• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime konu

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Bunu kimseye bisey sormak icin yazmiyorum.Sadece tum surecimi burda gecirdigim icin sonradan okumak icin yaziyorum.Dertlesmek icin yaziyorum cunku derdimi baska kimseyle paylasmak istemiyorum.

Bugun gelinlik videolarimi izledim.Bir kez gelin olus evden cikis.Hayaller.Birine ait olma duygusu.Nasil bu kadar cok sevmisim.O kadar inanmisim ki sana.Elimi sımsıkı tuttugunda bu adam bana nasil guven veriyo dedim.Gozumun icine bakisin herkesten farkliydi.Ben senin o hallerine asigim ve bir daha da o adami bulamadim sende.Hep arayisim o adamdi.Ah nasil sahiplenirdi beni nasil huzur verirdi.Ne hayaller kurmustum.Su an hayatim yerle bir.Oyle bir bosluk ki icim en zor zamanimda geldiginde Rabbim tarafindan bana resmen hediye gibi hissetmistim seni.Nasil kiydin bana benim tanidigim sacimin ucuna zarar gelse etrafi yakardi sen nasil o cumleleri kullanabildin.Nasil itebildin bana sen gelmek icin km lerce yollardan gelebilirken.Simdi en cok istedigim senin kollarinda olmak ama ben gelemiyorum.Cunku bir ara beni kendin uzak tuttun

Sanki elimi neye uzatsam domino tasi gibi elimde olanda ne varsa patir patir yikilip dokuluyo.Neye uzansam ya icim yaniyo.Kac kez dedim yok olsamda yok olsam dunyam basima yikildida ben altinda kaldim.Rabbim bu nasil enkaz nasil aci.Ne isi ne evliligi ne hayatimi bi yoluna koyamadim.Cok yoruldum cirpinmaktan cok yoruldum.Insanlara karsi guclu durmaktan ama bir gram bile gucumun kalmamasindan cok yoruldum.En cok da kendimden yoruldum.Hatalarimdan akillanmayip surekli ayni hatalari yapmamdan anlasilmamaktan hayallerimin yikilmasindan cok yoruldum.O kadar caresizimki artik toparlancak gucumde yok.Insanlarin kotulugunden bu dunyadan o kadar sogudumki.Hayata baglayacak hic birseyim yok.Senin yaninda bile senin uzak tutmalarin yuzunden duramadim.Sen benim sevinclerim ilklerim yutkumadiklarimsin sen benim olduramadigimsin.En cok destek sevkat bekledigim ama asla bulamadigimsin.

Ben basarili olamadim bu dunyada.Yetenemedim kimseye yaranamadim ne isimde ne o bekledigim hayallerimde.Benim icin yarin karanlik benim icin yarin sevgisiz benim icin yarin donuk.Onumu goremiyorum.Kimseye birsey demeye anlatmaya dertlesmeye gucum yok etrafimda yuzumde yok.Esimi ben sectim islerimde ben basarili olamadim.Yanlis hayalleri ben kurdum.Bosanmaya ben karar verdim.Herseyim yarim.Ben beceremedim.Kendimi bu karanligin icinde kaybolmus hissediyorum.İcim yaniyo

Kendıne cok yuklemerek dertlesmıssın kemdıne .Detay çok onemlı ısteklerde .Bırını zamanında delı gıbı sevdım .Ayrıldıgımızda 15 kıloya yakın kılo verdım.Keske ölsem keşke ölsem dıodum.Sonradan oyle bır bela geldıkı basıma .2 kez beyın amalıatı oldum .Kımse ıcın soylemmemelı .Allahım cahıllıgıme ver dıorum sımdı .O şimdi mutlu karısıyla yuvası ıle .Kımse ıcın degmez .lutfen kendınızı toparlayın.Gecmısı dusunursek ılerleyemeyız .

Bosanmaya keyiften karar vermemissin yalnız.
Herseyın Suclusu benim gibi yazmıssın ama, yaptıgın en dogru sey bunca sey ıcınde Bosanmaya karar vermek olmus.
Yarın cıddı anlamda baskasına asık olup sevilip saygı gorup huzur ıcınde yasarken anlayacaksın yaptıgının dogru oldugunu.

Kendıne cok yuklemerek dertlesmıssın kemdıne .Detay çok onemlı ısteklerde .Bırını zamanında delı gıbı sevdım .Ayrıldıgımızda 15 kıloya yakın kılo verdım.Keske ölsem keşke ölsem dıodum.Sonradan oyle bır bela geldıkı basıma .2 kez beyın amalıatı oldum .Kımse ıcın soylemmemelı .Allahım cahıllıgıme ver dıorum sımdı .O şimdi mutlu karısıyla yuvası ıle .Kımse ıcın degmez .lutfen kendınızı toparlayın.Gecmısı dusunursek ılerleyemeyız .
Neden dolayi oldunuz.Varligimla yoklugum bir gibi sanki.Kilimi kipirdatcak halim kalmadi eve bitik bir sekilde geldim isten de cikartilinca.Aslinda fazla yuklenmedim cunku utanarak soyluyorum ama hic biseyi beceremiyorum.

