• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime konu

Neden dolayi oldunuz.Varligimla yoklugum bir gibi sanki.Kilimi kipirdatcak halim kalmadi eve bitik bir sekilde geldim isten de cikartilinca.Aslinda fazla yuklenmedim cunku utanarak soyluyorum ama hic biseyi beceremiyorum.
Beyin kanamadı kafa çarpması sonucu

Insallah sende bulucaksin canim.Bebegin buyuyuncede cok guzel olucak insallah.Bu guclu adimi attim ama canim ben herkesten daha gucsuz hissediyorum.Aslinda isten cikarildigimda buyuk bi yilginlik ve o is yerindekilerin alayci tavirlanina da tiksintim yuzunden bu yola bi daha girmekte cok zorlancagimi dusundum.Ama mecburumki cunku paraya ihtiyacim var.Guclu gorunme kismini yapiyorum etrafa.Sunuda ogrendim etrafimdaki bi kac insan ve burasi harici kimseye gucsuz oldugumu yada yasadiklarimi paylasmamaliymisim
Kesinlikle öyle çoğu insan senin güçsüz olduğunu veya güçsüz yanlarını bilmemeli yoksa yeri gelir kullanırlar o durumu. Hele dediğim gibi işyerlerimde asla asla asla belli etmemelisin orada zaten sen düşsen diye gözünün içine bakarlar orası güçlü olanın veya güçlü görünenin başarılı olduğu yerler. O yüzden toparlan, kalk ayağa ve tekrar dene. Kaçıncıda olur bilemem ancak bir gün olur inşallah. İnan iş bulurken kaç kere denediğimi ben unutmuştum. Ama deneye deneye nasıl davranacağımı, mantığını vs. öğrenmiştim sonrada daha kolay olmuştu

Doktor deılım ama depresyonda gıbı bı hslınız var .Lutfen doktora gıdın .Daha ıyı olucaksınız

Bunu kimseye bisey sormak icin yazmiyorum.Sadece tum surecimi burda gecirdigim icin sonradan okumak icin yaziyorum.Dertlesmek icin yaziyorum cunku derdimi baska kimseyle paylasmak istemiyorum.

Bugun gelinlik videolarimi izledim.Bir kez gelin olus evden cikis.Hayaller.Birine ait olma duygusu.Nasil bu kadar cok sevmisim.O kadar inanmisim ki sana.Elimi sımsıkı tuttugunda bu adam bana nasil guven veriyo dedim.Gozumun icine bakisin herkesten farkliydi.Ben senin o hallerine asigim ve bir daha da o adami bulamadim sende.Hep arayisim o adamdi.Ah nasil sahiplenirdi beni nasil huzur verirdi.Ne hayaller kurmustum.Su an hayatim yerle bir.Oyle bir bosluk ki icim en zor zamanimda geldiginde Rabbim tarafindan bana resmen hediye gibi hissetmistim seni.Nasil kiydin bana benim tanidigim sacimin ucuna zarar gelse etrafi yakardi sen nasil o cumleleri kullanabildin.Nasil itebildin bana sen gelmek icin km lerce yollardan gelebilirken.Simdi en cok istedigim senin kollarinda olmak ama ben gelemiyorum.Cunku bir ara beni kendin uzak tuttun

Sanki elimi neye uzatsam domino tasi gibi elimde olanda ne varsa patir patir yikilip dokuluyo.Neye uzansam ya icim yaniyo.Kac kez dedim yok olsamda yok olsam dunyam basima yikildida ben altinda kaldim.Rabbim bu nasil enkaz nasil aci.Ne isi ne evliligi ne hayatimi bi yoluna koyamadim.Cok yoruldum cirpinmaktan cok yoruldum.Insanlara karsi guclu durmaktan ama bir gram bile gucumun kalmamasindan cok yoruldum.En cok da kendimden yoruldum.Hatalarimdan akillanmayip surekli ayni hatalari yapmamdan anlasilmamaktan hayallerimin yikilmasindan cok yoruldum.O kadar caresizimki artik toparlancak gucumde yok.Insanlarin kotulugunden bu dunyadan o kadar sogudumki.Hayata baglayacak hic birseyim yok.Senin yaninda bile senin uzak tutmalarin yuzunden duramadim.Sen benim sevinclerim ilklerim yutkumadiklarimsin sen benim olduramadigimsin.En cok destek sevkat bekledigim ama asla bulamadigimsin.

