- 18 Mayıs 2020
- 220
- 227
- 33
- 36
- Konu Sahibi Denizhuzurum
okurken ben sinirlendim böyle birisine katlanmak zorunda değilsin !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay arkadaşım kafan pırıl pırıl hadort dortluk kocayı nerden bulacak bunu bosasa otekınınde baska bı seyı cıkar
Her gun yıkıyorum ondandır:)))Vay arkadaşım kafan pırıl pırıl ha
Güle güle kullanHer gun yıkıyorum ondandır:)))
diğerleri için de bir sürü şey yazmıştım halbuki size hak vermiştim. ama ne hikmetse bir kaç konuda da benim yazdıklarıma beğenmedim atmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Sizde telefonla tuvalete girilmemesi gerektiğini öğrenmelisiniz. Tuvalette telefonun işi ne aklım almıyor![]()
Cınnetınsın bellıGüle güle kullan
7 yıllık evliyim eşim benden daha temizdir bir kere yemekten kalkınca mutfak lavobasinda el yıkadı dik dik suratına baktım bidaha yapmam dedi başkada olayı yok valla. Hele tukurecek ben söyleyince el yıkayacak anasının ogretemedigini sen hiç ogretemezsin insan bı cekinir yahuHerkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfenayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışarıda işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete,çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.
ya arkadaşım. diğer konunun başlığında "aldatıldım, boşanmak için cesaret verin" yazmışsın. kimse ne seni ne eşini tanımıyor burada. ben hatırlamak için konularına baktım ve ayrılmayı sen de düşünmüşsün, katlanmak zorunda değilsin dedim ve bunu katlanma değil, senden katlanıyorum enerjisi aldığım için yazdım. telefonla tuvalete girmek konusu dışında da gayet hak verdim. sende ayrılmayı kafana koymuşsun ki iki kişilik dünya kuracağım diyorsun neden biz yazınca suç oldu.. kimse zaten böyle bir hayatı hak etmez. adama sıfırdan hijyen kurallarını öğretemezsin ki. boşu boşuna tersleniyorsun yazılanlaraHerkes konularda beğenmedimi tartışır olmuş. Beğenmediğim yorumu beğenmem gayet normal. Benim bildirimdolu takmıyorum takılmıyorum. Aptallık bende buraya konu açtım bi kaç fikir verip güzel yorup yapan yüreği güzel insanlar dışında klavye delikanlısı dolmuş konum yine istediğiniz kadar bu yoruma
yapın umursamıyorum bilin istedim. Hatta şikayet edin falan. Amaaa kimsenin acısıyla beslenmeyin, kimsenin çaresizliği sizlere sen hakkettin bunu algısı vermesin!!!
Konulara bakıyorum aynı kişiler aynı havalı havalı çook mutlu evliliği var gibi yorumlar. Kim bilir evinde ne yaşıyor herkes. Ben çocuğum için iş bulup çalışıp ikikişilik dünya kuracağım
Allah o günü yaşatacak biliyorum umudum var sadece burada farklı mantıklı yorum gelir diye konu açtım. SON konum son danışmam Bdv de çünkü burada Boşan yazmak sen hakkettin yazmak çook kolay Allah o duruma kimseyi getirmesin. Ben böyle bir hayatı hak etmedim siz ne dersiniz deyin.
![]()
“Oh bee” der gibi yorum yazsam bu şekilde olmazdı emin olun. Karşınızda sizi aldatmış olan bir adam, eşiniz, var ve siz onun pis olmasından yakınıyorsunuz. Size sorun piramitinin o basamağına çıkmanızın manasız olduğunu söyledim yalnızca. Kırk yıllık arkadaşınızmışım da sizi arkanızdan bıçaklamışım gibi konuşmayın rica ediyorum. Ha diğer konuya gelirsek, katılmadığım bir mesajınıza beğenmedim attım diye başka bir konuda “lazer süresince ağda yaptırmamak gerektiği” hakkındaki yorumuma beğenmedim atmanızı komik bulduğum için dile getirdim. Bu kadar yani, kendinizi acındıracak bir durum yok ortada.İçiniz soğudu mu benim çaresizliğimi, çektiğim acıyı okuyunca, içiniz soğudu mu gerçekten kim bilir neler yaşıyor demek yerine en can alıcı şekilde yorum yaparken.
Okadar kişi yazdı sen bu hayatı hak ediyorsun dercesine adeta,,
sadece üzüldüm..
Ama sizin böyle oh Bee der gibi yorum yazmanıza boğazımda bir düğüm oluştuçaresizliğime lanet ettim bilin istedim içiniz rahat etsin diye...
Bunlara inanamadım.Wcden çıkınca elini yıka mı?
