Kendime öfkeliyim ..

Baska bir ismi oldugunu bilmiyor musunuz? Size böyle mi öğrettiler?
Her zaman pipi deriz biz çocuklara öğretirken veya anlatırken penisi tabiki biliyorum ama o kadar dalgın ve yorgunum ki şu sıralar konu çocuk olunca penis kelimesi aklımdan çıkmış

Her zaman pipi deriz biz çocuklara öğretirken veya anlatırken penisi tabiki biliyorum ama o kadar dalgın ve yorgunum ki şu sıralar konu çocuk olunca penis kelimesi aklımdan çıkmış
tamamen aklınızdan çıkmış da siz de o kadar sert yorum yaptınız ki insanlar böyle algılamadı
sonra da kalp kırıyorsunuz yorumlarda vs. diyorsunuz

bana kalırsa insanlar da kalbinizi kırmak için değil aşırı şaşırdıkları (olumsuz manada) için o yorumları yaptılar, hemen kalp kırmalı savunmaya geçmek yerine kusura bakmyın aşırı dalgınım demediniz ki.

Hayır ben zaten pardon dedim ama bayan hala kırıcı ve acımasız laflarına devam etti biraz hoşgörü lazım hayatta

Pardon dedim ya işte unutmusum bir an . Ne kadar kırıcı ve acimasizsiniz ya yazık vallahi size Allah yardımcınız olsun. Kalp.kirmak hoşunuza gider olmuş kalp kirmakla besleniyor sizin gibiler

kadin kadinin dusmani zaten ablacim ya, bu forumdakilerin hic utanmasi yok cik cik cik...

Olayı abartıp çocuğunuza kasıtlı olarak biri cinsel organını göstermiş gibi düşünmenize gerek yok. Çocuk normal bir soru sormuş siz de en doğru şekilde ve çocuğun sorduğu kadar bir cevap vermişsiniz. Hayatta her şeyi ongoremezsinjz ve bunun iyi anne olmakla alakası yoktur. Sadece her şeyin bizim kontrolümüzde olmamasıyla ilgilidir

Bence abartiyorsunuz yavaş yavaş öğrenecek çocuk

6 yaş cinsiyet kavramı için uygun bir yaş zaten kızınız erkek ve kız çocuk arasındaki farkı biliyordur. sizinle paylaşmak istemiştir.

Yani erkek cinsel organını tanıması ayıp kötu bir durum değil. Görmüş olmuş bitmiş. Ama köy veya başka yerlerde çocukları yanımda ayırmam çünkü Allah korusun kaşla göz arasında kaybolabilirler. Hiç bilmedikleri yer yönlerinde bulamazlar. Bitek ben yokken alsa başını gitse veya biri götürse diye korkarım onun dışında yani çok buyutmussun

Erken mi? 6 yaş farklı bir cinsiyetin olduğunu öğrenmesi için geç kalınmış bir yaş. Kendinizi suçlayacaksanız bunun için suçlayın. Öyle bi yazmışsınız ki Allah korusun kızınız tacize uğramış sandım sonunu okuyana kadar

Masaya çık tepin istersen

Bir degidik versiyonu,

Bir de bayil feriha

Oğlum yok ki o yüzden kaynana teziniz baştan yanlış
Ama o da görmüş olsaydı evet ben kendim ona açıklamak isterdim bu şekilde öğrenmesini istemezdim

sen zaten tuvalete gittiğini yazmışsın, çocuğu da yanında götürecek halin yok ya, kendini boşuna suçluyorsun, erken öğrenip farkına varması daha iyi.

bende saldırıya uğradı sandım tövbe tövbe

bu yaşa kadar sizin anlatmanız yada görmesi yada merak edip sorması gerekirdi zaten.

böyle bir tepki çok acayip abartı ya. dikkat edinde çocuğunuza kendiniz bu tavırlarla travma yaratmayın

Sizden ala zavallı olduğunu sanmıyorum
Tanımadığı birinin anneliğine hakaret edecek kadar eziksiniz
Eziklerle muhatap olmuyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…