Kendime öfkeliyim ..

Çocuğum özel bölge ne demek gayet biliyor
Kimsenin dokunmaması gerektiğini vs
Zaten şaşırdığı konu şu
Nasıl açar başkalarının yanında diyor çünkü kendısı farklı öğrendi
Çevir kazı yanmasın siz yazmışsınız neden onunki farklı diye sormuş dediğim gibi tedavi olun bu hastalıklı kişiliğiniz ilk önce sevdiklerinize zarar verir

%100000000000

Drama yapacak baska bir sey bulamadiniz mi? Bu kadar abartacak ne var? Ogrenmesi normal olan degil mi?

Drama yapacak baska bir sey bulamadiniz mi? Bu kadar abartacak ne var? Ogrenmesi normal olan degil mi?
Bu şekilde öğrenmek zorunda değildi …
Takıldığım yer bu
Keşke ben erkek oyuncak bebekle falan öğretseydim ama benden öğrenseydi bu şekilde iğrenc değil

Bende 7 8 yaşındayken dedem hem fiziksel hem bedensel hastaydı sürekli gözümüzün önünde çiş yapardı bahçeye bizde hep görürdük ama hiç travma yada kötü bir anı olarak hatırlamıyoruz Allah korusun tacize falan uğradı sandım evladıniz

Yok artık s.k. diye mi öğretelim daha neler duyacağız ya tabiki pipi diye öğreteceğiz

Iyi misiniz ,pipi gördü diye mi bu kadar olay?

Tacize mi uğradı diye korkarak okudum Allah sizi ne etmesin ya,

Benim 2 erkek kardeşim var birinin bezini 5 yaşındayken -bezler yeni çıkmıştı ananem bezin bantlarını karnına yapıştırmış bilemediği için, ben de reklamdan öğrendiğim için hayır beze yapıştıracaksın anane ‘altlar kuru bebekler mutlu demişim’ ,- değiştirmişiz beraber hala söylerler

Ben öleyim o zaman ne zaman kızların erkeklerin farklı organları olduğunu öğrenmesini bekliyordunuz? Mezara girince mi

Tövbeler olsun

Zihniyete bak çünkü o erkek diyor.
Siz bence kesinlikle bu zihniyetinizi değiştirin. Cinsiyet farklılığı suç değil. Elbette ki ogrenecekti. İkiside çocuk. Ve sorması gayet normal bunlar doğanın kanunu. lütfen çocukları bu şekilde yetiştirmeyin ya yarın ileride kendini suçlu hissediyorlar. Ayrıca organi gördü diye sizi kötü anne yapmaz, Çift dilli buyutmeniz de sizi dünyanın en iyi annesi yapmaz. Bu kafadan çıkın. Çocuklara iyilik adı altında hiç iyi şey yapmıyorsunuz

Bu şekilde öğrenmek zorunda değildi …
Takıldığım yer bu
Keşke ben erkek oyuncak bebekle falan öğretseydim ama benden öğrenseydi bu şekilde iğrenc değil
bu çocuk hiç mi sokağa çıkmayacak
hiç mi küfür duymayacak tacizci tiplerle karşılaşmayacak

bakın böyle yaparsanız bu çocuk ülkedeki hiçbir şeyden haberdar olamaz ve varlığını bilmediği şeyden kendini korumasını da bilemez.
ileride nasıl toplu taşımaya binecek nasıl kendi başına gezecek bu kız?
hep pamuklara mı saracaksınız?

ülkede olabilecekleri içinde evin önün işeyen bebe en masumu.

kendiniz düyorsunuz bu şekilde öğrenmek zorunda değildi diye, böyle giderseniz neleri neleri bu şekilde öğrenecek, bi düşünün!
6 yaşına kadar cinsiyet öğretmemişsiniz çocuğa, küfür için bi 20 olsun taciz tecavüz gasp bi 30 filan beklersiniz bu durumda, size kalsa.

da tabii ki öyle olmaz çocuk dış dünyayı görünce şoka girer yapmayın böyle.

Küçük kız geleceğin bastırılmış, cinsellikten zevk almayan utanan, vajinusmu hastası kadın adayı 6 yaşındaki çocuk cinsiyet farkının tabi ki farkındadır ama cinsel organı bile öcü böcü , bakılmayacak kullanılmayacak bir organ olarak tanıtırsanız kızın gelecei bu şekilde olur inanın.

Sordum
Hep öyle yaptığı için alışmış diyor
O zaman bu durumda daha çok diğer çocuğun annesi suçlu gibi. Hep öyle yaptığı için alışmış diye bir şey yok ki. Müdahale etmezsen alışır tabi. Bence yüklenme kendine 2 dklığına tuvalete gitmişsin sonuçta.

Ne biçim konuşuyorsunuz ya
Allah korusun
Dengesiz misiniz

Ne biçim konuşuyorsunuz ya
Allah korusun
Dengesiz misiniz

Allah sizin gibilerden tüm cocukları korusun, zihniniz çok kirli, kendi bastırılmış kirli duygularınızı el kadar bebelerden çıkarıyorsunuz. Herkes sizin gibi aklı fikri cinsellikte değil. Allah o zavallı kızınızı korusun annesinden

Çok abartmışım kendine yüklenme güzel cevap vermişsin öyle yada böyle öğrenecekti zaten

altı yaşındaki çocuk cinsiyetleri bilmiyor. yansın artık bu dünya be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…