- 15 Ekim 2016
- 6.812
- 12.307
- 248
Acaba eşiyle nasıl birlikte oldu aklıma posta yoluyla geliyorAllah sizin gibilerden tüm cocukları korusun, zihniniz çok kirli, kendi bastırılmış kirli duygularınızı el kadar bebelerden çıkarıyorsunuz. Herkes sizin gibi aklı fikri cinsellikte değil. Allah o zavallı kızınızı korusun annesinden
Yahu kötü bir annelikle ne alakası var. Altı üstü küçük bir çocuğun görmüş. Büyük yetişkine ait bir organ görmemiş. Kendinizi yıpratmanız gereken bir durum yok. Kardeşinin pipisini görerek büyüyen ablalar var. Normal birşey bu ufak çocuklar. Neticede çocuğunuza bir zarar gelmemişDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Olabılır bence. Bu kadar uzerınıze gıtmeyın. Çok güzel acıklamışsınız.Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Onu bırak yukarıda biri beni alıntılamış Begüm diye sanırım kendisi yetişkin bir insan erkek cinsel organının ismini s.k diye biliyormuş .altı yaşındaki çocuk cinsiyetleri bilmiyor. yansın artık bu dünya be
Penis? Yani açıkçası evet çocuklara pipi kuku gibi saçma kelimeler takılarak öğretilmesi de doğru değil. Ama mesela erkek kardeşim var 16 yaşındaydım doğduğunda. Ama ona hiç bi zaman penis dedirtme gereği duymadık. Çocuk 10 yaşında hala pipi diye geziyo. Büyüyünce zaten çocuk s.k demeyi de öğrenecek. Her türlü boklu değnek ama gereksiz drama edilmiş. Benim kardeşte evdeki tek erkek çocuktu 2 ablayla büyüdü. Büyüdükçe sorular sorardı. Bizimde pipimiz olduğuna inanırdı çocuk. Annem güzelce anlatmıştı o erkeklere özel kadınların kendine özel bu insanların kendine özel bişey olduğunu kimsenin görmemesi dokunmaması gerektiğini öğretmişti. Çocuk 3 4 yaşından sonra annem dışında kimseye göstermez oldu utanıp. Yani kız çocuğunu savunup erkek çocuğunu poh pohlar tarzda bi yapıda gözüküyo kadında. Kızı değil oğlu olsaydı bu konuyu babasına falan gülerek anlatırdı yaniiOnu bırak yukarıda biri beni alıntılamış Begüm diye sanırım kendisi yetişkin bir insan erkek cinsel organının ismini s.k diye biliyormuş .
Argo daki anlamını onun gerçek ismi zannediyor bu cahillik midemi bulandırıyor.
Yazık onun ismi o değil eşiniz doktora gidince s.kımmi agrıyor diyor yoksa penisim mi ağrıyor diyor yorumunuzdan vizyonunuz ortada
Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk ,
Aynen öyle kadın kesin kendiside bastırılmış küçükken aynısını kendi çocuğuna yapıyorPenis? Yani açıkçası evet çocuklara pipi kuku gibi saçma kelimeler takılarak öğretilmesi de doğru değil. Ama mesela erkek kardeşim var 16 yaşındaydım doğduğunda. Ama ona hiç bi zaman penis dedirtme gereği duymadık. Çocuk 10 yaşında hala pipi diye geziyo. Büyüyünce zaten çocuk s.k demeyi de öğrenecek. Her türlü boklu değnek ama gereksiz drama edilmiş. Benim kardeşte evdeki tek erkek çocuktu 2 ablayla büyüdü. Büyüdükçe sorular sorardı. Bizimde pipimiz olduğuna inanırdı çocuk. Annem güzelce anlatmıştı o erkeklere özel kadınların kendine özel bu insanların kendine özel bişey olduğunu kimsenin görmemesi dokunmaması gerektiğini öğretmişti. Çocuk 3 4 yaşından sonra annem dışında kimseye göstermez oldu utanıp. Yani kız çocuğunu savunup erkek çocuğunu poh pohlar tarzda bi yapıda gözüküyo kadında. Kızı değil oğlu olsaydı bu konuyu babasına falan gülerek anlatırdı yanii
Olmayınca cevabınız fransız kesildinizPardon
Yahu tabiki bilmeli çocuklar bunların hepsini bilmeli. Şuan kardeşim biraz daha büyük yaşta. Cinsel organların argo isimlerini dahi bahsetmek zorunda kalıyoruz. Çünkü okulda çocuklardan duyup geliyor. En doğrusu herşeyi bilmeleri. Çünkü elimizin altında internet var her ne kadar veli nimet olsa da bi o kadar tehlikeli. Çocuğa ne doğru ne yanlış öğretilmeli. Tepkilerini ortaya koyabilmeliler. Gerektiği zaman çocuk kendini ebeveynlerinden bile koruyabilecek kadar birşeyler öğrenmek zorundaAynen öyle kadın kesin kendiside bastırılmış küçükken aynısını kendi çocuğuna yapıyor
