• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

happy_bride happy_bride canım zamanla her şey düzelir umarım, bazen de belli bir noktada sınır koymak gerekiyor kendi ailen bile olsa.. Şimdilik zamana bırak.. Ben eşli diyetbilmiyorum, ama eşim de benle aynı şeyleri yiyor ister istemez, bş öğlen o işte ben dershanede o zaman farklı yiyoruz, bir de sporcu ya o, hareket yapıyoruz beraber;) çok yardımcı olamadım ama fikir olsun diye..

sonsuz_ol sonsuz_ol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için;) umarım ablan gibi bir çırpıda oluverir dileklerim.. Ama bu ara hamile kalmayı çok taktım kafaya sanırım.. Sanki o olmayınca hiç biri olmayacak gibi..

Konuşalım da, konumuzu taşısalar, böyle kapanmaz mı konu? Hani diyet topiğinde muhabbet ediyoruz ya

En son 88 falandım kızlar.. Ben 5 kilo falan aldm işte evlilik sonrası eşimde 8 9 kilo falan aldı o yuzden eşli diyet yapmak istedim birde herşeyi yemiyo eşim sebze mebze hak getire... Yazışalım artık evet ben hergun giremiyorum net e ama girdikçe yazıcam size tabi diyetle ilgli tavsyelwre ihtiyacım var kızlar kendimi tamamiyle format atılmış hissediyorum nedense aklımda şok diyetler harici diyet fikri yok ndn böyle oldum bilemiyorum... 1senedir yaptğm diyet listesnden eser kalmadı kafamda...

Canım sen de ızgara tavuk, köfte, ciğer gibi şeyler yapabilirsin. Kimi zaman fırında, kimi zaman haşlama, kimi zaman da ızgara;) önden çorba yanına da boll salata! İşte bazen bulgur pilavı yaparsın, bazen yoğurtlu yapsız makarna, bazen kurubaklagil.. Ben öyle yapıyorum.. Eşim sebze ile doymuyor benim de, ben de sebzeyi ya fırında yaptığım tavuk ya da köfteyle servis ediyorum ya da sebzeyi zeytinyağlı yapıyorum, et türünün yanına koyuyorum.. Aklıma bunlar geldi şimdilik.. Ama ne yalan söyleyeyim, şöyle çorba, ana yemek, pilav, zeytinyağlı, mezeler, bol salata, tatlı am teşekküllü sofra hazırlamayı da onlardan hepsini tatmayı da çok özledim

Ay ozlenmezmi hiç ya bende ozlemiştim baya balayı ve sonrası baya abarttık ama artık vermemiz lazım çok özeniyorum artık kilolu olupta çabucak kilo verenlere ya...

happy_bride happy_bride canım zamanla her şey düzelir umarım, bazen de belli bir noktada sınır koymak gerekiyor kendi ailen bile olsa.. Şimdilik zamana bırak.. Ben eşli diyetbilmiyorum, ama eşim de benle aynı şeyleri yiyor ister istemez, bş öğlen o işte ben dershanede o zaman farklı yiyoruz, bir de sporcu ya o, hareket yapıyoruz beraber:KK66: çok yardımcı olamadım ama fikir olsun diye..

sonsuz_ol sonsuz_ol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için:KK66: umarım ablan gibi bir çırpıda oluverir dileklerim.. Ama bu ara hamile kalmayı çok taktım kafaya sanırım.. Sanki o olmayınca hiç biri olmayacak gibi..

Konuşalım da, konumuzu taşısalar, böyle kapanmaz mı konu? Hani diyet topiğinde muhabbet ediyoruz ya
Canim biz yazisalim zaten diyete dairde yazıyoruz kapanmaz insaallah en fazla tasinir

Ay ozlenmezmi hiç ya bende ozlemiştim baya balayı ve sonrası baya abarttık ama artık vermemiz lazım çok özeniyorum artık kilolu olupta çabucak kilo verenlere ya...
Ah ah bende cok ozeniyorum ama bizde o sans yok canim zoooorrr verip kolaycacik alıyorum ben verdiklerimi hep aldim su an 80 gosteriyo tarti cok uzgunum.
Sen calisiyo musun baska memlekette misin simdi

Ah ah bende cok ozeniyorum ama bizde o sans yok canim zoooorrr verip kolaycacik alıyorum ben verdiklerimi hep aldim su an 80 gosteriyo tarti cok uzgunum.
Sen calisiyo musun baska memlekette misin simdi

Ben şuan çalışmıyorum canım iş arıyorum bakalm yakın zamanda bulmayı temenni ediyorum ama kısmet tabi... Bulamazsam kpss ye ağırlık vericem bakalım...

