Kendime İtiraf Etmek Bile Zor Ama:(

nly26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
178
1
96
İstanbul
31 yaşındayım, iyi bir işim ve eğitimim var...
güzel olduğum söylenir, dünya güzeli değilim belki ama çok bakımlı ve şık olmaya çalışırım...
ama gelin görün ki yalnızım, uzun zamandır düzgün bir ilişkim olmadı...
etrafa güçlü ve mutlu görünüyorum fakat kendi içimde çok mutsuzum ne yapmalı bilmiyorum buraya neden yazdım onu da bilmiyorum belkide rahatlamak istedim :50:

şunu da belirtmek lazım birkaç yanlış ve kötü tecrübem oldu ve çevremde çok kısmetlerim varken onlar yüzünden kaçırdım hepsini
şimdi de yaşım geçtiği için ne karşıma çıkıyor, nede arkadaşlar aracılık ediyor ufffffffffff:ssz:

Çıkar cnm kısmetin çıkarr acele etme ama doğru yerde ve zamanda hayırlısıyla inş.

yaşın başın geçmemiş canım hiç beklemediğin bir anda çıkar hemde inş...

Sürekli bunun üzerinde düşünme, bende 35 yaşındayım, ya çıkmıyor ya da çıkan adam olmuyor. Kısmet işi derler ya ben bıraktım artık düşünmeyi, bakarsın olmadık bir yerden çıkar

ya zaten elden beklemekten başka birşey gelmiyor ama herkes çiftken
bütün ortamlara tek gitmek yada kız arkadaşınla gitmek zor geliyor tabi

ama haklısınız herşeyin hayırlısı

ya zaten elden beklemekten başka birşey gelmiyor ama herkes çiftken
bütün ortamlara tek gitmek yada kız arkadaşınla gitmek zor geliyor tabi

ama haklısınız herşeyin hayırlısı

aynen öyle.. sevgililer ele el tutusurken, birbirine sarilirken,
sense yillardir yalniz bir kere bile hayatinda biri olmamis..
bazen birisi olsun diyosun, hayati paylasabilecegin,
huzur duydugun, seni sevgisiyle besleyen,hayat veren biri,
ama yok iste, istemekle kaliyorsun öyle..

Yaşın çok ileri de sanki tamam anlıyorum özlem duyuyorsunuz herkes çift halinde bir yerlere giderken eksiklik oluyordur. Takıntı haline getirme hakkında hayırlısı olur inşallah.

Canımm dua et,edelim hayırlısı olsun.Ne olur üzülme sizi anladığım için bu konuları okudukça ben de üzülüyorum ama böyle üzülerek olmuyor işte yapacak bir şey yok.Herkes aile kurmak zorunda değil.Dua et hayatındaki başka şeyleri güzelleştirmeye çalış.İnşallah karşında çok güzel bir insan çıkar ben de dua edeceğim sana üzülme..Ömür geçiyor üzülerek değmez elimizden bir şey gelmez tek yapacağımız içinde bulunduğumuz hayatı güzelleştirmek kendimize acımak bize bir şey getirmiyor.ben de hep öyle yapcm sen de öyle yap.Evet birçok kişi evli ama çok mu mükemmel hayatları onlarda da başka sorunlar var herkeste farklı farklı..Demek ki sorunsuz olmuyor o yüzden ne kadar güzel görürsek güzelleştirirsek o kadar güzel olur hayat bize :16:

Son düzenleme:
ilişki durumunun şans işi olduğunu düşüyorum, ne güzelliğe, ne kariyere nede güzel huya bakıyor

Canımm dua et,edelim hayırlısı olsun.Ne olur üzülme sizi anladığım için bu konuları okudukça ben de üzülüyorum ama böyle üzülerek olmuyor işte yapacak bir şey yok.Herkes aile kurmak zorunda değil.Dua et hayatındaki başka şeyleri güzelleştirmeye çalış.İnşallah karşında çok güzel bir insan çıkar ben de dua edeceğim sana üzülme..Ömür geçiyor üzülerek değmez elimizden bir şey gelmez tek yapacağımız içinde bulunduğumuz hayatı güzelleştirmek kendimize acımak bize bir şey getirmiyor.ben de hep öyle yapcm sen de öyle yap.Evet birçok kişi evli ama çok mu mükemmel hayatları onlarda da başka sorunlar var herkeste farklı farklı..Demek ki sorunsuz olmuyor o yüzden ne kadar güzel görürsek güzelleştirirsek o kadar güzel olur hayat bize :16:

çok teşekkür ederim, çok samimi şeyler yazmışsın
Allaha şükrediyorum elimdekiler için ama insanın hayatında ne eksik olursa onu kafasına takıyor işte.
önce hayırlısını istiyorum herzaman belki bu dualarım sayesinde kötü insanları hayatımdan çıkardı kader.
birde tek sorun evlilik değil değer veren, düşünen, öncelikleri arasına koyan birini istiyor insan, birde belli bir saatten sonra insanın ailesinin yanı dar geliyor.
tekrar teşekkür ederim

bence yeni ortamlara girmeye yeni insanlarla tanışmaya çalış mesela akşamları yada hafta sonları kursa git bilgisayar olabilir el işleri yada yabancı dil olabilir:) farklı ilgi alanları edin kendini keşfetmeye çalış belki bilmediğin yeteneklerin vardır :)

