Kendime yediremiyorum artık neden böyleler (eşimin ailesi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben birşey demedim ama düğün sonrası büyük bir kavga oldu, bu yüzden. Eşim benim anneme kimse birşey demeyecek benim annem o sen benim annem değilsin deyince, sinir krizi geçirmiş. Onlara göre kanser olmasının sebebi de bu buna üzüldüğü içinmiş
Aynen çocuğunu verirken kanser olmamış kocası evden atıp sığınma evine düşerken kanser olmamış . Eşiniz onun ayıbını yüzüne vurunca kanser olacağı mı tutmuş . Manipüle şekline bi bak yaaaaa on numara oyuncu kadın.

Emzirmeseymıs keşke Allah tarafından akan sütle öbür annenın emeğine bir mi tutmuş. Eşiniz hastayken atesliyken diş çıkarırken ilk adımlarında düşerken sünnet olduğunda her zorluğunu çeken kadın gerçek annesidir .

Nie oturup ağladınız ki yapamadığınızı bildiğiniz bisey ıcın ?

Bu sizin insanlığınızdan kaynaklı herkes yapamaz bunu .

Maraz doğmayan iyilik yok şu hayatta

Kadın kendı çocuğunu atmış yahu beklentiniz ne kadar doğru torununu merak eder mi ?

Sonunda birisi aklını başına toplamış sallanmış ve kendıne gelmıs şükür .

Anneniz neden muhattap oluyor sizi verirken muhatabı o muydu ? Açmasın telefonunu engellesin

Engelleyin durumlarınızdan stres yasaksa nie stres arıyorsunuz kendınıze her kapıyı açık bırakıp şikayetlenmeniz doğru mu sizce ?

🙂suan hemen engelleyin heryerden geç bile kalkışsınız

Göndermeyin kendı çocuğunu memur olana kadar gidip gormemıs bi kadın torun aşkından hasretinden ölmez rahat olun .
Bir de arayınca öyle tatlı konuşuyor ki eşimin yanında olduğumu biliyor, o benim de torunum, benim canım o canım diyor 😩

Sonuna kadar gelemedim eşin de sen de neden o aileye bu kadar iyilik yapma derdindesiniz. Iyilik de denmez kusura bakma hizmetcilik etmissin.

Yani çocuğunu komşuya vermiş. Hatta vermemiş satmıştır muhtemelen büyüten aile iyi bir para da vermiştir bunlara. O büyüten aile okutmuş meslek sahibi etmis iyi bir aile belli ki. Daha ne bunlara yaranmaya çalışıyorsunuz. Hem çocuğu sat, büyüyüp evlenince karısıyla arasını bozmaya calis, evinde ye yat, ihtiyaç oldukça para iste. Siz de yüz vermişsiniz yıllarca bunlara.

Sonuna kadar gelemedim eşin de sen de neden o aileye bu kadar iyilik yapma derdindesiniz. Iyilik de denmez kusura bakma hizmetcilik etmissin.

Yani çocuğunu komşuya vermiş. Hatta vermemiş satmıştır muhtemelen büyüten aile iyi bir para da vermiştir bunlara. O büyüten aile okutmuş meslek sahibi etmis iyi bir aile belli ki. Daha ne bunlara yaranmaya çalışıyorsunuz. Hem çocuğu sat, büyüyüp evlenince karısıyla arasını bozmaya calis, evinde ye yat, ihtiyaç oldukça para iste. Siz de yüz vermişsiniz yıllarca bunlara.
Nasıl pişmanım, keşke demeseydim onlar kadın sığınmadayken gelsinler bizde kalsınlar diye. O zamandan sonra tekrar barışma oldu, eşim de pişman

Bu insanlar kendi çocuklarından vazgeçmişler, size söylerler, yapılanlar neden zorunuza gidiyor? Eşiniz uzaklaşmış, siz yakınlaştırma çalışmışsınız, iyi niyetli olmadıklarını bile bile. Bence artık kendinize gelin. Sizin yaptığınız iyilik değil enayilik oluyor. Silin herkesi her yerden. Riskli gebelik, maddi sıkıntılar derken kendi derdiniz yetmiyor birde bu insanları mesele ediyorsunuz. Yapmayın bu kadar basit.

Aynen çocuğunu verirken kanser olmamış kocası evden atıp sığınma evine düşerken kanser olmamış . Eşiniz onun ayıbını yüzüne vurunca kanser olacağı mı tutmuş . Manipüle şekline bi bak yaaaaa on numara oyuncu kadın.

Emzirmeseymıs keşke Allah tarafından akan sütle öbür annenın emeğine bir mi tutmuş. Eşiniz hastayken atesliyken diş çıkarırken ilk adımlarında düşerken sünnet olduğunda her zorluğunu çeken kadın gerçek annesidir .
Çok tatlı dillidir çoğu zaman, yabancı biri gelse görse der ki bu kadın asla bunları yapmaz ama en başından beri o sinsiliği farkettim, eşim de demişti fazla yakın olma kanma diye ama dinlemedim ☹️

Ya hala çocuğu gösteririm falan diyorsunuz?
Kadın hamileliğinize sevinmemiş, öz oğluna tavrı belli. Sizce torununu sevecek birine mi benziyor? Göstermezdim ben olsam asla asla asla. Güvenmezdim bir kere, evladını başka birine vermiş birine.
O büyüten kayınvalideyi sevin sayın, eşinizin annesi o.
Soyadını da asla almasın bence eşiniz.

bu yaptıklarınız iyilik değil enayilik kusura bakmayın. birde peşine 3 çocuk daha yapmışlar.
eşinize üzüldüm.

