- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 yaşındasın 22 ne geç kalması silkelen kendine gelMrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Daha 23 yaşındasın. 23! Beni delirtmek mi istiyorsun. 23 yaşındasın yahu. Sen de hayatı kaçırdıysan biz ölek.Mrb önceki konularımdan beni tanıyan vardır 17 yaşında sevgilim oldu 5 yıllık ilişkim bitti. Çok kısıtlıyordu beni giyim tarzım olsun ondan izin almadan dışarı çıkmıyordum hiçbir erkekle konuşmuyordum. Üniversitemi bile ailem yanında okudum onun için. Şimdi ise elimde pişmanlıktan başka kaybettiğim 5 yıldan başka bişey yok.Ve arkadaşlarımla kuzenlerimle sosyalleşmeye başlayınca fark ettim de ben kendimi hiç sevmemişim ki hayatımı bir başkasına göre endeksliyerek geçirmişim çevremdeki kızlar ise öyle değil başka şehirde okuyorlar güçlü karaktere sahip kendi ayakları üstünde duruyorlar ne çok isterdim 18 19 yaşında olup öyle olmayı yeni Bi hayat kurup bende öyle olmak istiyorum ama herşeye o kadar çok geç kalmış hissediyorum ki
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunu şu anki yaş ve deneyiminizle söylüyorsunuz. Şu an bende olsam konu sahibine bunu söylerim ama 17 yaşında ben de kısıtlamaya maruz kaldım yaşım büyüdükçe idrak etmeye başladım ve kendimi kurtardım.Neden hayatınızı bir adama endekslediniz yani bu çok garip. Öncelik sizin hayatınızda sizin kararlariniz. Nasıl biriyle tanışınca kendinizi kaptirabiliyorsunuz ? Birisi benden ondan izin almadan dışarı cikamayacagimi söylese bu cümle bana yazdığı son cümle olurdu![]()
Hahahha katipyarisi yine bugün döktürüyorrDaha 23 yaşındasın. 23! Beni delirtmek mi istiyorsun. 23 yaşındasın yahu. Sen de hayatı kaçırdıysan biz ölek.
Belki üçüncü konu oldu, hep aynı mesele.Hahahha katipyarisi yine bugün döktürüyorr![]()
Aslında yaşla ilgili değil de kendimize verdiğimiz değerle ilgili. Her şeyi yaşayarak ogrenmeyebiliriz bazen akıl yürütmek yeterli.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bunu şu anki yaş ve deneyiminizle söylüyorsunuz. Şu an bende olsam konu sahibine bunu söylerim ama 17 yaşında ben de kısıtlamaya maruz kaldım yaşım büyüdükçe idrak etmeye başladım ve kendimi kurtardım.
İşte o akıl yürütmeyi yapabilmek için de belli bir olgunluk gerekiyor. Benim mantığım 20 yaşımdan sonra duygularımın önüne geçmeye başladı mesela.Aslında yaşla ilgili değil de kendimize verdiğimiz değerle ilgili. Her şeyi yaşayarak ogrenmeyebiliriz bazen akıl yürütmek yeterli.
Benim yaşıtlarım okulu bitirip de yüksek lisansa başlamışlar ben ise okulu bırakıp yeni bölüme başlıcamDaha 23 yaşındasın. 23! Beni delirtmek mi istiyorsun. 23 yaşındasın yahu. Sen de hayatı kaçırdıysan biz ölek.