Bosanmaya keyiften karar vermemissin yalnız.
Herseyın Suclusu benim gibi yazmıssın ama, yaptıgın en dogru sey bunca sey ıcınde Bosanmaya karar vermek olmus.
Yarın cıddı anlamda baskasına asık olup sevilip saygı gorup huzur ıcınde yasarken anlayacaksın yaptıgının dogru oldugunu.
Bir zerre bile gelecege dair inancim kalmadi.Rabbim boyle nasip etmis o ayri.Ama gelecekten dair en ufak bi hayalim bi istegim hevesim kalmadi.Sevilmek ve saygi duymayi gectim zaten.

Ask acisi cekecek kadar dertsiz olanlara imreniyorum. Bu kadar basit seyleri dramatize edip kendinizi uzmeye calismanizi anlamadim, anlamayacagim
Bu bi sevgililik degil bu bir evlilik.Once birine guvenip tum duzeninizi bozuyosunuz.Bosanincada yine ayni sekilde.Benim esyalarim bile hala farkli bi ile tasindigim icin ordalar.Su an yazliklarim bile yok.Isim yok dedim is buldum ondan da benden daha iyi biri cv biraktigi icin bugun usulen bahaneyle postalandim.Kurdugum hayallere mi yanayim bi turlu ayaklarim uzerinde duramamami bilmiyorum.Eger bunu sicacik kocanizla yuvanizdan ya da evlenmeden yaziyosaniz zaten anlayamazsiniz.

Bu bi sevgililik degil bu bir evlilik.Once birine guvenip tum duzeninizi bozuyosunuz.Bosanincada yine ayni sekilde.Benim esyalarim bile hala farkli bi ile tasindigim icin ordalar.Su an yazliklarim bile yok.Isim yok dedim is buldum ondan da benden daha iyi biri cv biraktigi icin bugun usulen bahaneyle postalandim.Kurdugum hayallere mi yanayim bi turlu ayaklarim uzerinde duramamami bilmiyorum.Eger bunu sicacik kocanizla yuvanizdan ya da evlenmeden yaziyosaniz zaten anlayamazsiniz.
Bosanmis ve tekrar evlenmis birisi olarak yaziyorum. Uzucu ama bu kadar da degil. Sonucta dunyadaki amacimiz evliligi surdurmek degil.

@Kvrckmakarna150820 Bak biliyorsun seninle durumumuz neredeyse aynı. Benimde hayallerim yıkıldı, her şey elimde patladı. Ne işim var ne evliliğim kaldı birde bebişim var ona bile ileride nasıl anlatırım bilemiyorum ama şimdi bunları düşünmek istemiyorum.

Hiç şüphesiz sen çok güçlü bir kadınsın. Bu kadar üzülerek, kopmak istemeyerek ve yıkıldım derken bile en doğru kararı vermeyi başarmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum. Çünkü biliyorsun burada bdv ayrılmak isteyip ayrılamayanlarla dolu. Gerçekten o geçimsiz kocasına hapsolmuştur mecburen gidemiyordur bunları ayrı tutuyorum ama bak bdv ye işi gücü yerinde olup, gidecek yeri olup kocasının kendisine hayır getirmeyeceğini bile bile evli kalanlarla doludur. O yüzden en ufacık ayağına takılan taşda yere düşme. Tekrar, tekrar, tekrar dene ama bir gün mutlaka olur hem zamanla sana acı veren bu hislerde azalacak. Hatta ileride güleceksin ne takmışım bee diyeceksin 😊

Şu yaşıma kadar hayattan çıkardığım tek özet herşeyin başı sağlık.Çok klişe ama çok doğru.Manevi olarak çok zor zamanlardan geçtim,ebeveyn boşanması,kırık dökük gönül ilişkileri vs.Ama evladımın sağlığı ile sınanmam hayatımdaki en zor sınavımdı.Daha önce yaşadıklarım hiçbirşeymiş.Yeniden evlenirsiniz,yeni iş bulursunuz,sağlık olsun.

Ben zamaninda agir depresyon ve panik atak gecirmis biri olarak önce size profesyonel destek almanizi tavsiye ederim. Benim gibi gec kalmayin bu konuda. Hayatimizin yikildigi anda bunu kaldirmak da hic kolay olmuyor. O acilari ama en cok kendi düsünceleri kaldirmak cok zor. Hersey benim kararlarim diyorsunuz da, ama o kararlari ne zaman nasil aldiginizi iyi analiz etmek lazim. Bir cok kisi kendi kararlarini aldigini zanneder, ama aslinda bambaska seylerin de etkisi oldugu ortaya cikar. Kendinizi yerle bir etmek yerine (bunu bende cok güzel yapabiliyorum) önce bir düsünün: Bana baskasi hayatini anlatsa ona bu kadar sert yorum yaparmiydim. Eminim ki yapmazdiniz..önce kendinize biraz empati gösterin. Aglayin acinizi yasayin, ama sonra birakmaniz gerekir. Herseyi sirtiniza yükleyip ayaga kalkamazsiniz

Back
X