Kendime söz veriyorum zayıflayacağım... :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba :) 55 kiloyum 7 kilo vermem lazım. Hatta çevremdeki herkes "kilo almışsın" diyerek moralimi bozuyorlar. En çokta erkek arkadaşım

neyse uygulama şeklim şöyle
-yediklerime dikkat ediyorum çayda şekeri ve tatlı ürünlerini tamamen hayatımdan uzaklaştırıyorum.
-tabağıma koyacağım yemeği azaltıyorum.
-sadece bir dilim beyaz ekmek yiyorum (90 kalori)
-her akşam sade türk kahvesi içiyorum (metabolizmayı hızlandırıp zayıflatıyor)
-her gün 15 dk cardio yaparım.

bir hafta böyle idare edicem. okulum var 17 yaşındayım öğlenciyim. bunu 1 hafta uygularsam midem yavaş yavaş küçülür.
sorumluluk sınavları oldugu için bize okul yok pazartesi başlayacak.
okul oldugunda şöyle;
-sabah kahvaltıyı az yeyip
akşam 6:30a kadar yemek yemiyorum.

aslında okullar tatile girdi diye kilo aldım :/
bakalım 7 kilo verebilecek miyim

bir kaç resimde paylaşayım :)

- KÖPRÜ HAREKETİ -

Evde 15-20 dakikada, kolayca yapabileceğimiz basit hareket ve egzersizlerler

Köprü hareketi, özellikle sırt ağrılarına çok iyi gelir. Basen bölgenizdeki yağları eritir ve karındaki kasları da sıkılaştırır.

- ELLER DİZLERDE -
Özellikle karın ve göbek bölgesindeki yağlar için

-DİZLER GÖĞÜSE-

Ayaklarınız tamamen yerde olmayacak şekilde durmalı. Karın yağları için birebir bir hareket.

-BACAK KASLARI-

Baldır ve alt bacaklarınızda yağ veya selülit varsa, küçük bir top alarak, resimde olduğu gibi, önce bacaklarınızın arasına koyup sıkarak, sağa ve sola doğru hareketi tekrarlayın. Ardından bileklerinizin arasına alarak aynı hareketi uygulayın.

Son düzenleme:

canım mrb ılk once bende senle aynı sorunu yaıyorum kılo verememe.kuzenın tarafından onerılen bır cay sayesınde ayda 3 kılo verdım.duzenlı kullanırsan emınım faydası olcaktır.9 karısımlı cay ama bunu hazırını almayacaksın guvendıgın bır aktardan ot seklınde alıp sen kendın hazırlayacaksın.
•Mate çayı
• bilye Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)
• Çoban çökerten
• Barut ağacı kabuğu (Ayhan Bey kendi sitesinde duyuru yaparak Türkiye'de bu bitkinin tükendiğini yazmış. Çam ağacı kabuğu satıyorlarmış bunun yerine dikkatli olun.)
• Yeşil çay
• Sinirli ot
• Biberiye
• Funda yaprağı
• Cinnema
hepsinden bır tutam alıp demlıge atıyorsun uzerıne yenı kaynamıs suyu dokup 5-7 dk demlıyorsun kaynatmak yok.5 fıncan ıcebılırsın ama fazlası yok asırı kılodakıler 2 fıncan ıcıne bıraz lımon sıkabılırsın.ekmek yeme yemegını normal ye ıctıgın zman bır haftada bıle kendınde rahatlık hıssedeceksın.

1 ayda 3 kilo az ya :/ ender saracın 3 haftada 2 beden incelme videosu var o harika onu denıyorum denedıkten sonra kendımı hafif hissediyorum :)

Izlendiğiniz yol cok doğru aslında.spor hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmalı.ama yediklerimizi azalltırsanız sporla birlikte yağlarınız değil kaslarınızı da kaybedersiniz.çok dikkat.burda önemli olan şey vücudun ihtiyacı olan herşeyi alabilmek aslında.doğru beslenmek yani .beslenme danışmanıyım ve yardım alamk isterseniz yardımcı olabirim bu konularda =)

yemek olarak hepsinden yiyorum ama azar azar. sadece şekeri ve çikolatayı yemıyorum ara öğün gibi acıktığımda meyve yiyorum. midemi biraz aç bırakıyorum cunku dınlenmesı lazım hem kuculur :) doğru mu ?

Midenizi sakın aç bırakmayın çok yalnız.metobolizmanın en çok hızlandığı zamanlar yemek yediğimiz zamanlardır.dediğiniz gibi az az ama sık öğünlerle yemek yiyebilirsiniz.açlık hissederseniz siz açsınızdır midenizin istediği şeyi hemen verin ona =)

kilo alırız ama ozaman ya :/

Uff bu ot çayları bende bir işe yaramıyor. Artık metabolizmam ot çayı furyasına direniyor!

bende uzun süre içtim bu karışımları gerçekten işe yaramıyor.. az yemeği kafanıza koymanız lazım.. bende bunun için uğraşıyorum.. çünkü acaip seviorum yemek yemeği

İlk 5li çay çıktığında bende işe yaradı. Sonraki denemelerimde mümkün değil, metabolizmanın direnç kazandığını düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…