Ben basarili olamadim bu dunyada.Yetenemedim kimseye yaranamadim ne isimde ne o bekledigim hayallerimde.Benim icin yarin karanlik benim icin yarin sevgisiz benim icin yarin donuk.Onumu goremiyorum.Kimseye birsey demeye anlatmaya dertlesmeye gucum yok etrafimda yuzumde yok.Esimi ben sectim islerimde ben basarili olamadim.Yanlis hayalleri ben kurdum.Bosanmaya ben karar verdim.Herseyim yarim.Ben beceremedim.Kendimi bu karanligin icinde kaybolmus hissediyorum.İcim yaniyo
Mesela mutsuz evlilillerde nasil o videolari izleyebiliyosunuz. Ben satafatli kina geceleri dugunler sozle nisanlar yaptim o kadar pismanimki boyle evlilige dgermiydi diyorum o paralari harcamak. Ben isin maneviyaytini gectm zarar ettgim maddiyati dusumuyorum artik dusun. Para artik bu boktan evlilikten daha degerli inanki. izleme oyle seyler. Bosanirsanda hayirlisi olsun ilk bosanan sen degilsin drama baglama toplayamassin

Mesela mutsuz evlilillerde nasil o videolari izleyebiliyosunuz. Ben satafatli kina geceleri dugunler sozle nisanlar yaptim o kadar pismanimki boyle evlilige dgermiydi diyorum o paralari harcamak. Ben isin maneviyaytini gectm zarar ettgim maddiyati dusumuyorum artik dusun. Para artik bu boktan evlilikten daha degerli inanki. izleme oyle seyler. Bosanirsanda hayirlisi olsun ilk bosanan sen degilsin drama baglama toplayamassin
Ben sadece dans videomuzu ve elimi sıkıca tuttugu videoyu izliyorum tum yol boyunca evlendikten sonra elimi birakmamasini hatirliyorum.

Kesinlikle öyle çoğu insan senin güçsüz olduğunu veya güçsüz yanlarını bilmemeli yoksa yeri gelir kullanırlar o durumu. Hele dediğim gibi işyerlerimde asla asla asla belli etmemelisin orada zaten sen düşsen diye gözünün içine bakarlar orası güçlü olanın veya güçlü görünenin başarılı olduğu yerler. O yüzden toparlan, kalk ayağa ve tekrar dene. Kaçıncıda olur bilemem ancak bir gün olur inşallah. İnan iş bulurken kaç kere denediğimi ben unutmuştum. Ama deneye deneye nasıl davranacağımı, mantığını vs. öğrenmiştim sonrada daha kolay olmuştu
Evet onlara guclu gibi gorunmek zorunda oldugumu sonradan fark ettim.Herkesi kendim gibi saniyorum.Mecburen deniycem tekrar

Bir zerre bile gelecege dair inancim kalmadi.Rabbim boyle nasip etmis o ayri.Ama gelecekten dair en ufak bi hayalim bi istegim hevesim kalmadi.Sevilmek ve saygi duymayi gectim zaten.
Bu şekil düşünmeyin düşünsenize eskiden bu yana hayatınıza kimler girdi kimler çıktı yeri geldi üzüldünüz ama daha iyi biri çıktığında iyi ki boşandım dersiniz

Ayy Allah korumus su an iyisiiniz dimi
Hamd olsun .Ayağa kalk be silkelen.Bırdahada ölüm lafını açma.Hastaneler ne xor bılıomusun.6 ay boyunca yatağa bağlı kaldım .Banyo yapamamaktan saçlarım kopupdu.Annem benı bezle suyla sılıp temızlıodu.Ah annem hakkını nasıl oderım.Sandalyelerde yattı aylar boyunca .Kardeslerım perısan oldu .Ne yapalım olmadıysa.Bak ben bıde bu olayların uzerıne evlenıp 4 ay sonra boşandım .2. Bır darbede ordan .Ama gecmıse bakarsan olmaz.Ilerıye gıdemezsın .Yapma .

