kendime yakışmayacak bir hareket yaptım

arsızlığa arsızlıkla cevap vermişsiniz ama olan olmuş. herkesin bi patlama noktası vardır.

Selam arkadaş takma ya amma takmışın boşver . Böyle insanlar kendi zayıflayamadığı için çevresine de böyle zarar veriyor . Kıskançlığını bu şekilde belli ediyor . Yada belkide seni toplu görmeye alışmış çok zayıf görünce gözüne çirkin gelmişsinidir . Bu aynı şey gibi . İnsan kendinde bile yaşıyor . hep sarışındırdır bir anda saçını siyaha boyarsın yakışır ama kendi kendine bile zor alışırsın gibi sende toplumda bozmayaydın iyiydi . Ben böyle seviyorum deyip geçseydin . Böyle insanlar var malesef . Mesela şöyle örnek verim ; Benim kıskanç bir kız arkadşım var . Çok kiloluydu . bende onun kadar değildim ama 3-4 kg fazlam vardı . Ona hep derdimki hadi gidelim spor yapalım az yiyelim azmim vardı onun yoktu . Ben uğraştım kilomu attım beni gördüğünde gözlerinde oluşan kıskançlık bakışını sana tarif ederim her kadın en az benim kadar bu tarz bakışları hissetmiştir eminim . Sonra kız benimle yaklaşık 2-3 ay görüşmedi aradım işim var dedi gel dedim hastayım dedi 3 ay sonra gördüğümde bir deri bir kemik kalmıştı . Zilliye yakışmışta :) yani ne gerek var böyle şeylere bana deseydi bende zayıflicam elimden geleni bende zaten yapardım ve yaptım ama benden gizli zayıflayıp karşıma bambaşka biri olarak çıktı heralde aşıktı bana derrrrrmiiişiiiim . Hani olurya birinden ayrılırsın sonra dönüşün muhteşem olur :) öyle gereksizce bir espri yaptım .

Takma sen takma hiç bunları ayda yılda bir görüştüğün insan gerek yok .

bence iyi yapmışsın

ohhh çok iyi olmuş mükemmel konuşmuşun ağzına sağlık. Bende zayıfım senin gibi 34 beden. Şişman birileri ile her karşılaşmamızda yine mi zayıfladın diye konuşup duruyorlar sinirleniyorum aynen verdiğin cevabı vermenin hayalini kuruyorum canıma degsin ohhh olmuş cenesini tutsun biraz

Hiç mesaj atıp gönlünü almaya çalışma olay büyüyebilir. İnsanız neticede damarına basmış. Karşılığını vermişsin. Anladığım kadarıyla normalde insanları eleştirmeyen birisin üzülürler diye. O yüzden takılma o hanım haketmiş.

Takmayin bosverin haketmis bu laflari ne o oyle ezmeye calisir gibi surekli soylemek.Bende 44 bedenim ama sizin gibi zayiflara hep ozenerek bakmisimdir.Istedigimi yiyip kilo almasam ne guzel olurdu .Bu arada konuyu tekrar acmayin ki yaptiginin yanlis oldugunu anlasin.Yoksa kendini hakli gorur.O size soyleyince iyi ,siz ona soyleyince kotumu oluyorsunuz.

ağzına sağlık bazı insanların sınırlarını bilmesi için çarpılmışa dönmesi lazım boş yere vicdanına mesai yaptırma

Agzina saglık canım.ben de 1 senede 20 kilo verdim.canım çıktı spor, pilates, yürüyüs yapacagım; akşamları yemeyecegim; sagliklı beslenecegim diye.millet önümde baklava börek götürürken ben evden yemek taşıdım her gün işyerime.simdi cok zayıfladın sen diyenler eski haline dön diyenler.cok da tın...içimden kıskançlar diyorum.ama dışımdan gülüp gecıyorum.umarım bir gün ben de böyle patlamam birine...

Ben senin bayağı sabrettikten sonra kurduğun cümleyi bir çok kişiye saniyesinde kurdum. Haklısın boşuna üzülme. Herkes haddini bilsin.

Aynen bencede
Eşine daha çok kırılmış kadın
Ben olsam ben de eşime kırılırdım
Sürekli kiloların sözkonusu olmasına da ayrı gıcığım
Not:
Üstelik kilo problemim yok

Vicdan azabı çekecek bir şey yapmamışsınız ki, kadın sizin sabrınızı zorlamış dediğiniz lafı da fazlasıyla haketmiş, ağlama sebebi ise sizin sözünüz değil sizi kıskanması bence. Kilolu olsanız zayıfla derler, zayıf olsanız bu ne çarpılmış gibisin derler, derler de derler..... Ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyor insanlar, boşverin canınızı da sıkmayın

Soylediginiz cumleyi gayet hak etmis nefret ediyorum ya diyetisyen gibi konusanlardan. Çarpılmışa dönmüşsün ne demek?

Bu size yakisan hareket olmayabilir ama tam bana yakisan bi hareket!!! Iyi demissin o sana carpilmisa donmussun deyince sen aglamiyon da o mu agliyor patavatsizligin sonu )))

Ohh benim bile içim soğudu
Ah bu kıskanç insanlar.
5 kilo verdim diye eski halin daha güzeldi olmamış böyle diyenlere, eski kafalısınız,dedim geçen hafta.
Bir dirhem etin örttüğü ayıplarım yok olanlar düşünsün diye de ekleyince cacık gibi baktılar yüzüme şişkolar,hiç de üzülmedim valla.Konuyu abartsalar daha ne cevherler çıkardı benden

Bu size yakisan hareket olmayabilir ama tam bana yakisan bi hareket!!! Iyi demissin o sana carpilmisa donmussun deyince sen aglamiyon da o mu agliyor patavatsizligin sonu )))
Ya aslında hakettiğini Biliyorum ama tek üzüldüğüm konu ağlaması. Neyse artik. Olan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…