- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
canım yavaş yavaş iyileşecek kızın:) bu arada zor bir menü ama ayda 1 dayanılır tabi.. Ama normal besinlerini almayı sakın ihmal etme bir de emziriyorsun dikkat etmen lazım kendine..
Canım o terbiyesizler kadın çalışanını et yığını vip lere sunulacak malzeme olarak mı görüyorlar!!! Çok sinirlendim! Bu ne terbiyesizlik! Sen onlara bakma canım! Diyetini onlar için değil hem sağlık hem de süper bir gelin olmak için yapıyorsun! O insanlarla iş dışı sakın muhattap olma canım.. Yemeklere gelince.. Dün için kızdım! Diyetini bozmakla kalmayıp sağlıksız şeyler yemişsin! Kızdım:) bugün menün iyi.. Beğendim.. Bir öneride bulunayım. Ben çalışırken öyle yapıyordum. Eğer işe otobüsle gidiyorsan bir durak önce in ve bin. Her gÜn yapınca inan işe yarıyor! O terbiyesizlere de sakın üzüldüğünü belli etme! Üzülürsen mutlu olur onlar! Hep gül inadına gül
bugünkü menün çok güzel canım, dünü unut şimdilik ama yaptığımız her hata bi hafta geriye atıyor. kendine bunu yapma emeklerine yazık etme. bu arada çok sinirlendim o nasıl mantık??? hiç bi şekilde resmiyetini yumuşatma bu insanlarla!!!! terbiyesizler!!! manken ajansımıymış orası!!! o viplerinde.... o insanların mantıklarının da.... bu tarz insanlara inadına gülümse, moralin bozuk olsa bile gülümse ki ellerine koz verme!
çok katılıyorum sana, ne çeşit insan müsveddeleriyle yaşıyoruz allahım!!!!
çok teşekkür ediyorum kızlar ama inanın ben bi süredir uğraşıyorum bunlarla... başta olay boy kısalığından başladı boyumda 165 cm kısa falanda değilim ama sonra anladım ki bana söyleyen şeflerim beni kırmamak için dememiş sonra çıktı dedikleri ortaya... burdaki insanlarında dilinde bunların sayesinde boyum kilom... artık 2 gün önce patlayıverdim ama gene kendi kendime...
bu sabah geldiğimdeyse artık hiç cvp dahi vermez oldum... yapılan terbiyesizlikleri seviyesizlikleri susarak duymayarak geçiştirmeye çalışıyorum ama birkez daha beni o genel merkeze çağırdıklarında çıkarıcam ben o sesi...
dün yediklerim içinde evet kızın bana kızın ki yapmayayım bir daha sonuçta gelinlik giyicem dimi... bugün daha da bozmıcam allahın izniyle ama başım çatlıyor...
yanımda süt var ve portakalla elma biirde etiform var
süt ü nescafe için getirdim akşamda elma ve portakalı paylaşırım arkadaşlarla çok midem bulanırsa 5 tanede etiform nasıl olur... sonrada evde geç oluyo yemem...