Kendime yabancılaştım

Adamın hayatını mahvetmissiniz bence. Kendini cezalandırmak için evlenilmez. Evlikij oyuncak mi?
Bir de adamı aldatmissiniz sonra o aldatınca da, araba kullanirken bile güvenmiyorum diyorsunuz. Pardon da siz aldatınca o ne düşündü acaba. Cok bencilsiniz cokk. Kendi hatalarınızı hafife alıp karşıdakine odaklamışsınız. Ee birde TEKRAR siz birleşmişsiniz. Ee burda sorun ne. Ödestik demissiniz ya. ( tovbeler olsunn)
Keşke hiç evlenmeseymissiniz. Adama yazikk
Ona yazık falan değil. Benimkine aldatma bile denemez. Oda benim hayatımı mahvetti

kadar tiksindiğiniz bir adamı tekrar aldatır mısınız pek

Düşüncelerimle aldatıyorum zaten. Ama fiziksel bi aldatma kesinlikle yapmam. Hiç bişeyi haketmediğini düşünüyorum ne benim sevgimi ne mutluluğu ne huzuru nede yaşamasını

Ama siz evlenmeyebilirdiniz degil mi? Aldatmanin masumu yok bu arada. Cok üzgünüm. Umarım hayatınız düzene girer
Birde onunla birlikte olmuştum. evlenmemde ki sebeplerimden biride bu açıkçası

Düşüncelerimle aldatıyorum zaten. Ama fiziksel bi aldatma kesinlikle yapmam. Hiç bişeyi haketmediğini düşünüyorum ne benim sevgimi ne mutluluğu ne huzuru nede yaşamasını
Ayrıl madem öyle , boşver elalemi , anlaşamadık ayrıldık bu kadar , açıklama yapmak zorunda değilsin elaleme zaten

Merhaba değerli kadınlar kulubü üyeleri,

İçime sinmeyerek bir evlilik yaptım. Kendimi cezalandırmak için karakterime ters bir karar verdim. Zaten hep haklı ve gururluydum ve hiç mutlu değildim. Bu sefer haklı ve gurursuz olayım bakalım dedim ama şuan çok pişmanım. Nedensiz bi şekilde kusuyorum sürekli.. sanırım kendimi kusmak istiyorum.

Eşimden nefret ediyorum hemde elinden geleni yapıyorken.. İğreniyorum ondan ve kendimden, sanki onu hiç sevmemişim tanımamışım gibi. İkimizede zehir ediyorum hayatı. Evliliği çok hafife aldım ama hayatımızın tercihiymiş meğer. Kendime çok kızıyorum nasıl böyle bi hata yapabildim diye..delirmek üzereyim

Bunun nedenide karşılıklı aldatma . İlk ben daha sonra intikam için o yaptı. Ayrıldık ama dayanamayıp tekrar barıştık ödeştik dedik daha güçlü olduk dedik ama ben devam edemiyorum
Bence ikinizede hayatı zindan etme daha fazla yolunu ayır diyeceğim bu kadar açık ve net..

Merhaba değerli kadınlar kulubü üyeleri,

İçime sinmeyerek bir evlilik yaptım. Kendimi cezalandırmak için karakterime ters bir karar verdim. Zaten hep haklı ve gururluydum ve hiç mutlu değildim. Bu sefer haklı ve gurursuz olayım bakalım dedim ama şuan çok pişmanım. Nedensiz bi şekilde kusuyorum sürekli.. sanırım kendimi kusmak istiyorum.

Eşimden nefret ediyorum hemde elinden geleni yapıyorken.. İğreniyorum ondan ve kendimden, sanki onu hiç sevmemişim tanımamışım gibi. İkimizede zehir ediyorum hayatı. Evliliği çok hafife aldım ama hayatımızın tercihiymiş meğer. Kendime çok kızıyorum nasıl böyle bi hata yapabildim diye..delirmek üzereyim

Bunun nedenide karşılıklı aldatma . İlk ben daha sonra intikam için o yaptı. Ayrıldık ama dayanamayıp tekrar barıştık ödeştik dedik daha güçlü olduk dedik ama ben devam edemiyorum
Barışmayın sizde madem mutsuzsunuz içinde aldatmada var zaten bu sizi daha fazla mutsuz eder.Evlilik tercihinizi kullandığınız gibi boşanma seçeneğini de kullanabilirsiniz.Yapmayın bunu eşinize ve kendinize.....

Çift terapisti deneyin, şu anda aklı selim düşünüp karar verebileceğinizi sanmıyorum. Evet karşılıklı hatalar var ama zaman geri gelmeyecek. İnsan oğlu asla dediğini yaparkende bulabilir kendini.Kabullenip yola devam etmeniz gerekiyor. Boşanın yada boşanmayın bir çözüm üretmeniz gerekiyor, ama karar vermeden uzman yardımı alın mutlaka.