Ben size bir öneride bulunmaya geldim. Keşke sabit bir konu açsanız da ordan güncel dertlenme girseniz daha pratik olur, böyle sürekli aynı konunun iç döküşü, devamı niteliğinde birbiri ardına konu açıyorsunuz da, banlanmayın yani

Hamd olsun .Ayağa kalk be silkelen.Bırdahada ölüm lafını açma.Hastaneler ne xor bılıomusun.6 ay boyunca yatağa bağlı kaldım .Banyo yapamamaktan saçlarım kopupdu.Annem benı bezle suyla sılıp temızlıodu.Ah annem hakkını nasıl oderım.Sandalyelerde yattı aylar boyunca .Kardeslerım perısan oldu .Ne yapalım olmadıysa.Bak ben bıde bu olayların uzerıne evlenıp 4 ay sonra boşandım .2. Bır darbede ordan .Ama gecmıse bakarsan olmaz.Ilerıye gıdemezsın .Yapma .
Nasil toparlandin peki bosandiktan sonra bu hastaliktan sonra annen en buyuk destekcin Allah razi olsun ondan.Bende 8 ay evli kaldim.

Ben size bir öneride bulunmaya geldim. Keşke sabit bir konu açsanız da ordan güncel dertlenme girseniz daha pratik olur, böyle sürekli aynı konunun iç döküşü, devamı niteliğinde birbiri ardına konu açıyorsunuz da, banlanmayın yani
Oyle nasil yapabilirim konuyu guncelle mi yapayim.Mesela bu konu uzerinden yapabilir miyim

Nasil toparlandin peki bosandiktan sonra bu hastaliktan sonra annen en buyuk destekcin Allah razi olsun ondan.Bende 8 ay evli kaldim.
Psıkıyatrıye gıttım önce .Sonra fılm. ,dizi,kitap .Her fırsatta gezmeye calıştım.Konuyu sçmadım .Acanlarada konuşmak ıstemıorum dedım .Konuştukca buyuyo .Zorlandım ama başardım .

Psıkıyatrıye gıttım önce .Sonra fılm. ,dizi,kitap .Her fırsatta gezmeye calıştım.Konuyu sçmadım .Acanlarada konuşmak ıstemıorum dedım .Konuştukca buyuyo .Zorlandım ama başardım .
Benim surekli icimde bir sıkınti var ve ortada endiseli bir sekilde dolanip duruyorum.Icimdeki huzursuzluk gecmiyor bir turlu.Ben bugun hayatimda ilk defa beddua ettim ve cok utaniyorum

Surekli aklima geliyo inanin ben bilerek getirmiyorum aklima.Surekli kendimk sucluyorum sinirim gecince.Bende psikoloji ilaci kullaniyorum artik.Bugun beddua ettim mesela bana altinlarimi vermiyvegini soyleyince cok utandim.Bu konumda olmak beni cok utandiriyor.

Surekli aklima geliyo inanin ben bilerek getirmiyorum aklima.Surekli kendimk sucluyorum sinirim gecince.Bende psikoloji ilaci kullaniyorum artik.Bugun beddua ettim mesela bana altinlarimi vermiyvegini soyleyince cok utandim.Bu konumda olmak beni cok utandiriyor.
Aştınları vermıcegını mesajda soyledıyse ekran gıruntusu alın .Bu onun deil hakımın bılecegı bır iş.Tek boşanan sen degılsın sonda olmucaksın

Aştınları vermıcegını mesajda soyledıyse ekran gıruntusu alın .Bu onun deil hakımın bılecegı bır iş.Tek boşanan sen degılsın sonda olmucaksın
Altin bile gozumde yok ki aslinda bu aralar.Oyle derin bir yanlizlik yasiyorumki icim icime sigmiyor delirmis gibi hissediyorum

Back
X