Kendime yabancılaştım

İkiniz de hatalar yapmış, üstünü örtüp yola devam etmeye çalışmışsınız. Ama "güven" böyle bi şeydir işte, bi kere kaybettiğinde eskisi gibi yerine koyulmuyor. Hele ki aldatma/aldatılma unutulması, affedilmesi çok zor şeyler.

Evliliğe devam etmenin tek sebebi millet ne der kaygısı ise hiç boşuna yormayın birbirinizi. Bu evliliği sürdürüp yıllarca mutsuz olmaktansa, boşanın. 1 mi, 3 mü, 5 mi kaç yıl acı çekecekseniz çekin bitsin.

Hepimizin hataları var. Önemli olan bunlardan ders alıp tekrar etmemek. Siz evlenerek sadece kendinizi cexalandırmamışsınız. Eşinizi, onun ailesini, kendi ailenizi ve en kötüsü de belki bir gün bi hevesle dünyaya getirmek isteyeceğiniz çocuğu...

Yardım alın ve boşanın.

Son düzenleme:
Hayatta geri alamayacaktınız tek şey zaman. Hayatının kararı da evlenmek falan değil. Bu dünyada bir ölümün caresi yok. Boşanma avukatı bulun.

Aldattığını öğrendikten sonra senden boşanmayıp intikam için seni aldatan, sonrada yeniden senle olacak kadar midesiz bir adama az bile yapmışsın...

Konuya inanmadım, eğer gerçekse de ayrılmayın. Körler sağırlar birbirini ağırlar yaşayıp gidin işte. Ayrılıp başka insanlara musallat olup onları da aldatmayın. Uslu uslu yaşayıp gidin.

Birde onunla birlikte olmuştum. evlenmemde ki sebeplerimden biride bu açıkçası
Ne denilebilir ki olanla ölene care yok. Madem hic sevmiyorsunuz birbirinizi ayrılın. Bosverin milleti. Bu aldatmazlarda devam eder. Adam aldatır da ağzını açamazsın. Sen de yaptin fiye yüzüne vurur hep. Hayatına yoluna bak. Bir düzene koy hayatını

Ne denilebilir ki olanla ölene care yok. Madem hic sevmiyorsunuz birbirinizi ayrılın. Bosverin milleti. Bu aldatmazlarda devam eder. Adam aldatır da ağzını açamazsın. Sen de yaptin fiye yüzüne vurur hep. Hayatına yoluna bak. Bir düzene koy hayatını
öyle bişey yapacağını sanmıyorum herşeyin düzelmesini istiyor hiçbizaman yüüzme vurmadı. sevip sevmediğmi bilmiyorum başka şeyler düşünmekten.. biraz daha zaman geçmeli o sürede kendimi geliştireyim en azından

Kavga ettiğimiz bi zamanda anlık karar verdim ama planlayıp görüştüm eski sevgilimle. Birazda özlemiştim ama o görüşmeden sonra eşimi daha çok sevmiştim. bazı olaylardan sonra itiraf ettim.
Merak ettim bu görüşmede aranızda cinsellik yaşandı mı ? Yoksa buluştuğunuz için mi aldattım diyorsunuz.

Kek yapıp kahvaltı hazirlamak :)) bulunmaz boylesi :) siz iyice gicik kapmissiniz ondan batiyor yaptiklari o zaman. Kek yapan erkek de ilk defa duydum vayy be

Yaralanmış bir ilişkiyi evlilik gibi daha ciddi bir boyuta getirerek ilişkinin yaralarını daha da büyütmüşsünüz. Kendinizi ve karşınızdakini içinden çıkılmaz bir sarmala hapsetmişsiniz. Karşılıklı büyük hatalar yapılmış. Aldatmak başlı başına bir yanlışken birbirinizi cezalandırmak için aldatmanız ruhsal ve psikolojik olarak boşluklarınız olduğunu düşündürdü bana. Şimdi önünüzde iki seçenek var bence ; 1-Bu evlilik kurtarılabilir mi diye bir evlilik terapistine gitmek 2- Evliliği bitirip tek başınıza bir terapiste gitmek. Ya birlikte ya da yalnız bir uzman yardımı almanız gerekiyor ki ruhunuzdaki boşlukları kendi kendinize, 3. Kişilere gerek olmadan nasıl dolduracağınızı öğrenebilin. Yoksa şimdi ayrılsanız da ileride başka bir ilişkiniz olduğunda ve tartıştığınızda yine bir başkasından medet umabilirsiniz. Hayat güzel, yaşamak güzel ama dümdüz olursanız. Hayatı kendiniz için zorlaştırmayın.

