kendime yakışmayacak bir hareket yaptım

Niye kafaya yaktığınızı hiç anlamadım. Onun size söylediği ve sizin ona söylediğinize bakıyorum da onun dedikleri daha ağır. Artı, o durduk yere söylemiş, siz cevaben. Bir daha sizin kilonuza laf etmez. Bir şey yapmanıza gerek yok bence.

Ağlayıp kendini mağdur pozisyonuna sokması da sinir bozucu. Belki üzüldüğü için ağlamıyordur da siz lafının altında kalmadınız, o sizle dalga geçeceğine siz onunla geçtiniz diye siniri bozulduğundan ağlıyordur. Kadına sinir olduğum için böyle düşünüyor da olabilirim. Kendi ağzına gelen her lafı söyleyip başkası bir şey söyleyince kırılan insanlara sinir oluyorum.

Kocasıyla da konuştuysa o da "iyi de ilk sen başlattın" demiştir.

Canım hiç aldırış etme ki senin kilonla dalga geçen biriyle sende geç o zaman sen 34 bedenim diyorsun kadın 44 beden dönsün kendine baksın
Ki aynı şeyler benim başıma geldi 62 kilodan 55 kiloya düştüm boyum uzun sayılır göstermesemde kilolu sanıyordum kendimi bayramda beni gören kuzenim sinirlerimi zıplattı "ne biçim olmuşsun kemiklerin çıkmış" gibi konuştu evet sinir bozucu şeyler ama gerektiğinde lafını söylemek gerek. Herkes haddini bilmeli senin hayatın ve dış görünüşün hakkında yorum yapmaya kimsenin hakkı yok :)
Şimdi o düşünsün

Demisin gecmis gitmis bosverrrr.
Haddini bilsin o da insallah dersini alir da bir daha ileri geri konusmamayi ogrenir. O seni kirmis basta o dusunsun ayip ettim diye.

valla bende hep ne kadar zayıfsın diyenlere cevap vermediğim için pişmanlık yaşıyorum.zaten kötü niyetle söylendiğini anlamak zor değil.kötü niyetli birinede hakettiğini yapıştıracaksın.valla ben ta burdan gergeniş oldum.ağzınıza sağlık..

olan olmuş o da kaşınmasaymış

ama
zayıflığınıza laf edilse kendi kendinize kıskanıyor aman deyip telkin edebilirsiniz ama kilolu bayanlar maalesef öyle değil olmayınca olmuyor irade herkes de bir değil kilolu olmak o da istemezdi ama iradesi yokmuş

Canım benim senin üstüne çok geldiği için bence bir şey yapma lafını almış oturmuş diyorum. Eğer kaşınmasaydı sen de bir şey demeyecektin sonuçta. Kaşınmış sen de kaşımışsın.
Çok sevdiğim bir sözdür "her istediğini söyleyen, istemediğini duyar"

Ama eşi o anda öküzce gülmek yerine "ben onu öyle beğeniyorum" falan deseydi ortam yumuşayacaktı...

Gayet de yakışanı, olması gerekeni yapmışsınız takdir ettim sizi.

Birbirlerine pek iltifat eden araları çok iyi olan romantik çiftlerden değiller o yüzden kuzenim bir şey dememiştir.

Tabi, zaten hastalıktan dolayı kilolu olsaydı demezdim öyle bir şey.

Vicdan azabı çekmeyin lütfen. Bakın siz sadece bir laf etmişsiniz buna vicdan yapıyorsunuz. Ama o kaç tane söylemiş size. Hiç vicdan azabı utanma olmamış onda. Olsaydı susardı. Susmamış devam etmiş.
Keşke bende sizin gibi olsam, ben cevap veremiyorum. Sonra neden vermedim cevap diye kendime kızıyorum.

Bazen insanlar patavatsızlık yapabilir ama senin yaptığın kavga sebebi.. eşinin yanında söylenecek söz deil.. yanında kimse olmasa bu kadar üzülmezdi.
bnce ara gönlünü al. Kırdığın kalple kalmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…