Canim benim sikma lutfen canini tedavi dedigi neymiş tup bebek falan mi
Canım bilmiyorum, gebelik topiğindeki aekadaşlarla konuşunca rahatladım ben de.. Şimdilik kendi doktoruma gözükücem, bu ay rahim filmi çektiricem zaten.. Ben de tüp bebek sandım ilk, işte şuan ona maddi manevi gücüm yok:( ama vardır hayır diyorum şuan.. Daha iyiyim.. Sağol tatlım

Canım bilmiyorum, gebelik topiğindeki aekadaşlarla konuşunca rahatladım ben de.. Şimdilik kendi doktoruma gözükücem, bu ay rahim filmi çektiricem zaten.. Ben de tüp bebek sandım ilk, işte şuan ona maddi manevi gücüm yok:( ama vardır hayır diyorum şuan.. Daha iyiyim.. Sağol tatlım

Hadi hayırlısı canım inşallah en kısa zaman da bebişine kavuşursun... O zamanda hamile diyeti paylaşırsn hem burda bizede yardımı olur hem...

Canım bilmiyorum, gebelik topiğindeki aekadaşlarla konuşunca rahatladım ben de.. Şimdilik kendi doktoruma gözükücem, bu ay rahim filmi çektiricem zaten.. Ben de tüp bebek sandım ilk, işte şuan ona maddi manevi gücüm yok:KK43: ama vardır hayır diyorum şuan.. Daha iyiyim.. Sağol tatlım
Iyi ol canim ya
Bazen istediklerimizin olmasi icin onlardan tamamen vazgecmemiz gerekiyo kalbimizden çıkarınca Allah veriyo bilmiyorum benim hep böyle olmustur
Olacak canim duaya devam tup bebek tedavisiz olacak bebisin inşaallah

Canım bilmiyorum, gebelik topiğindeki aekadaşlarla konuşunca rahatladım ben de.. Şimdilik kendi doktoruma gözükücem, bu ay rahim filmi çektiricem zaten.. Ben de tüp bebek sandım ilk, işte şuan ona maddi manevi gücüm yok:KK43: ama vardır hayır diyorum şuan.. Daha iyiyim.. Sağol tatlım
Yaaa hamile misim yoksaaaaa:KK200::KK46::KK15:

Kizlar tamda bu sarkiyi soyleyip dolaniyordum icimden kendime yeni bir ben lazim bende istiyorum ..ablamin nisani vardi ve istedigim elbise 36 bedeni kalmis zaten en fazla 38 bedene yakisacak bi elbise alamadim onu ustelik o elbiseyi mezuniyetimde de istemistim yine giyememistim smdi ablamin kinasi var yaza ..Allahin izniyle ve brbirmize destegimizle verelim su kilolari kizla nolur yardim edin yaaa uzun sureli motivasyon saglamak istiyorum ..bugun ucuncu gun ve hersey guzel gidiyor pazar gunu 31 ocakda tartilacagim bakalim 1kilo hedefledim ..ilk hafta basarabilecekmiyim yazarim yine pazar gunu :) sizde yazin kizlar birde bir sorum olacak kilo cizelgesi nerden yapiliyor yardimvi olaurmusunuz bayanlar :) optummmmmm :-*

Kizlar tamda bu sarkiyi soyleyip dolaniyordum icimden kendime yeni bir ben lazim bende istiyorum ..ablamin nisani vardi ve istedigim elbise 36 bedeni kalmis zaten en fazla 38 bedene yakisacak bi elbise alamadim onu ustelik o elbiseyi mezuniyetimde de istemistim yine giyememistim smdi ablamin kinasi var yaza ..Allahin izniyle ve brbirmize destegimizle verelim su kilolari kizla nolur yardim edin yaaa uzun sureli motivasyon saglamak istiyorum ..bugun ucuncu gun ve hersey guzel gidiyor pazar gunu 31 ocakda tartilacagim bakalim 1kilo hedefledim ..ilk hafta basarabilecekmiyim yazarim yine pazar gunu :) sizde yazin kizlar birde bir sorum olacak kilo cizelgesi nerden yapiliyor yardimvi olaurmusunuz bayanlar :) optummmmmm :-*
Aramiza hosgeldin canim
oncelikle Çizelge yi bilmiyorum
Sonra evet birbirimize destek olalim uzuunnn bi motivasyon saglayalimm insaallah
Bu şarkıyı severim bu arada:KK16:
Kendini tanitabilirsiniz topigimiz sessizdi bayagidir insaallah hareketleriniz
Bende bu hafta sonu diyetisyen e gidecegim nasibse burdan yazarım menumu falan:KK19:

Aramiza hosgeldin canim
oncelikle Çizelge yi bilmiyorum
Sonra evet birbirimize destek olalim uzuunnn bi motivasyon saglayalimm insaallah
Bu şarkıyı severim bu arada:KK16:
Kendini tanitabilirsiniz topigimiz sessizdi bayagidir insaallah hareketleriniz
Bende bu hafta sonu diyetisyen e gidecegim nasibse burdan yazarım menumu falan:KK19:
kiz aşk olsun gelip bi slm bile vermiyorsun. ben sana cizelgeyi ogretirim.

Back
X