Kendime İtiraf Etmek Bile Zor Ama:(

SECRET kitabını okumanı tavsiye ederim.

koşulsuz inanmak, istediğini elde etmek için bir çağrı vazifesi yapıyor.

mesela kadının biri kitapta anlatıyor. biraz uç bir örnek diyebilirsin.

diyor ki; düzgün bir sevgili istiyordum. secreti okudum inandım. ama bir türlü olmadı.
hep yanlızdım. bir gün nerede yanlış yapıyorum diye kendime sordum.
tek kişilik yatağımı değiştirdim, çift kişilik aldım. ortada değil, sanki her an gelecekmiş gibi kendi tarafımda yattım. gardolabımda sevgilime yer açtım. garajımı düzenledim, onun arabasına yer açtım. ve beklemeye başladım.

kısa zaman sonra bir sevgilim oldu ve çok mutluyum yazıyordu. doğru mu bilemem, ama koşulsuz inanmak üzerine harika bir örnek.

yerden göğe haklısın. insanlar tek başına yarım hissediyor. diğer yarısını arıyor. Allah karşına kadir kıymet bilen birini çıkarsın.

umudunu kaybetme...

benim tavsiye ettiğim kitap da bu tarz ama daha çok kişisel gelişim üzerine. secreti okumuştum ama feci sıkıcı aynı şeyleri söyleyip duruyor. eğer bu tarz şeylerle ilgilniyorsan bu kitapları oku derim. hem eğlenceli hem de en yalın şekliyle hayatta neyin neden olduğunu yada olmadığını, istediğimizi kendimize nasıl çekeceğimizi anlatıyor.

benim tavsiye ettiğim kitap da bu tarz ama daha çok kişisel gelişim üzerine. secreti okumuştum ama feci sıkıcı aynı şeyleri söyleyip duruyor. eğer bu tarz şeylerle ilgilniyorsan bu kitapları oku derim. hem eğlenceli hem de en yalın şekliyle hayatta neyin neden olduğunu yada olmadığını, istediğimizi kendimize nasıl çekeceğimizi anlatıyor.

Evrenden Torpilliyim mi sipariş ettim merakla bekliyorum.

cikmiyor kimse yok iste..
bosuna cikacak deyip kendimizi kandirmayalim..

çıkmaz diye bence sen kendını kendını yeme..

benım müdürüm ne aldatılmalar yaşadı ,adam gıbı adam çıkmadı karşısına sonra 30undan sonra evlendı..çokkta mutlu..

sen bı bekleyışe gırmişsın aşka açıksın..bırgun ummadan çıkar çekımıne alır senı..

ne yaşadın bılmem ama çkmaz deyıp mağlup başlama hayata..

Çıkar elbet karşına birisi ama hayırlısını iste hep biri çıkar bir de Allah korusun feleğin şaşar mühim olan hayırlısı.3 yıl önce bir bankada staj yapmıştım yönetici bir bayan vardı 33 yaşında ben bankada staja başlamadan 2-3 ay önce düğüne bir hafta kala nişanlısından ayrılmış depresyon filan geçirmiş baya kötü durumdaydı . Bu olayın ardından 1 sene sonra çok düzgün biriyle tanıştı 6 ay içinde evlendi ve şimdi çok tatlı bir kızı var. Üstelik eşi o ayrıldığı adamdan daha yakışıklı ve insan olarak da düzgün karakterli biri. Yani demem o ki biz bazı şeylere üzülüyoruz takılıp duruyoruz insanlar olarak ama emin olun yukarıdakinin bizimle ilgili her zaman daha hayırlı planları var. Belki şu an siz de büyük bir beladan korunuyorsunuz şu dönemlerinizi yalnız geçirerek bilemeyiz ki.

Çıkar elbet karşına birisi ama hayırlısını iste hep biri çıkar bir de Allah korusun feleğin şaşar mühim olan hayırlısı.3 yıl önce bir bankada staj yapmıştım yönetici bir bayan vardı 33 yaşında ben bankada staja başlamadan 2-3 ay önce düğüne bir hafta kala nişanlısından ayrılmış depresyon filan geçirmiş baya kötü durumdaydı . Bu olayın ardından 1 sene sonra çok düzgün biriyle tanıştı 6 ay içinde evlendi ve şimdi çok tatlı bir kızı var. Üstelik eşi o ayrıldığı adamdan daha yakışıklı ve insan olarak da düzgün karakterli biri. Yani demem o ki biz bazı şeylere üzülüyoruz takılıp duruyoruz insanlar olarak ama emin olun yukarıdakinin bizimle ilgili her zaman daha hayırlı planları var. Belki şu an siz de büyük bir beladan korunuyorsunuz şu dönemlerinizi yalnız geçirerek bilemeyiz ki.

bu tarz hikaleri duymak çok umut verici ama herkeste aynı şey olmuyor malesef
ama şöyle bir gerçek var benimle ilgili benzer iki yıkım yaşadım ve bunların sonunda demekki onalr doğru insan değildi doğru insan karşıma çıkacak
diye umutlandım ama maalesef olmadı, olumlu düşünmek elbette güzel ama düşün düşün ele birşey geçmeyince de inancı azalıyor insanın...