31 yaş geçmiş demek değildir duyan da 45 oldunuz sanacak.hoş,45 olsa nolur,insanın karşısına ne zaman kimin çıkacağı belli mi 50sinden sonra evlenen insanları biliyorum.önemli olan o frekansı tutturabilmek..üstelik bakımlı ve güzelken çok bekleyeceğinizi sanmıyorum.bunu kendinize sıkıntı yapmaktan vazgeçtiğiniz an kısmetleriniz de ortaya çıkacaktır çünkü ne verirsek onu alırız..pozitif olun ki hayat güzel seçenekler sunsun..

bence yeni ortamlara girmeye yeni insanlarla tanışmaya çalış mesela akşamları yada hafta sonları kursa git bilgisayar olabilir el işleri yada yabancı dil olabilir:) farklı ilgi alanları edin kendini keşfetmeye çalış belki bilmediğin yeteneklerin vardır :)

kurumsal bir şirkette çok yoğun çalışıyorum birde hobi bulayım dedim en çok yetenekli olduğum konuya yani makyaja yöneldim :)
galiba yanlış bi alan seçtim makyöz de oldum ama herkes kadın :3:

31 yaş geçmiş demek değildir duyan da 45 oldunuz sanacak.hoş,45 olsa nolur,insanın karşısına ne zaman kimin çıkacağı belli mi 50sinden sonra evlenen insanları biliyorum.önemli olan o frekansı tutturabilmek..üstelik bakımlı ve güzelken çok bekleyeceğinizi sanmıyorum.bunu kendinize sıkıntı yapmaktan vazgeçtiğiniz an kısmetleriniz de ortaya çıkacaktır çünkü ne verirsek onu alırız..pozitif olun ki hayat güzel seçenekler sunsun..

çok haklısın pozitif düşünmek, dua etmek çok önemli
ama diğer taraftan yaş geldi geçiyor, yaz geldi geçiyor :5:

öncelikle inanışınızı değiştirin. karşıma doğru düzgün kimse çıkmıyor kısmetim kapandı dersen emin ol öyle olacak. size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. uygularsan ve hayatın değişmezse gel beni bul :))) aykut oğut-evrenden torpilim var bunu okuduktan sonra aynı yazarın aynalı kitabını okuyun. herşey güzel olacak :)

öncelikle inanışınızı değiştirin. karşıma doğru düzgün kimse çıkmıyor kısmetim kapandı dersen emin ol öyle olacak. size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. uygularsan ve hayatın değişmezse gel beni bul :))) aykut oğut-evrenden torpilim var bunu okuduktan sonra aynı yazarın aynalı kitabını okuyun. herşey güzel olacak :)

teşekkürler hemen alıcam kitapları

bir arkadaş vardı..kendini çok güzel,çok çalışkan olarak itaf ederdi ..lakin bu kadar mükemmel olmasına rağmen neden
karşısına birinin çıkmadığına yanar dururdu..şimdilerde evlilik hazırlığında sanırım,Allah mesut etsin..:31:

benim de yaşım 30 oluyor artık..zaman zaman geç kalma düşüncesi sarsa da aslında hayat otobüs beklemek gibi..

bir yere yetişmek istersin, acelen vardır,erkenden durağa gidersin..ama o otobüs bir türlü gelmez..bazen de hiç telaşın olmadan
beklersin sen durağa varınca otobüste arkandan gelir..otobüsün gelip gelmemesi bizim hazır olup olmamamızla ilgili değil aslında..
onun da sahip olduğu,bulunduğu faktörlerle ilgilidir..

şu durumda istediğin kadar yeni hobi için kursa git,değişik ortamlara gir...vs.karşında seni bekleyen kişinin koşulları henüz seni görmek
seni tanımak için olgunlaşmadıysa tanışmanız şuan söz konusu olmuyor..birinin varlığına inanmanı dilerim,naçizane tavsiyem..ben hep buna
inandım..biri var beni düşünen,şuan belki benden çok uzakta,neye üzülür ne yer ne içer derdim...bilmiyorum ama beni beklediğine inanıyorum derdim..
konuların birinde arkadaşlarla bir çalışma yapmıştık..istediğimiz özellikteki insanın özelliklerini 30 maddelik bir şekilde sıralamıştık..sonra unuttum gitti..
aylar sonra o not elime geçti,şuan bir sevgilim var..ve maddeleri sevgilime uyarladığımda açıkta 1 ya da 2 madde kaldı..:17:

demem o ki koşulsuz inan..sadece inan ve Rabbim benim için hayırlı bir zamanda onu karşıma çıkarıcaktır de yeter ki..sonuçlara sen bile
inanamayacaksın..:16:

kısmet....
çok takılma bence...
pozitif olmak çeker insanları...

SECRET kitabını okumanı tavsiye ederim.

koşulsuz inanmak, istediğini elde etmek için bir çağrı vazifesi yapıyor.

mesela kadının biri kitapta anlatıyor. biraz uç bir örnek diyebilirsin.

diyor ki; düzgün bir sevgili istiyordum. secreti okudum inandım. ama bir türlü olmadı.
hep yanlızdım. bir gün nerede yanlış yapıyorum diye kendime sordum.
tek kişilik yatağımı değiştirdim, çift kişilik aldım. ortada değil, sanki her an gelecekmiş gibi kendi tarafımda yattım. gardolabımda sevgilime yer açtım. garajımı düzenledim, onun arabasına yer açtım. ve beklemeye başladım.

kısa zaman sonra bir sevgilim oldu ve çok mutluyum yazıyordu. doğru mu bilemem, ama koşulsuz inanmak üzerine harika bir örnek.

yerden göğe haklısın. insanlar tek başına yarım hissediyor. diğer yarısını arıyor. Allah karşına kadir kıymet bilen birini çıkarsın.

umudunu kaybetme...

Back
X