Abartmiyo musunuz? Kardesi olan bi sürü cocuk var, alti acilirken goren eden, sanki cocugun basina bi felaket geldiDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Allah korusunAbartmiyo musunuz? Kardesi olan bi sürü cocuk var, alti acilirken goren eden, sanki cocugun basina bi felaket geldi
Bence kizinizi oncelikle kendi hastalikli zihniyetinizden korumaniz gerekliDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
E biraz abartıyorsunuz amaDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Camda ki kız da ki Feride gibi ayolBence kizinizi oncelikle kendi hastalikli zihniyetinizden korumaniz gerekli
Tedavi olun sizAllah korusun
Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?