- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Selam arkadaş takma ya amma takmışın boşver . Böyle insanlar kendi zayıflayamadığı için çevresine de böyle zarar veriyor . Kıskançlığını bu şekilde belli ediyor . Yada belkide seni toplu görmeye alışmış çok zayıf görünce gözüne çirkin gelmişsinidir . Bu aynı şey gibi . İnsan kendinde bile yaşıyor . hep sarışındırdır bir anda saçını siyaha boyarsın yakışır ama kendi kendine bile zor alışırsın gibi sende toplumda bozmayaydın iyiydi . Ben böyle seviyorum deyip geçseydin . Böyle insanlar var malesef . Mesela şöyle örnek verim ; Benim kıskanç bir kız arkadşım var . Çok kiloluydu . bende onun kadar değildim ama 3-4 kg fazlam vardı . Ona hep derdimki hadi gidelim spor yapalım az yiyelim azmim vardı onun yoktu . Ben uğraştım kilomu attım beni gördüğünde gözlerinde oluşan kıskançlık bakışını sana tarif ederim her kadın en az benim kadar bu tarz bakışları hissetmiştir eminim . Sonra kız benimle yaklaşık 2-3 ay görüşmedi aradım işim var dedi gel dedim hastayım dedi 3 ay sonra gördüğümde bir deri bir kemik kalmıştı . Zilliye yakışmışta :) yani ne gerek var böyle şeylere bana deseydi bende zayıflicam elimden geleni bende zaten yapardım ve yaptım ama benden gizli zayıflayıp karşıma bambaşka biri olarak çıktı heralde aşıktı bana derrrrrmiiişiiiim . Hani olurya birinden ayrılırsın sonra dönüşün muhteşem olur :) öyle gereksizce bir espri yaptım .Selam arkadaslar. Bugün vicdan azabı çekmeme sebep olacak bir davranışta bulundum. Lütfen bana teselli verin cunku iyi hissetmiyorum kendimi.
Ben eskiden balık etli bir kizdim. Şu an 34 bedenim. Bir yılda falan bayaa zayifladim. Bugün misafirlikte uzun zamandır karşılaşmadıgim bir uzaktan akrabam eve girer girmez bana bakıp "ayy noldu sana boyle, neden zayıfladı" falan dedi. Ben tabii ki gülümseyerek "oldu iste, istemeden" falan dedim. Tabi ara ara hala laf atıyor bana. Beni gülşene benzetirler yüzümü yani, biri benim için "şimdi zayiflamissin ya gülsenin ikizi olmuşsun aynen" dedi. Bu arkadaş da atlayarak "amaan Gülşen de pek tipsiz " diye bir şey söyledi.
Sürekli yüzümü incelediğini falan görüp bakışlarını yakalıyordum. Bu hanim tahmin ettiğiniz gibi uzun zamandır kilo vermeye çalışıp verememiş bir kadın. Rahat 44 beden vardır.
Konular dondu dolaştı yine bana geldi, bu hanim bana herkesin içinde "biraz kilo al sen ya valla carpilmişa dönmüşsün" deyince nevrim döndü. Ki gerçekten çirkin bir kız sayilmam. Yani bunu kendimi övmek için demiyorum ama çirkin olmadığım halde bana kendimi kotu hissettirmeye çalıştığı ve bunu herkesin içinde yaptığı için patladim artik "ya x abla obez olmaktan iyidir, sen de keşke biraz zayiflayabilsen de biz de seni bi gorsek" dedim. Yüzü düştü , yaninda eşi de vardı o güldü geçti ama bu hanim sigara içmeye kalktı bir 5 dakika sonra. Annemin dediğine gore agliyormus. Biz de bir iki saat sonra kalktik zaten. Ama benim biraz içime oturdu. Neticede kimsenin kilosu boyu posu umrumda değil ama o kadar çok konuştu ki ben de bunları soyleyiverdim. Sizce sessiz mi kalayim, yoksa gönlünü alayım mi?
