- 15 Ekim 2016
- 6.812
- 12.307
- 248
Çevir kazı yanmasın siz yazmışsınız neden onunki farklı diye sormuş dediğim gibi tedavi olun bu hastalıklı kişiliğiniz ilk önce sevdiklerinize zarar verirÇocuğum özel bölge ne demek gayet biliyor
Kimsenin dokunmaması gerektiğini vs
Zaten şaşırdığı konu şu
Nasıl açar başkalarının yanında diyor çünkü kendısı farklı öğrendi
Çocuk zaten 3 yaşından sonra cinsiyet kavramını anlar. Sizde uygun bir dille anlatmalıydınız kız ve erkeğin özel bölgelerinin farklı olacağını. Böyle korkunç bir olay gibi anlatmanız hiç sağlıklı değil.
Bu şekilde öğrenmek zorunda değildi …Drama yapacak baska bir sey bulamadiniz mi? Bu kadar abartacak ne var? Ogrenmesi normal olan degil mi?
Bende 7 8 yaşındayken dedem hem fiziksel hem bedensel hastaydı sürekli gözümüzün önünde çiş yapardıDün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Yok artık s.k. diye mi öğretelim daha neler duyacağız ya tabiki pipi diye öğreteceğizTedavi olun siz
Hepimiz anneyiz ama sizinki hastalık o çocuk 6 yaşına kadar zaten öğrenmiş olmalıydı
Ben çocuklarıma direk ismiyle öğrettim ki bunumda bir yerde duymuştum tacize karşı koruyucu olduğunu biliyorum
Yok öyle pipi kuku fıstık fındık cahil ve değil direk organın ismiyle
Çocugunuzu dış dünyaya açın boğmayın
Iyi misiniz ,pipi gördü diye mi bu kadar olay?Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Zihniyete bak çünkü o erkek diyor.Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Ortada iğrenç bişey yok oda çocuk. İğrenç olan zihniyrtinizBu şekilde öğrenmek zorunda değildi …
Takıldığım yer bu
Keşke ben erkek oyuncak bebekle falan öğretseydim ama benden öğrenseydi bu şekilde iğrenc değil
bu çocuk hiç mi sokağa çıkmayacakBu şekilde öğrenmek zorunda değildi …
Takıldığım yer bu
Keşke ben erkek oyuncak bebekle falan öğretseydim ama benden öğrenseydi bu şekilde iğrenc değil
O zaman bu durumda daha çok diğer çocuğun annesi suçlu gibi. Hep öyle yaptığı için alışmış diye bir şey yok ki. Müdahale etmezsen alışır tabi. Bence yüklenme kendine 2 dklığına tuvalete gitmişsin sonuçta.Sordum
Hep öyle yaptığı için alışmış diyor
Ne biçim konuşuyorsunuz yaTacize mi uğradı diye korkarak okudum Allah sizi ne etmesin ya,
Benim 2 erkek kardeşim var birinin bezini 5 yaşındayken -bezler yeni çıkmıştı ananem bezin bantlarını karnına yapıştırmış bilemediği için, ben de reklamdan öğrendiğim için hayır beze yapıştıracaksın anane ‘altlar kuru bebekler mutlu demişim’,- değiştirmişiz beraber hala söylerler
Ben öleyim o zamanne zaman kızların erkeklerin farklı organları olduğunu öğrenmesini bekliyordunuz? Mezara girince mi
Ne biçim konuşuyorsunuz ya
Allah korusun
Dengesiz misiniz
Dün , köyde oturan bir akrabamızı misafirliğe gittik . Kızım altı yaşında , kapının önünde oturuyorduk.. ben tuvalete gittim . O sıra , başka bir erkek çocuk , orada çişini yapmış ve maalesef kızım da görmüş . Bana , eve dönünce , neden onun özel bölgesi farklı dşye sordu .. sanırım bu konuda hep kendimi suçlayacağım .. çünkü o erkek . Kadın ve erkekler birbirinden farklı dedim kısaca, bana istediğini sorabileceğini söyledim teşekkür ettim sorduğu için . Ama ben neden onu gözümün önünden ayırdım böyle ihtimalleri düşünemedim …. Aptal kötü bir anne miyim ben.. sorsan paketli gıda yedirmiyorum güya çift dilli büyüttüm güya ilgili anneydim kendı gözümde ama bunu öngöremedim …. Düşünemedim , elbet ilerde öğrenecekti ama bu kadar erken olmasına gerek var mıydı …. Neden onu koruyamadım ki bu durumdan …..
Yazık onun ismi o değil eşiniz doktora gidince s.kımmi agrıyor diyor yoksa penisim mi ağrıyor diyor yorumunuzdan vizyonunuz ortadaYok artık s.k. diye mi öğretelim daha neler duyacağız ya tabiki pipi diye öğreteceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?