Kendime Ne Yapmışım Ben

Gul98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
26
20
3
27
Mrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki

en azından evlenmeden aklın başına gelmiş

Ben de 28 yaşındayım üniversiteyi ailemin yanında okumadigim için pişmanım. Giden zaman gitti malesef geri gelmiyor bundan sonrasını olumlu yönde değiştirmek sizin elinizde. Geçmişi düşünmek sizi bunaltmaktan başka bir işe yaramaz inşallah geleceğiniz hayalinizdeki gibi olur

Neden hayatınızı bir adama endekslediniz yani bu çok garip. Öncelik sizin hayatınızda sizin kararlariniz. Nasıl biriyle tanışınca kendinizi kaptirabiliyorsunuz ? Birisi benden ondan izin almadan dışarı cikamayacagimi söylese bu cümle bana yazdığı son cümle olurdu

Geç olsun da güç olmasın diye boşuna dememişler. Yanlış anlamadıysam yaşınız 23 falan. Yani sizin durumunuzda geç de değil. Hala istediğiniz tarzda güçlü ayakları yere bakan kendi kararlarını veren bir genç kadın olabilirsiniz. bunun aile ile aynı şehirde veya ayrı okumakla/çalışmakla alakası yok ki.

Daha 22 yaşındasınız o zaman.
Neye, nasıl geç kalmış oluyorsunuz?
Hayaliniz şehir dışında bir üniversiteden ibaret olmamalı. Böyle bir hevesiniz varsa aileden ayrılıp şehir dışında çalışmaya başlayın.
Bir beş yılı da ah vah ederek geçirmeyin lütfen.

Hiç bişey için geç değildir tatlım

Bence sen bir şeyleri bahane göstermeyi alışkanlık haline getirmişsin.
5 yıl sevgilinden dolayı hayatını yaşamadığını düşünüyorsun, şimdi ise hayata geç kaldım diyorsun.
Kendi mutluluğun için bahanelere sığınmaktan vazgeç, hayata atıl, yaşamaya başla, kötü günleri unut, geleceğini hayat et... daha çok gençsin, keşke ben 22 yaşıma dönsem :)

Daha çok gençsiniz. Aile yanında okumanın da faydaları var bence. Maddi olarak çok zorlanmazsınız, yemeğiniz hazır olacak, temizliğiniz yapılıyor olacak. Kuzenlerinizle, arkadaşlarınızla gezin veya tatillere filan gidin. Niye karalar bağladınız ki?

Ayaklarıniz üzerinde durmak için başka şehirde okumaya gerek yok. Zira bizim unide sizin gibi düşünüp dışarıdan gelen kizlar, bir dönemin sonunda iyi halt etmişim demeye başladılar.
Kısıtlayan insandan kurtulmussunuz, bu büyük bir hareket mesela, herkes yapamaz. Özgürlük, huzur gibisi var mı

en azından evlenmeden aklın başına gelmiş
Keşke aklı başına gelmiş olsaydı.. Sevgilisi terketmiş konu sahibini yoksa adam evlenmeyi kabul etse konu sahibi şimdi şikayet ettiği hayatı bir ömür yaşamaya çok istekliymiş.. Adam istemediği için terketmiş.

Sürekli şikayet ve geriye dönük yaşayarak 22 yaşınız ve diğer yillarinizida mahvedeceksiniz. Geçti bitti gitti takıntı yapıp durmak yerine su anı mutlu geçirin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…