şunu da belirtmek lazım birkaç yanlış ve
kötü tecrübem oldu ve çevremde çok
kısmetlerim varken onlar yüzünden
kaçırdım hepsini.

Haddim olmayarak burada kasıt ettiğiniz nedir ? Kendinizi ve yaşam biçiminize daha dikkat edin ama karalar bağlamayın belki rabbim sizi birilerinden koruyor herşey nasip bir bakmışsın ömür yoldaşın yarın karşında seni sen olarak benimseyip seven biri.

şunu da belirtmek lazım birkaç yanlış ve
kötü tecrübem oldu ve çevremde çok
kısmetlerim varken onlar yüzünden
kaçırdım hepsini.

Haddim olmayarak burada kasıt ettiğiniz nedir ? Kendinizi ve yaşam biçiminize daha dikkat edin ama karalar bağlamayın belki rabbim sizi birilerinden koruyor herşey nasip bir bakmışsın ömür yoldaşın yarın karşında seni sen olarak benimseyip seven biri.

yanlış anlaşılma olmasın ben zaten yaşam biçimime dikkat eden düzgün yaşayan biriyim, kötü tecrübe derken beni üzen iki kişi oldu demek istedim o kadar.

öncelikle inanışınızı değiştirin. karşıma doğru düzgün kimse çıkmıyor kısmetim kapandı dersen emin ol öyle olacak. size bir kitap tavsiye etmek istiyorum. uygularsan ve hayatın değişmezse gel beni bul :))) aykut oğut-evrenden torpilim var bunu okuduktan sonra aynı yazarın aynalı kitabını okuyun. herşey güzel olacak :)

kiyabı okuyorum, gerçekten çok başarılı
kendimde yaptığım ufak değişiklikler moralimi düzeltmeye başladı, sadece ilişki değil işimde de tavsiyelerine uymaya çalışıyourm

Bir adama tutkuyla bağlıyım.
Yaklaşık 2 ay önce tanıştık. İlk konuştuğumuzda, sanki dünya üzerinde bir tek o vardı benim için, öyle anlaştık, öyle etkilendim ondan. O da benden etkilenmiş olacak ki, hızla başladık bir ilişkiye, ama adını koymadık. Hemen bıraktım kendimi ona ve ömrümün en güzel anlarını onunla geçirdim/geçiriyorum. Aynı şehirde değiliz, o beni iki defa ziyaret etti, ben de onu bir kere. Ona baktıkça için titriyor, çok arabesk gelecek ama gözlerine baktığımda kayboluyorum, içim eriyor, ona bitiyorum.
Hayatı gürül gürül akan, çok popüler biri ve kendini kolay kolay benim ellerime bırakacak biri değil. Bu ilişki bir yere gidebilir ya da gitmeyebilir diyor ve ben bir girdabın içindeyim. Beni aradığında, bir sonraki arayacağı zamanı beklemeye başlıyorum. Arasam mı aramasam mı diye düşünürken saatler geçiyor.
Ben büyük aşkı yaşamış biriyim ama bu aşk değil galiba. Her neyse aşktan daha kuvvetli bir şey. Tutku var, şefkat var, yeri geliyor nefret de var.
Bilmiyorum, yine de en iyi anlatan durum girdap.

Bir adama tutkuyla bağlıyım.
Yaklaşık 2 ay önce tanıştık. İlk konuştuğumuzda, sanki dünya üzerinde bir tek o vardı benim için, öyle anlaştık, öyle etkilendim ondan. O da benden etkilenmiş olacak ki, hızla başladık bir ilişkiye, ama adını koymadık. Hemen bıraktım kendimi ona ve ömrümün en güzel anlarını onunla geçirdim/geçiriyorum. Aynı şehirde değiliz, o beni iki defa ziyaret etti, ben de onu bir kere. Ona baktıkça için titriyor, çok arabesk gelecek ama gözlerine baktığımda kayboluyorum, içim eriyor, ona bitiyorum.
Hayatı gürül gürül akan, çok popüler biri ve kendini kolay kolay benim ellerime bırakacak biri değil. Bu ilişki bir yere gidebilir ya da gitmeyebilir diyor ve ben bir girdabın içindeyim. Beni aradığında, bir sonraki arayacağı zamanı beklemeye başlıyorum. Arasam mı aramasam mı diye düşünürken saatler geçiyor.
Ben büyük aşkı yaşamış biriyim ama bu aşk değil galiba. Her neyse aşktan daha kuvvetli bir şey. Tutku var, şefkat var, yeri geliyor nefret de var.
Bilmiyorum, yine de en iyi anlatan durum girdap.

aynı şehirde olmadan ve ilişkinin adını koymadan sürdürmek sanki ileride üzecek gibi geliyor bana ama umarım yanılıyorumdur

Back
X