• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Menum
sabah ceyrekser parca simit pogaca acma ve hashasli biraz patates sucuk ve yumurta ama hepsinden azarcik tadimlik misafirlik hezimeti diyelim
ara çeyrek simit
ara uc dort bebe bisküvi si
akşam 2 tabak sebzeli sehriye çorbası bol salata
Ara sutlu neskafe
esime tatli yapmistim tum israrlarina ragmen yemedim sadece bir kasik ucundan aldim
o beni boylede begeniyomus
yemezler guzelim
bütün gün citir bi hatunla gezdiysen hicccc yemezler

Kilo bildirimi halaaaaa 80 ya 80 bu tarti sanirim bozuk
bozuk değilse de bi daha 80 gosterirse bozulacak
ben tarafindan duvara carpilarak:KK53:

Kilo bildirimi: 55.5 ( beşin büyüsü isimli çalışmam, daha doğrusu beşin laneti demek istedim ama evrene olumsuz mesaj vermiyoruz efenim :KK53: )

Yarım litre su ile günü açtım.
2 haşlanmış yumurta
10 küçük yeşil zeytin
1 dl tam buğday ekmeği

Günaydın kızlar ben kilomu yine 87.5 giriyorum ta ki 2 şubata kadar tartılmama kararı aldım. Çok moralim bozuluyor çünkü yaaa
bugün oruçum

Kilom 66.4 yaaa bu Sondakika 4 yoktu nerden çıktııı offf moralim bozuldu yaa.. insan neden kilo vereceğine alır cins miyim neee

Kizlar kizlar sevgili kizlar hepiniz hosgeldiniz beni cok mutlu ettiniz hep birlikte hedefimize ulasmak duasiyla başlıyorum
bugun cok kötüydü
Hayır hayir cok yemedim
ama citir bi hatunla gezdim bütün gun moral sıfır bi sekilde çocuğunu dogurmus kilolarini vermiş 38 beden pantolon aldi yanimda ya icime oturdu bense cezaliyim bu kilolar verilmeden tek alacagim sey yesil cay musli ve diyet buskiviler olacak...

Hoşbulduk cnmmm.. off gıcık olmaya başladım o tiplere:))) ben de sadece diyet ürünleri alacam zayiflayana kadar kendime yasak koydum offf bi zayıflasam ne kotlar alacam :))))

Ah ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...

evt dün akşam ki yemeğimi yazmamıştım kızlar öncelikle bir alıntı yapayım...

Kahvaltı da yediğim sandwiç sonrası öğlen pek acıkmadım bu yüzden öğlen yemeğimi 12:00 de simit ve çay ile geçiştirdim.

saat 15:00 da midem bulandı çok (sanırım dün diana 35 i unutmuştum sabah içtim o etki yaptı bana)

1 paket çubuk kraket
1 adet 300 ml ayran

17:00
limonlu su

akşam
1 tabak ıspanak
4 kaşık kadar makarna zeytinyağlı
3 sosis

bu sabah ise

1 Adet dereotlu poğaça (hiç iyi yapmadım ama sadwiç alamadm bugün okul tatile girdğinden kantinde bişicik yoktu)

öğlen 1 porsyon tavuk sote salçasız az yağlı falan haşlama gibi
1 porsyon salata (pasta tabaklarında)
1 dilim kepek ekmek

az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor :(

Ah ah kızlar o tipler olduğu gibi bide onların "ay ben böyle olsam kesin intihar ederdim"diyenleri var... ama ne yalan diyim yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum...

akşam
1 tabak ıspanak
3 sosis

bu sabah ise

1 Adet dereotlu poğaça (hiç iyi yapmadım ama sadwiç alamadm bugün okul tatile girdğinden kantinde bişicik yoktu)

1 dilim kepek ekmek

az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor :KK43:

akşam
1 tabak ıspanak
3 sosis

bu sabah ise

1 dilim kepek ekmek

az sonra bir limonlu su içicem kızlar çünkü nedense bu iki üç gündür midem bulanıyor çok katı değilim ama diyette acaba yanlış şeylermi yiyorum dersiniz yani tezat şeylermi yiyorum da bulanıyor :KK43:

Eet olabilir tatlım vücudunu en iyi sen tanırsin... sana dokunan şeyleri yememelisin mesela ben dere otunu pek sevmem yiyemem...

Kızlar ben diyetime başladım. Sabah 3 tane form çubuk 1 kibrit kutusupeynir.. Öğlen akşam mercimek çorbası salata. Aralarda da 2 tane form çubuk. 15 gün böyle bakalım

Kızlar beni 60 kabul edin.. Bir de pazar dimi bildirim günü değişti mî

İyi akşamlar bugün yedikleri mi listeleme zamanı
Sabah 1 form bisküvi şekersiz çay 2 bardak
Öğlen 9 lu form cayi küçük tabak karni bahar yemeği 1 kase çorba 1 bardak ayran
Ogleden sonra komşu ya gittim cubuk kraker 2 tane yulafli bisküvi
Kiraz saplı form çayı
Aksam 1 buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı 1 yemek kaşığı et sote 2 kası yoğurt maydanoz tere
Şimdi yine kiraz saplı form çayımı içecem belki kocişime yaptığım kestane den 1 tane yerim :))
Offff çok mu fazla yemişim yaa:(

akşam
1 tabak ıspanak
3 sosis

bu sabah ise

1 dilim kepek ekmek

Canim yediginde anormal bisey yok bence belki dönemsel bi bulanmadir yada az yedigin icin adaptasyon donemidir

Kızlar ben diyetime başladım. Sabah 3 tane form çubuk 1 kibrit kutusupeynir.. Öğlen akşam mercimek çorbası salata. Aralarda da 2 tane form çubuk. 15 gün böyle bakalım
Canim cok ketojeniik degil mi araya meyve yogurt vs de al derim

İyi akşamlar bugün yedikleri mi listeleme zamanı
Sabah 1 form bisküvi şekersiz çay 2 bardak
Öğlen 9 lu form cayi küçük tabak karni bahar yemeği 1 kase çorba 1 bardak ayran
Ogleden sonra komşu ya gittim cubuk kraker 2 tane yulafli bisküvi
Kiraz saplı form çayı
Aksam 1 buçuk servis kaşığı sebzeli bulgur pilavı 1 yemek kaşığı et sote 2 kası yoğurt maydanoz tere
Şimdi yine kiraz saplı form çayımı içecem belki kocişime yaptığım kestane den 1 tane yerim :))
Offff çok mu fazla yemişim yaa:KK43:
Bu yediklerine mi cok diyosun arkadasim bence gayet basarili

Back
X