• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

ya sorma canim bugun moralim.bozuktu bu olaydan oturu neyse
cok tesekkurler bakiyim degisir umarim
bu arada evet yarina dogru diyosun gunduz onunla yersem akşam sadece meyve yerim
bu ucgun az yeme isi bana yaradi ya acliga direncim kirildi çok şükür yoksa doydugumu hissetmiyodum valla
Oradan değişiyor canım:)) moralini de hiç bozma öyle gereksiz insanlar için.. Pasta böreğe dayanılmıyor malesef.. En güzeli myle yapmak oluyor. Çok sevindim moralin bozuktu kilo konusunda motive olmuştur bu sana:)

En güzel saç yarışması çok yakında !

j8d2yu.jpg

Oradan değişiyor canım:)) moralini de hiç bozma öyle gereksiz insanlar için.. Pasta böreğe dayanılmıyor malesef.. En güzeli myle yapmak oluyor. Çok sevindim moralin bozuktu kilo konusunda motive olmuştur bu sana:)
evet evet oldu canım sağoll artık adım sonsuz:KK54:
ayrıca evet motıve acısısndan ıyı oldu umarım hep bu gazla devam ederim:KK55:

senin enerjini seviyorum ya pozitif sempatik.. kuzenim var ona benzetiyorum onunla konusuyo gibi oluyorum yazılarını okurken galib a kadınlar kulubunun en buyuk kazandırdıgı sey burda ki dostluklar
Ayyy çok teşekkür ederüm:))) aynen bence de çok güzel oluyor burdaki dostluklar.. Hiç görmediğin birine güveniyorsun içini açıyorsun.. Farklı bir şey.. Ben de seni ve gruptaki arkadaşlarımızı çok seviyorum:)) iyi ki açmışsın bu topiği yaa

Ayyy çok teşekkür ederüm:))) aynen bence de çok güzel oluyor burdaki dostluklar.. Hiç görmediğin birine güveniyorsun içini açıyorsun.. Farklı bir şey.. Ben de seni ve gruptaki arkadaşlarımızı çok seviyorum:)) iyi ki açmışsın bu topiği yaa
ya evet buraya yazcam yemiyim diyorum mesela
menümü begendi arkadaslar deyip gaza geliyorum
yada sunu öğrendim bizim kızlarada söyleyim diyorum
evet ya iyi ki acmısız bende seviyorum burdaki herkesi
iyi geceler canım

aynen kızım 7 de dikilir ayaga oyle uyuma imkanımda yok ama sallayan kim:KK66: ama işleri bititrince birazda kendime vakit ayırıyorum
Aaa ben uyuyorum.. Zaten ders çalışıyorum gece de.. Birazdan çalışıcam yine mesela.. 5 gibi yatıyorum. 11 den etken de kalkmıyorum

Canim ya cok üzüldüm nasil insanlar var anlamıyorum ki insanin kalbi dis goruntusuyle mi ruhun ruh guzelligi bu insanlar bunu hic bi zaman anlamicaklar
bugun benim de benzer bi olay basima geldi hazımsız hanfendinin biri dis giyimimden oturu bana markette olmayacak terbiyesizlik ler yapti ama aldi agzinin payini
Canim ictenlikle söylüyorum moralini bozma degmez çünkü
sen gelinligini düşün prensesler gibi olacagini düşün ha 55 kilo olmazsinda 65 70 olursun ne olmuş o boyla gelinlik gayeet guzel olur sana

İnsanlar saygısız hadsiz kendini bilmezler... onların karşılarında bizler kafamız dik yürüyeceğiz... bu arada sonsuz ol sen dokunmayın zeynebime sin dimi gulıt_me yi kaçırdım galiba... bende değiştirmek istiyorum çok aceleyle almıştım ben ismimi bole kaldı...

bu arada dün akşam eti form dan sonra 3 te 1 elma 3 te 1 portakal yedim ama eve gidince ablamlar baktım balık yapmış fırında somon... 3 parça kadar ondan yedim 7 8 çatalda salata... biraz geç saatteydi 9 gibi falan sonradan pişman oldum ama neyse bugün akşam yemicem...

bu sabah ise

yulaf kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
ince bir dilim peynir yicem az sonra...

ben çok salağım yaaa...

haşlanmış yumurtamı düşürdüm ühühüüü...

1 yulaf kepeği ekmeği
1 ayran

saçma bir menü...

Back
X