Her zaman pipi deriz biz çocuklara öğretirken veya anlatırken penisi tabiki biliyorum ama o kadar dalgın ve yorgunum ki şu sıralar konu çocuk olunca penis kelimesi aklımdan çıkmışBaska bir ismi oldugunu bilmiyor musunuz? Size böyle mi öğrettiler?
tamamen aklınızdan çıkmış da siz de o kadar sert yorum yaptınız ki insanlar böyle algılamadıHer zaman pipi deriz biz çocuklara öğretirken veya anlatırken penisi tabiki biliyorum ama o kadar dalgın ve yorgunum ki şu sıralar konu çocuk olunca penis kelimesi aklımdan çıkmış
Hayır ben zaten pardon dedim ama bayan hala kırıcı ve acımasız laflarına devam etti biraz hoşgörü lazım hayattatamamen aklınızdan çıkmış da siz de o kadar sert yorum yaptınız ki insanlar böyle algılamadı
sonra da kalp kırıyorsunuz yorumlarda vs. diyorsunuz
bana kalırsa insanlar da kalbinizi kırmak için değil aşırı şaşırdıkları (olumsuz manada) için o yorumları yaptılar, hemen kalp kırmalı savunmaya geçmek yerine kusura bakmyın aşırı dalgınım demediniz ki.
evet, onun farkındayım zaten o yüzden diyorumHayır ben zaten pardon dedim ama bayan hala kırıcı ve acımasız laflarına devam etti biraz hoşgörü lazım hayatta
Pardon dedim ya işte unutmusum bir an . Ne kadar kırıcı ve acimasizsiniz ya yazık vallahi size Allah yardımcınız olsun. Kalp.kirmak hoşunuza gider olmuş kalp kirmakla besleniyor sizin gibiler
Olayı abartıp çocuğunuza kasıtlı olarak biri cinsel organını göstermiş gibi düşünmenize gerek yok. Çocuk normal bir soru sormuş siz de en doğru şekilde ve çocuğun sorduğu kadar bir cevap vermişsiniz. Hayatta her şeyi ongoremezsinjz ve bunun iyi anne olmakla alakası yoktur. Sadece her şeyin bizim kontrolümüzde olmamasıyla ilgilidirDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Bence abartiyorsunuz yavaş yavaş öğrenecek çocukDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
6 yaş cinsiyet kavramı için uygun bir yaş zaten kızınız erkek ve kız çocuk arasındaki farkı biliyordur. sizinle paylaşmak istemiştir.Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Yani erkek cinsel organını tanıması ayıp kötu bir durum değil. Görmüş olmuş bitmiş. Ama köy veya başka yerlerde çocukları yanımda ayırmam çünkü Allah korusun kaşla göz arasında kaybolabilirler. Hiç bilmedikleri yer yönlerinde bulamazlar. Bitek ben yokken alsa başını gitse veya biri götürse diye korkarım onun dışında yani çok buyutmussunDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Erken mi? 6 yaş farklı bir cinsiyetin olduğunu öğrenmesi için geç kalınmış bir yaş. Kendinizi suçlayacaksanız bunun için suçlayın. Öyle bi yazmışsınız ki Allah korusun kızınız tacize uğramış sandım sonunu okuyana kadarDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Masaya çık tepin istersenDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Oğlum yok ki o yüzden kaynana teziniz baştan yanlışŞöyle bir okudum da sormak istediğim birşey var. Cinsiyetler farklı olsaydı. Sizin oğlunuz karşı tarafın kızı olsaydı. Oğlunuz kızın organını gördüğünde de böyle davranacak mıydınız? Yoksa paşam oğlum aslanım diye pohpohlayacak mıydınız? Ben geleceeğin kaynanasını gördüm vallahi sizde
sen zaten tuvalete gittiğini yazmışsın, çocuğu da yanında götürecek halin yok ya, kendini boşuna suçluyorsun, erken öğrenip farkına varması daha iyi.Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Kızınızın kocasına kaynana olmuyor musunuz yaniii ???Oğlum yok ki o yüzden kaynana teziniz baştan yanlış
Ama o da görmüş olsaydı evet ben kendim ona açıklamak isterdim bu şekilde öğrenmesini istemezdim
Sizden ala zavallı olduğunu sanmıyorumAllah sizin gibilerden tüm cocukları korusun, zihniniz çok kirli, kendi bastırılmış kirli duygularınızı el kadar bebelerden çıkarıyorsunuz. Herkes sizin gibi aklı fikri cinsellikte değil. Allah o zavallı kızınızı korusun annesinden
Belki de evlenmeyecek , kaldı ki evlenmek zorunda da değil ,, şimdiden 30 sene sonrasını düşünmek istemiyorum çünkü çok saçmaKızınızın kocasına kaynana olmuyor musunuz yaniii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?