Bu insanlar kendi çocuklarından vazgeçmişler, size söylene, yapılanlar neden zorunuza gidiyor? Eşiniz uzaklaşmış, siz yakınlaştırma çalışmışsınız, iyi niyetli olmadıklarını bile bile. Bence artık kendinize gelin. Sizin yaptığınız iyilikleri değil enayilik oluyor. Silin herkesi her yerden. Riskli gebelik, maddi sıkıntılar derken kendi derdiniz yetmiyor birde bu insanları mesele ediyorsunuz. Yapmayın bu kadar basit.
Çok haklısınız. Şuan doğum sonrası numaramı değiştirmeyi düşünüyorum. Yine beni suçlayacaklar, biliyorum suçlanacak birşey yok ben haklıyım ama herşeyi çok düşünen çok kafaya takan biriyim. Bunu bile düşüneceğim acaba ben mi yanlış yapıyorum diye

Ya hala çocuğu gösteririm falan diyorsunuz?
Kadın hamileliğinize sevinmemiş, öz oğluna tavrı belli. Sizce torununu sevecek birine mi benziyor? Göstermezdim ben olsam asla asla asla. Güvenmezdim bir kere, evladını başka birine vermiş birine.
O büyüten kayınvalideyi sevin sayın, eşinizin annesi o.
Soyadını da asla almasın bence eşiniz.
Yok almayacak, 30 yaşına gelmiş alsa ne olacak zaten çok komik yani

Eşim kendini sevdirme peşinde değil, yabancı biri olsa bile eşim bu yardımı yapardım eminim. Kendisi defalarca mesafe koydu konuşmadı, ben ısrar ettim küs kalma diye. Şimdi diyor ben ne güzel tamamen kesmiştim ilişkimi sen dedin görüş diye keşke tekrar barışmasaydık diyor.
Kendiniz yapmışsınız. Sonrasında 3 çocuk daha yapmamış olsa anlaşılabilir belki.
Görüşmeyin, iletişim kurmayın.

Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza. Madem gebeliğiniz riskli, bari çocuğunuza acıyın da iletişim yollarını kapatın o aileyle.

Çocuğunu doğurup başkasına veren bir kadından ne kadar hassas beklentileriniz var.

Onun gerçek annesi büyüten kadındır bana göre. Diğerine fazla yüz vermişsiniz. Sosyal medyadan engelleyin gitsin. Eşiniz nasılsa bilinçli bu konuda.
Evet düşünüyorum eşim de aileci bir insan olsaydı ne olurdu diye. Yuvamız yıkılırdı net, ya da ben kafayı sıyırırdım

Çok haklısınız. Şuan doğum sonrası numaramı değiştirmeyi düşünüyorum. Yine beni suçlayacaklar, biliyorum suçlanacak birşey yok ben haklıyım ama herşeyi çok düşünen çok kafaya takan biriyim. Bunu bile düşüneceğim acaba ben mi yanlış yapıyorum diye
Suçlarlarsa suçlasınlar.
Çocuğunuzu falan da göstermeyin. Sanki çok meraklılar sizin çocuğunuza. Bir anlayın artık umurlarında değilsiniz.

O abi de nasıl bir hırt ya. Başkasına verilen kardeşten düğünü için yardım alıyor, sonra anasının hastane masrafları için alıyor, sonra da bir daha istiyor falan. Seni büyütmüşler sen yap birseyler diyemiyorsunuz siz de garipsiniz.
Bir de aramıyor diye ağlıyorsun kadın çocuğunu satmış seni niye arasın konu sahibi sen ortalığı karıştırıyorsun bence sanane bu aileden.

Ben birşey demedim ama düğün sonrası büyük bir kavga oldu, bu yüzden. Eşim benim anneme kimse birşey demeyecek benim annem o sen benim annem değilsin deyince, sinir krizi geçirmiş. Onlara göre kanser olmasının sebebi de bu buna üzüldüğü içinmiş

k.çlarindan uydurmasınlar. Kızım 3.5 yaşında kan kanseri oldu. Neye üzüldüde oldu? Hastanede bir sürü çocuk vardı. Üzülecek neleri vardı da kanser oldu yavrular. Evladını satarken üzülmemişte, adam reddedince kanser olmuşmuş. Sizde küsün, telefon numaralarınızı değiştirin, iletişimi kesin. Kendinizi salak yerine koydurmayın.

Çocuğunu doğurup başkasına veren bir kadından ne kadar hassas beklentileriniz var.

Onun gerçek annesi büyüten kadındır bana göre. Diğerine fazla yüz vermişsiniz. Sosyal medyadan engelleyin gitsin. Eşiniz nasılsa bilinçli bu konuda.
Bir de gerçekten kan bağı yok, kendi evladın değil ama yıllarca para ve emek harcayıp büyütüyorsun bu çok büyük bir şey bence. Evlatlık alanlar da bir yerden sonra bıkıyor ya da vazgeçiyor ama bu kadın gerçekten iyiymiş. Bir de doğuran kadının düğündeki cingeneliklerine bile sessiz kalmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X