evin yarisi benim kafasinda olmadim.Oyle bir durumda evi barki onun olsun cok sukur ondan gelecek eve ihtiyacim yok kaldi ki konu zaten onun parasi benim param degil

Cok sukur dedigim gibi biraz toparlandik toparlanmasak dedigim gibi boyle bir talebim yine olmazdi.Para biriktirmek tabiki bu sartlarda mumkun degil aslinda takildigim nokta daha dogrusu duymak istedigim su yaa toparlandik seninde eksiklerin var bu ay kendine biraz para ayirda git ihtiyaclarini al ama bunu duyamiyorum.

Onun demesini beklemeyin,ihtiyaçlarım var bu ay alıcam deyin.Neden onun onaylamasını,düşünmesini bekliyorsunuz ki?
Ben biraz fazla hassasim sanirim.Yani bunu onun demesini bekliyorum haklisiniz yani sunu duymayi bekliyorum sende senelerdir bisey almiyorsun eksiklerin vardir ki oldugunuda gayet iyi biliyor.Bir miktar kendine ayirda mutfak icin yetmezse ben destek olurumu bekliyorum.

Lütfen kendinizi otelemeyin en basa ben demeyi unutmayin
Önce sizin kiyafet ihtiyacınız, sonra tencere hali fatura vs
Esiniz param yok dediginde bende de kalmadi niye demiyorsunuz?
Tamam yalan soylemek istememeniz doğru olan ama esiniz sizin her kurusunuzu sömürürken, siz de herseyi kendinizden önce tutuyorsunuz diger yorumlarda okudugum kadariyla.

Konu sahibi senin eşin şark kurnazı orası şuan gözümde net yani.

Girişte değilde aralarda verdiğin ayrıntılar bunu apaçık gösteriyor.

İnan gün gelir bu adam sana yapmasaydın bile der ki yaptığını kabul bile etmiyor.

Ben olsam asla kendimi kısıtlamazdım. Başka huyda bir adam olur seni kendinden çok düşünür eyvallah. Ama bu adam o kalıbın adamı değil.

Paranı artık verme veya kesildiğini artık yatmayacağını söyle. Bu adam senin başına aldığı ekmeği kakmazsa ben adımı değiştiririm.

Son 2 3 sayfayı da okudum
Esiniz siz aileden miras geliriniz olmasa sizi daha cok ezecekti muhtemelen
Şu an bosanma olsa anlasmali olsun düşüncesi, senin cabalarin çöp ben evimi alir yoluma bakarim senin cektigin cile yanına kar kalsin düşüncesi
Yani ona göre sizin yaptıklarınız fedakarlik değil ama o keyfi icin sigara içerken, kiyafet alirken ihtiyaç ve o borc ödediği icin cok fedakar!
Valla caliskanligina bile inanmadim, evlenmeden borca giren adam o borcu nasil ödeyeceğini de hesaplardi. Annenizle konuşun o paranin yatmayacagi konusunda ağız birligi edin bu saatten sonra da kuruş vermeyin, eger calis derse calisamam tacize uğradım haberin yok diye bir cinnet gecirin valla ben okurken daral geldi! Bir de borcu net söylemediğinde "ben keyfimden kisamam nasil ödersen öde" diyip mirastan hic vermeyecektiniz. Siz fazla vericiyken esiniz fazla alıcı. Hak etmiyor sizin fedakarliginizi.

Esiniz de cok bunalmistir bence sadece siz degil. Ikiniz de borcu oteleyebiliyorsaniz 1 2 ay oteleyin o ay istediginiz ne varsa alin yiyin icin
Ben nasıl bir maaş olduğunu merak ettim. Kira geliri demedi ve bekarlığından beri alıyormuş. Resmi nikahlı evlenmeyip ebeveynlerinden kalan maaşı mı alıyor?

oda eve harcamasın , aile birlik beraberliktir

Şimdi borç bitirmeye uğraşacaksınız, sonra araba almak isteyeceksiniz sonra çocuk olacak vs. Derken sıra sizin isteklere hiç gelmeyecek.
En azından ayda 200 lirayı kendinize ayırın ve artık tatil yapmak istediğinizi söyleyin.
Sıka sıka bir şey birikiyor zaten

Soyle babamdan kalan dairelere ait kira geliri evet bekarkende babam hayattayken bir daire kirasini bana veriyordu
Anladım baştan öyle yazsaydınız keşke.nişanlıyken ev almak kuşkulu bir durum orada haklısınız. Adam sigara içerken siz kendi geliriniZ varken niye sıkıntı çekesiniz? Vermeyin paranızı. Aileme lazım deyin bahane bulun

Bence sen haklısın ne kadar borcu vardı kim bilir sana söyleseydi evlenirken ayrıca madem insanı şartlar altında yapamayacak krediye girip ev almasaydi ..sizde gençlik yıllarınızi istediğinizi alarak gecirseydiniz..bence ucundan alıştırmaya başlayın para yatınca kendineze bir şeyler alın paranın yarısı kalsın geriye onada tenrece Alicam diyiverin kendine göre hesap yapsın ailesinden borç alsın

Birde daha fazla paranı verme

Neden hayatı paylaşmayı "destek olmak" olarak görüyorsunuz?
Yaşadığınız problemden sonra aynı hayatı paylaşmaya devam etme kararı almışsınız.

Eşiniz de "Bz daha önce eşimle ayrılığın eşiğinden döndük. Bu sebeple artık eve maddi destek olmak istemiyorum" dese ne hissedersiniz?

Bir ilişkiyi arafta bırakmak kadar kötü bir şey yoktur. Ya affedin yolunuza devam edin ya da ayrılın.
Ama bu tavır inanın karşınızdaki kim olsa onu rahatsız eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…