Konuyu açarken elinden geleni yapıyor demişsiniz ama. Daha ne yapması gerekiyor bazı şeyleri haketmesi için?

Daha fazla eziyete dönüşür bence 🤷‍♀️
Neden aldattın peki , anlık bişeymiydi ?
Kavga ettiğimiz bi zamanda anlık karar verdim ama planlayıp görüştüm eski sevgilimle. Birazda özlemiştim ama o görüşmeden sonra eşimi daha çok sevmiştim. bazı olaylardan sonra itiraf ettim.

Konuyu açarken elinden geleni yapıyor demişsiniz ama. Daha ne yapması gerekiyor bazı şeyleri haketmesi için?
Benden önce eve geliyor kek yapmış yada sabahları işe geldiğimde çantamda sevdiğim şeylerden buluyorum yada not var vs vs telefonunda şifre yok hani tamamen seninim seni seviyorum diyor ama ne yaparsa yapsın bana samimi gelmiyor hatta daha çok uyuz oluyorum. Ne bu şimdi diyorum daha fazla aklıma getiriyo kötü şeyleri. kahvaltı hazırlıyo mesela ya yaptıklarını yemiyorum yada sofrada ağlıyorum. Haketmesi için hiçbişey yapamaz isterse dünyayı getirsin . kafamda bu kadar büyütebileceğimi düşünmemiştim

Benden önce eve geliyor kek yapmış yada sabahları işe geldiğimde çantamda sevdiğim şeylerden buluyorum yada not var vs vs telefonunda şifre yok hani tamamen seninim seni seviyorum diyor ama ne yaparsa yapsın bana samimi gelmiyor hatta daha çok uyuz oluyorum. Ne bu şimdi diyorum daha fazla aklıma getiriyo kötü şeyleri. kahvaltı hazırlıyo mesela ya yaptıklarını yemiyorum yada sofrada ağlıyorum. Haketmesi için hiçbişey yapamaz isterse dünyayı getirsin . kafamda bu kadar büyütebileceğimi düşünmemiştim
Hanımefendi önce siz aldattınız farkında mısınız?
Kendinizi cezalandırmak için evlenmişsiniz, yani eşinizi kandırmışsınız.
Sonra da karşılıklı affetmişsiniz birbirinizi. Devam etme zorunluluğunuz yokmuş yani.
Buradan bakınca sizce kim bazı şeyleri haketmiyor gibi gözüküyor?

Hanımefendi önce siz aldattınız farkında mısınız?
Kendinizi cezalandırmak için evlenmişsiniz, yani eşinizi kandırmışsınız.
Sonra da karşılıklı affetmişsiniz birbirinizi. Devam etme zorunluluğunuz yokmuş yani.
Buradan bakınca sizce kim bazı şeyleri haketmiyor gibi gözüküyor?

birşeyleri düzeltmeye çalışınca da kendimden ödün vermişim gibi hissediyorum. Ya bu adam sana bunu yaptı sen şimdi ona böyle güzel brişeymi yapacaksın hay ben senin karakterine falan diyorum kendime . ve hiç birşey yapmıyorum. Yediremiyorum kendime yani

birşeyleri düzeltmeye çalışınca da kendimden ödün vermişim gibi hissediyorum. Ya bu adam sana bunu yaptı sen şimdi ona böyle güzel brişeymi yapacaksın hay ben senin karakterine falan diyorum kendime . ve hiç birşey yapmıyorum. Yediremiyorum kendime yani
Bende diyorum ki önce siz başlatmışsınız herşeyi.
O zaman adamda demeli ki o beni aldattı ve beni sevmedi, ben neden güzel şeyler yapayım. Bu mudur yani?
Her şekilde kendinizi haklı görmek gibi bir probleminiz var.

baktın konu tutmadı sonra alevlensin diye ladatmayı karıştırdın troll erkek üye hee
yemezler burda boşa uğraşma

Bende diyorum ki önce siz başlatmışsınız herşeyi.
O zaman adamda demeli ki o beni aldattı ve beni sevmedi, ben neden güzel şeyler yapayım. Bu mudur yani?
Her şekilde kendinizi haklı görmek gibi bir probleminiz var.

Hayır bana açıklaması şu şekilde. Sen ona gittin ama tekrar bana döndün sevmesen dönmezdin. bu yüzden tek seferlik içime atıyorum gibi bişey söyledi. Daha sonrasındada hiç bu konuyu açmadı

Bizim buralarda bir tabir vardır "rahatlık batmış "
Acayip saçma bir konu ve herşey ortada ve sen ne yapsam diye soruyorsun! Bende emek edip sana burda cevap yazıyorum..fake geldi bana konu. Eyy gunler🤣🤣

Back
X