kendime saygımı kaybettiren ilişkim...

Ay sakın yaaa, aynı modelden vardı bende de aynı yaşlarda, bayaa yakışıklıydı başka da bir artısı yoktubu arada bu tipler millete hayvan gibi baktığından senin tayt kısa tişört falan giymeni istemezler, ben başkasıyla evlenmeye karar verdiğim ara yoklamıştı, içimde gram bişey kalmamıştı hadi yoluna dedim rahatladım, keşke düşmesek bu çakallara da işte, her tarz kadının bug'ını buluyorlar resmen

ay evet asla tayt,sıfır kollu vs vs. istemezdi. Üfff hatırlamak bile istemiyorum.
Sizin de kurtulmanıza sevindim

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Asla kolay oldu diyemem 1 senedir kurtulmak için mücadele veriyorum.
evet dediğiniz gibi ara ara yokluyor ama tüm iletişim kanallarından engelledim onu.

1 hafta önce arkadasım aracaılıgıyla ufak bişiler yapmaya çalıştı o da başarısız oldu .Umarım bir daha benimle iletişim kurmaz çünkü nefret ediyorum artık.

asagilanmaktan hoslanmiyordur emin olun… bazen her seyin farkinda olsa da kurtulmak istese de o cesareti gosteremiyor insan. belki de kendisinin de bir kisilik bozuklugu vardir bilemeyiz
umarım o da kurtulabilir zor oldugunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…