Kendime Ne Yapmışım Ben

Kendine bahane arıyorsun sadece.
Zannedersin kuzenlerin olması zor, imkansız şeyler yapıyorlar.

Konularından sonra kendine sadece bahane aradığına kanaat getirdim. Sevgilin olmasaydı başka birşeyi bahane gösterirdin ki. Sevgilin için bile olsa isteyerek yaptın ne yaptinsa.

22 yaşındasın 22 ne geç kalması silkelen kendine gel 2. Üniversite bile okuyabilrisin millet 29-30 yaşında uzman olarak atanıyor önüne bak biraz.

Bir genç kız olarak, nasıl bunca sene o ex sevgilini kaldırabilir, hayret. Oraya gitme, onu giyme, oraya bakma, bu ney böyle ya, ama yaşamaya ve soluk alıp vermeye izim vermiş, puuuh. Onu da yasak etseydi,.....
Nerde buluyorsunuz böyle serserileri sapıkları???

Zararın neresinden donersen kardir demis atalarimiz.
Daha 22 yaş ne ki. Yolun başı keşke bende 22 yasima geri donebilsem

Yav daha ergenliğiniz yeni bitmiş.
Ne bu koştur koştur siyatikleri azmış teyze muhabbeti?

Daha 23 yaşındasın. 23! Beni delirtmek mi istiyorsun. 23 yaşındasın yahu. Sen de hayatı kaçırdıysan biz ölek.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunu şu anki yaş ve deneyiminizle söylüyorsunuz. Şu an bende olsam konu sahibine bunu söylerim ama 17 yaşında ben de kısıtlamaya maruz kaldım yaşım büyüdükçe idrak etmeye başladım ve kendimi kurtardım.

22 yaşından sonra çok zor kendi hayatınızı kurmanız. Artık geçmiş sizden. Kendinizi bir erkek uğruna heba edip hayatınızı harcamışsınız. Boşverin sizin de kaderiniz böyleymiş. Başka birisini de bulamazsınız. Ya yalnız yaşayıp öleceksiniz ya da eski sevgiliyi bulup barışmanız lazım. Bu yaştan sonra başka türlüsü olmaz.. Bunu mu dememizi bekliyorsunuz öyle bir yazış tarzı var ki yaşları yazmamış olsanız 45 senenizi haketmeyen bir adama adamışsınız 87 yaşındasınız gibi.

Türkiye'de kaç genç 22 yaşından önce kendi ayakları üstünde durup kendi hayatını kurabiliyor ki? Tabii ki vardır yok demiyorum ama çoğu aile çocuğuna evlenene kadar 10 yaşındaymış gibi davranıyor. Hatta evlendikten sonra bile yetişkin gibi davranma garantileri yok. Ben Türkiye'de yetişkin olma yaşının ortalama 24-25 olduğuna inanıyorum. Ya insanlar üniversite sonrasında isyan ediyor ya da evlenip aile kurup anne babasının bebek gibi davranışlarından uzaklaşma imkanı buluyor.

Doktora gidin lütfen.... İsteye bile oynaya razı olmuşsunuz napalım yani şimdi kum saatini tersine mi çevirelim.

Herkesin dilinde tüy bitti size akıl vermekten. Lütfen profesyonel yardım alın belli ki aşamıyorsunuz

Aslında yaşla ilgili değil de kendimize verdiğimiz değerle ilgili. Her şeyi yaşayarak ogrenmeyebiliriz bazen akıl yürütmek yeterli.

Yahu delirdiniz mi? Genceciksiniz. Hala kendinize haksızlık yapmaya devam ediyorsunuz. Bu gidişle gidenin bir benzerini bulur, bir süre de onla vakit harcarsınız. Silkelen bi, kendine gel canım benim. Bende okudugun üniversite ve bölümden memnun değilim oldum olası. 34 yaşındayım . Bu sene sınava girdim , az önce yks sınav sonucuma göre hayalimdeki bölümü okuyabilecegimi öğrendim. Ölmedik ya! Pismanlikla yaşanmıyor ama telafi etmek mümkün. Bundan sonrasına odaklanın.

Aslında yaşla ilgili değil de kendimize verdiğimiz değerle ilgili. Her şeyi yaşayarak ogrenmeyebiliriz bazen akıl yürütmek yeterli.
İşte o akıl yürütmeyi yapabilmek için de belli bir olgunluk gerekiyor. Benim mantığım 20 yaşımdan sonra duygularımın önüne geçmeye başladı mesela.

Daha 23 yaşındasın. 23! Beni delirtmek mi istiyorsun. 23 yaşındasın yahu. Sen de hayatı kaçırdıysan biz ölek.
Benim yaşıtlarım okulu bitirip de yüksek lisansa başlamışlar ben ise okulu bırakıp yeni bölüme başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…