Merak ettim bu görüşmede aranızda cinsellik yaşandı mı ? Yoksa buluştuğunuz için mi aldattım diyorsunuz.
hayır cinsellik olmadı
1 ay oldu ise nasıl aldatacak zamanı buldunuz
evlenmeden önce olan mevzular
Kek yapıp kahvaltı hazirlamak :)) bulunmaz boylesi :) siz iyice gicik kapmissiniz ondan batiyor yaptiklari o zaman. Kek yapan erkek de ilk defa duydum vayy be
Valla meşhurdur kek i . hatta bikeresinde ben yapayım öğrendim tarifini dedim hayır yapma ben yaparken hoşuma gidiyo bide sen beğenince mutlu oluyorum bunu benim elimden alma demişti..

Ben anladım hanımefendiyi eşiyle dönüşü olmasın ayrılalım diye kızgınlık ve öfkeyle aldatmış, bence geri de dönmeyin bu olaylar unutulmaz hep karşınıza çıkar

Yaralanmış bir ilişkiyi evlilik gibi daha ciddi bir boyuta getirerek ilişkinin yaralarını daha da büyütmüşsünüz. Kendinizi ve karşınızdakini içinden çıkılmaz bir sarmala hapsetmişsiniz. Karşılıklı büyük hatalar yapılmış. Aldatmak başlı başına bir yanlışken birbirinizi cezalandırmak için aldatmanız ruhsal ve psikolojik olarak boşluklarınız olduğunu düşündürdü bana. Şimdi önünüzde iki seçenek var bence ; 1-Bu evlilik kurtarılabilir mi diye bir evlilik terapistine gitmek 2- Evliliği bitirip tek başınıza bir terapiste gitmek. Ya birlikte ya da yalnız bir uzman yardımı almanız gerekiyor ki ruhunuzdaki boşlukları kendi kendinize, 3. Kişilere gerek olmadan nasıl dolduracağınızı öğrenebilin. Yoksa şimdi ayrılsanız da ileride başka bir ilişkiniz olduğunda ve tartıştığınızda yine bir başkasından medet umabilirsiniz. Hayat güzel, yaşamak güzel ama dümdüz olursanız. Hayatı kendiniz için zorlaştırmayın.
cuma günü psikatyrdan randevu aldım aslında. terapist mi düşünmeliyim

Ben anladım hanımefendiyi eşiyle dönüşü olmasın ayrılalım diye kızgınlık ve öfkeyle aldatmış, bence geri de dönmeyin bu olaylar unutulmaz hep karşınıza çıkar

Olay sevgililik&nişanlılık döneminde oldu.. Evet geri dönmemek için yaptım ve evet oda geri dönmemek için yaptı ama ayrılıktan sonra biraz düşünme fırsatımız oldu. o görüşmek istediğini söyledi bende kabul ettim görüşmeyi bana kendini anlattı sorunlarımızı benim onu nasıl sıktıgımı aldatmama rağmen hala üste çıkıp ona hayatı zindan ettiğimi falan. aslında affetmiş beni ama sonraki tavırlarım onu rahatsız etmiş falan filan herşeyim senin bunların hepsi telafi edilecek şeyler dedi bende tamam dedim çünkü yarım kalınca unutulmayacağını biliyordum . mesela eski sevgilimlede yarım kaldıgı için belki onun yanına gittim.. hislerim evlenmem gerektiğini söyledi mantıksızda olsa. ama kendimi yiyip bitiriyorum işte

cuma günü psikatyrdan randevu aldım aslında. terapist mi düşünmeliyim
Psikiyatrist davranışlarınızın arkasında biyolojik ya da nörolojik nedenler olup olmadığına odaklanır ve ilaç yazar. Yine konuşur sizinle ama Psikolog ise psikoterapi yaparak davranışlarınızın arkasındaki ruhsal ve psikolojik sorunlara odaklanır. İlk etapta konuşarak yani psikoterapi alarak ilerlemeniz bence daha mantıklı. Sizin konuşmaya, kendinizle yüzleşmeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Siz yine de randevunuza gidin bence ve gideceğiniz psikiyatriste de danışın.

yorumları okuduktan sonra sevgililik döneminde aldatıp aldatıldığınızı anladım,
konuyu okuyunca evliyken aldatıp aldatıldıktan sonra ayrılıp takrar birleştiğiniz anlaşılıyor,
cinsellik yaşanmadığı için sizinki tam aldatma olmuyor galiba ama eşiniz sizi sevgiliyken ciddi anlamda aldatmış anlaşılan,
bu kişiyle cinsel birliktelik yaşadığınız için de kendinizi evlenmeye mecbur hissetmişsiniz,
Aldatma olayını siz başlattığınız için tam aldatma olmasa da hatalısınız, madem evlenmişsiniz eşinizi affedin ve deneyin,
psikolojik destek almanızda fayda var

Back
X