Mutfakta tükürmek mi?
Ay bu pislikten ben boşanırdım.
Yorumlarda gayet te sen bunu hak ettin diyenler oldu. Sırf başka konuda yorumunu beğenmediğim vicdan yoksunu biri gelmiş burada kahkaha emojisiyle yorum yapmış çek bu hayatı diyerek. Allah kınadığını yaşamadan öldürmez kimseyi. Burası adil bir yer değilya arkadaşım. diğer konunun başlığında "aldatıldım, boşanmak için cesaret verin" yazmışsın. kimse ne seni ne eşini tanımıyor burada. ben hatırlamak için konularına baktım ve ayrılmayı sen de düşünmüşsün, katlanmak zorunda değilsin dedim ve bunu katlanma değil, senden katlanıyorum enerjisi aldığım için yazdım. telefonla tuvalete girmek konusu dışında da gayet hak verdim. sende ayrılmayı kafana koymuşsun ki iki kişilik dünya kuracağım diyorsun neden biz yazınca suç oldu.. kimse zaten böyle bir hayatı hak etmez. adama sıfırdan hijyen kurallarını öğretemezsin ki. boşu boşuna tersleniyorsun yazılanlara
Ne kadar guzel ve olgunca bir yorum. Burda ki cogu yoruma bakiyorum resmen linclemek icin hazirda bekliyorlar. Ya da en basiti bosan diyen insan o kadar fazla ki. Uzerine bide bu olumsuz yorumlar.Benimde en hassas olduğum konu . Bu sorunun tek çözümü var boşanmak 6 yıl olmuş söylemekle düzelmemiş ama ben boşanma konusunda yorum yapamıyorum . En azından kendini yıpratmasın olmuyor düzelmeyince düzelmiyor bazı şeyler inan . Ne kadar uyarirsa uyarsın bağırsın çağırsın saysın sövsün yinede duymuyor anlamıyor karşındaki.
Eşiniz ile birbirinizi dövdüğünüz için insanların sizi alkışlaması lazımdı. Kusura bakmayın linçledikleri için.Ne kadar guzel ve olgunca bir yorum. Burda ki cogu yoruma bakiyorum resmen linclemek icin hazirda bekliyorlar. Ya da en basiti bosan diyen insan o kadar fazla ki. Uzerine bide bu olumsuz yorumlar.
Ay sende mi yaaaEşiniz ile birbirinizi dövdüğünüz için insanların sizi alkışlaması lazımdı. Kusura bakmayın linçledikleri için.
Ben heryerden linc yedim. Bitanesinin yorumunu begendim. Hatta guzel bi msj yazdim ona. Ondanda linc yedim yani. Ne diyim artik guluyorumYorumlarda gayet te sen bunu hak ettin diyenler oldu. Sırf başka konuda yorumunu beğenmediğim vicdan yoksunu biri gelmiş burada kahkaha emojisiyle yorum yapmış çek bu hayatı diyerek. Allah kınadığını yaşamadan öldürmez kimseyi. Burası adil bir yer değilAllaha havale ediyorum kötü niyetli insanları
![]()
20 aylık kızım varÇaresizliğimi yazıp yazıp sen bu hayatı hak ediyorsun dercesine yorum yapmak yerine.. Bi çözüm önerisi sunsanız mesela. HAK ETMİYORUM ALDATILMAYI ÇARESİZLİĞİ iş arıyorum markette reyoncu bile olur lise diploması isteniyor, diplomamı yok 4 yaşında çocukla nereye ne şekilde gideyim çözüm sunun sunun yarın açılsın davam..
Ve benim gibi işi olmayıp gidecek yeri olmayıp boşanmayan kadınlar var eminim buna.
Bu yorumum için beğenmedim butonuna basmak kolayama diyorum ya çözüm yok. Eşimin borcu çok öyle tazminat vs çok zor
Ailem desem yeni ev alındı çalışıyor annem ev kredisi ödüyorlar. Bunlar boşanmamak için bahane değil,,, olanı yazıyorum ailen destek olmazmı? Çalışıyormusun diye sorulur diye yazıyorum. Yazdım boşanmak için çözüm varmı fikri olan var mı diye ailen destek olmazmı dendi sadece. İmkan olsa destek olurlar. Yazın buraya çaresiz kadınlar için çözüm bekliyorum
çocuğum olmasa bu çaresizlik yerine hergün ölmek için dua ederdim hergün hemde.. Çaresizlik okadaarrr zor ki. Hangi kadın ister böyle hayatı.
![]()
Ben heryerden linc yedim. Bitanesinin yorumunu begendim. Hatta guzel bi msj yazdim ona. Ondanda linc yedim yani. Ne diyim artik guluyorum![]()