en azından evlenmeden aklın başına gelmişMrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Ben de 28 yaşındayım üniversiteyi ailemin yanında okumadigim için pişmanım. Giden zaman gitti malesef geri gelmiyor bundan sonrasını olumlu yönde değiştirmek sizin elinizde. Geçmişi düşünmek sizi bunaltmaktan başka bir işe yaramaz inşallah geleceğiniz hayalinizdeki gibi olurMrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Neden hayatınızı bir adama endekslediniz yani bu çok garip. Öncelik sizin hayatınızda sizin kararlariniz. Nasıl biriyle tanışınca kendinizi kaptirabiliyorsunuz ? Birisi benden ondan izin almadan dışarı cikamayacagimi söylese bu cümle bana yazdığı son cümle olurduMrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Hiç bişey için geç değildir tatlımMrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Keşke aklı başına gelmiş olsaydı.. Sevgilisi terketmiş konu sahibini yoksa adam evlenmeyi kabul etse konu sahibi şimdi şikayet ettiği hayatı bir ömür yaşamaya çok istekliymiş.. Adam istemediği için terketmiş.en azından evlenmeden aklın başına gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?