Bu arada çok yakın biri değil benim için. Bayramdan bayrama görüştüğümüz bir akraba. Kuzenimin eşi. (Kuzenimle de bir samimiyetim yok)
bence iyi yapmışsınSelam arkadaslar. Bugün vicdan azabı çekmeme sebep olacak bir davranışta bulundum. Lütfen bana teselli verin cunku iyi hissetmiyorum kendimi.
Ben eskiden balık etli bir kizdim. Şu an 34 bedenim. Bir yılda falan bayaa zayifladim. Bugün misafirlikte uzun zamandır karşılaşmadıgim bir uzaktan akrabam eve girer girmez bana bakıp "ayy noldu sana boyle, neden zayıfladı" falan dedi. Ben tabii ki gülümseyerek "oldu iste, istemeden" falan dedim. Tabi ara ara hala laf atıyor bana. Beni gülşene benzetirler yüzümü yani, biri benim için "şimdi zayiflamissin ya gülsenin ikizi olmuşsun aynen" dedi. Bu arkadaş da atlayarak "amaan Gülşen de pek tipsiz " diye bir şey söyledi.
Sürekli yüzümü incelediğini falan görüp bakışlarını yakalıyordum. Bu hanim tahmin ettiğiniz gibi uzun zamandır kilo vermeye çalışıp verememiş bir kadın. Rahat 44 beden vardır.
Konular dondu dolaştı yine bana geldi, bu hanim bana herkesin içinde "biraz kilo al sen ya valla carpilmişa dönmüşsün" deyince nevrim döndü. Ki gerçekten çirkin bir kız sayilmam. Yani bunu kendimi övmek için demiyorum ama çirkin olmadığım halde bana kendimi kotu hissettirmeye çalıştığı ve bunu herkesin içinde yaptığı için patladim artik "ya x abla obez olmaktan iyidir, sen de keşke biraz zayiflayabilsen de biz de seni bi gorsek" dedim. Yüzü düştü , yaninda eşi de vardı o güldü geçti ama bu hanim sigara içmeye kalktı bir 5 dakika sonra. Annemin dediğine gore agliyormus. Biz de bir iki saat sonra kalktik zaten. Ama benim biraz içime oturdu. Neticede kimsenin kilosu boyu posu umrumda değil ama o kadar çok konuştu ki ben de bunları soyleyiverdim. Sizce sessiz mi kalayim, yoksa gönlünü alayım mi?
Bu arada çok yakın biri değil benim için. Bayramdan bayrama görüştüğümüz bir akraba. Kuzenimin eşi. (Kuzenimle de bir samimiyetim yok)
Aynen bencedeBazen insanlar patavatsızlık yapabilir ama senin yaptığın kavga sebebi.. eşinin yanında söylenecek söz deil.. yanında kimse olmasa bu kadar üzülmezdi.
bnce ara gönlünü al. Kırdığın kalple kalmasın ..
Ağzına sağlık.
Vicdan azabı çekecek bir şey yapmamışsınız ki, kadın sizin sabrınızı zorlamış dediğiniz lafı da fazlasıyla haketmiş, ağlama sebebi ise sizin sözünüz değil sizi kıskanması bence. Kilolu olsanız zayıfla derler, zayıf olsanız bu ne çarpılmış gibisin derler, derler de derler..... Ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyor insanlar, boşverin canınızı da sıkmayınSelam arkadaslar. Bugün vicdan azabı çekmeme sebep olacak bir davranışta bulundum. Lütfen bana teselli verin cunku iyi hissetmiyorum kendimi.
Ya aslında hakettiğini Biliyorum ama tek üzüldüğüm konu ağlaması. Neyse artik. Olan oldu.Bu size yakisan hareket olmayabilir ama tam bana yakisan bi hareket!!! Iyi demissin o sana carpilmisa donmussun deyince sen aglamiyon da o mu agliyor patavatsizligin sonu)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?