Ben de oğlum evde pnis penis diye geziyor demedim ama 6 yaşında bir çocuğun bunu gerçek ismiyle bilmesi tacize karşı koruyor
Çünkü çocukları taciz edenler çocuğun o bilgisinden korkuyor kuku fıstık fındık diye çocuğa yanaşamıyor
Ben öğrettim kızıma vajinayıda öğrettim oğluma peniside herhangi bir durumda özel bölgem diye bahsediyorlar
Aslında konu şöyle başladı konu sahibi çocuğuna bu yaşına kadar cinsel farklılığı anlatmamış kendince saklamış ve tabulaşmışYahu tabiki bilmeli çocuklar bunların hepsini bilmeli. Şuan kardeşim biraz daha büyük yaşta. Cinsel organların argo isimlerini dahi bahsetmek zorunda kalıyoruz. Çünkü okulda çocuklardan duyup geliyor. En doğrusu herşeyi bilmeleri. Çünkü elimizin altında internet var her ne kadar veli nimet olsa da bi o kadar tehlikeli. Çocuğa ne doğru ne yanlış öğretilmeli. Tepkilerini ortaya koyabilmeliler. Gerektiği zaman çocuk kendini ebeveynlerinden bile koruyabilecek kadar birşeyler öğrenmek zorunda
Çük var bideAslında konu şöyle başladı konu sahibi çocuğuna bu yaşına kadar cinsel farklılığı anlatmamış kendince saklamış ve tabulaşmış
Çocukta dışardan görünce neden onunki farklı demiş konu sahibi sanki başına taş düşmüş dünyanın sonu gelmiş gibi bir roller yapıyor
Oysaki sağlıklı bir şekilde anlatsaydı olay yoktu
Bende cinsel bölgelerin bu yaşta ki çocukların ismiyle bilmeleri gerektigini yazdım
Birisi beni alıntılamış (nasıl ya yok artık s.k diyemi anlatacagız tabiki pipi dicez demiş)
Bakın cinsel organın ismini argodaki ismi zannediyor yetişkin bir kadın
Konu burdan uzadı yoksa pipi der bazı yörede hatta farklıdırda ama sizin dediğiniz gibi küfürdeki anlamı başkadır bilindeki başka anne dilindeki bambaşka
Bamye diyen var ya bamya da değil illa bamye
Dur kız aklıma geldikçe yazacağım beğümmü de kelime dağarcığını geliştirirÇük var bidebazen yeğenlerimi korkutuyorum çükünü keserim diye en yaygın kullandığım penis ismi bu herhalde gereksiz uzamış. Bayan dünyada tek kız kendisinde var sanıyo
Baska bir ismi oldugunu bilmiyor musunuz? Size böyle mi öğrettiler?Yok artık s.k. diye mi öğretelim daha neler duyacağız ya tabiki pipi diye öğreteceğiz
Ya o bayanın yazdığı benimde aklıma yatmadı açıkçası. Kocama bile bazen çükünü koparıp eline veririm diyorum koca adam bile s.k demiyosa 6 yaşındaki velet karşıma dikilip benim s.kim var dese çakarım ağzına terbiyesiz diye anasına babasına kızarım terbiye vermiyo musunuz diye. Ama çocuk benim pipim var dese o kadar kızılcak mesele değilDur kız aklıma geldikçe yazacağım beğümmü de kelime dağarcığını geliştirir
Lülü
Hacıyatmaz
Muhtardurdurun beni krize girdim
O kadın zaten sonradan Fransız’a bağladı pardon ??yazmış banaYa o bayanın yazdığı benimde aklıma yatmadı açıkçası. Kocama bile bazen çükünü koparıp eline veririm diyorum koca adam bile s.k demiyosa 6 yaşındaki velet karşıma dikilip benim s.kim var dese çakarım ağzına terbiyesiz diye anasına babasına kızarım terbiye vermiyo musunuz diye. Ama çocuk benim pipim var dese o kadar kızılcak mesele değilyani ikiside aynı organı belirtse de onun adı ya çüktür ya pipidir başka açıklaması yok ben büllük duymuştum garip geliyo bazen hala
Pardon dedim ya işte unutmusum bir an . Ne kadar kırıcı ve acimasizsiniz ya yazık vallahi size Allah yardımcınız olsun. Kalp.kirmak hoşunuza gider olmuş kalp kirmakla besleniyor sizin gibilerOlmayınca cevabınız fransız kesildiniz
Gidin argo ve sığ dünyanızda yaşayın daha cinsel organın gerçek ismini bile bilmiyorsunuz
Ok kusura bakmayın ozaman ne diyimPardon dedim ya işte unutmusum bir an . Ne kadar kırıcı ve acimasizsiniz ya yazık vallahi size Allah yardımcınız olsun. Kalp.kirmak hoşunuza gider olmuş kalp kirmakla besleniyor sizin gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?