• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Ah canim cok haklisin
Bakıyorum sana hep kilona falan
Ben cok fena kilo aldim diyetisyene gidiyorum şimdi
Hamilelik suphen vardi noldu
bende gecen ay 83 tüm geri indim canim. devam ediyor hamilelik şüphem. bekliyorum biraz daha bekleyip test alacam.sen simdi kacsin.
diyetisyen ölçüm yaptı mi ödem varmiymis.

bende gecen ay 83 tüm geri indim canim. devam ediyor hamilelik şüphem. bekliyorum biraz daha bekleyip test alacam.sen simdi kacsin.
diyetisyen ölçüm yaptı mi ödem varmiymis.
86 yla basladim su an 84 um
Odem demedi hic iki hafta sonra tekrar kontrol spor yuruyus ip atlama bide puanli karbonhidrat diyeti verdi

Ya ben kizimi emzirmeden bıraktiktan sonra aldim hic dikkat etmedim bizim bunyemiz boyle iste azcik dikkat etmesek firliyo cok kotu
evet çok kötü .keşke o kadar birakmasaydin ya. al ver bunyeye cok zarar. dikkat edekim. bende artik sutten kestim 3 gun oldu. artik ememez çünkü canim yaniyor agri giriyor sut kanallarina

evet çok kötü .keşke o kadar birakmasaydin ya. al ver bunyeye cok zarar. dikkat edekim. bende artik sutten kestim 3 gun oldu. artik ememez çünkü canim yaniyor agri giriyor sut kanallarina
Ahh canım ya kuzucuga da sana da zor
Yok yok artık bırakmam insaallah
Sen nasıl bi sistem uyguluyosun

Ahh canım ya kuzucuga da sana da zor
Yok yok artık bırakmam insaallah
Sen nasıl bi sistem uyguluyosun
bende 4 5 gibi aksam yemegimi yiyorum.bide sabah kahvaltı. Onun haricinde sabah 13 adet goji bery oglen sonu Yeşilçay. ikindiden sonra biberiye, mate, funda yaprağı ve Yeşilçay karışık çay. bu saatlerde de tekrar goji bery canim

bende 4 5 gibi aksam yemegimi yiyorum.bide sabah kahvaltı. Onun haricinde sabah 13 adet goji bery oglen sonu Yeşilçay. ikindiden sonra biberiye, mate, funda yaprağı ve Yeşilçay karışık çay. bu saatlerde de tekrar goji bery canim
Cok iyi yapiyosun masaallah
Goji berry yi nerden aliyisun bide ise yariyo mu

Cok iyi yapiyosun masaallah
Goji berry yi nerden aliyisun bide ise yariyo mu
goji beri aktardan aldim canim. ara ara kullanicam ama zayiflamak icin değil. eskiden beri turkiyede varmis . asil adi kurt üzümüyms. cok faydasi var. gözlere kadar hucre yeniliyormus. bu cok onemli..sana kopyalicam buraya faydalarini

goji beri aktardan aldim canim. ara ara kullanicam ama zayiflamak icin değil. eskiden beri turkiyede varmis . asil adi kurt üzümüyms. cok faydasi var. gözlere kadar hucre yeniliyormus. bu cok onemli..sana kopyalicam buraya faydalarini
Sagol kuzum Teşekkürler:KK19:

Back
X