- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
teşekkürler arkadaşlar.alıntı yapmayı bulamadım o yüzden ortaya yazıyorum. NIHL canım bence sabah kahvaltısını kesinlikle atlama.en önemli öğün.Haftanın dört sabahı yumurta yiyorum ben.bu sabah da yedim haşlanmış olarak.bir tatlı kaşığı lor peyniri.iki zeytin bol salata.salatayı da marul ve beyaz lahana ağırlıklı yapıyorum.yağ,tuz,nar ekşisi,tuz yok.limon sıkıyorum sadece üzerine.beyaz lahanayı eksik etmeyin salatanızdan.soğanı severim ama onun yerine pırasa doğruyorum ince ince.bolca yaparsam 2 gün yetiyo eşimle beraber yaptığımız için diyet salata pek dayanmıyor bişe.Öğlen de iş yerinde yayla çorbası çıkmıştı bir kase onu içtim.iki lokma da patates püresi.yarım saat sonra ara öğünüm var.10 leblebi bir küçük elma yiyecem. haftanın 3 akşamı da sadece salata yiyorum.bu yaptığım salataya iki kaşık yoğurt ekleyip mis gibi yiyorum.birde doktor tavsiyesi baklagilleri haslayıp buzluğa attım.(nohut,fasulye,bulgur) sadece salata yediğim akşamlarda buzluktan hemen çıkarıp 3 kaşık koyuyorum hangisini yemek istersem.Kilo işi çok zor.Bende sırf oğluma daha iyi annelik yapabilmek için bu yola girdim.Çünkü beni şişko yağlı bir kadın olarak hatırlamasını istemiyorumeşimde kilolu.Kendimize söz verdik.Çocuğumuz için bu işe devam edeceğiz
beraber diyet yapmamızda çok iyi oldu çünkü böylelikle birbirimize destek oluyoruz.Bu arada eşimde iki hafta da 4 kg verdi
çok mutluyuz bu şekilde devam edip amacımıza ulaşacağız inşallah
teşekkürler canım tavsiyelerin için... ben zaten kesinlikle kahvaltıyı atlamıyorum öğlenden sonra ara öğünlerimi az az ve sık yapıyorum özellikle çalıştığım günler akşam yemekleri yemiyorum... izin günlerim de yiyorum akşam ama oda en fazla 4 yemek kaşığı yemek ve salata oluyor yada bazen sırf yoğurt...
benim tek eksiğim işte suyla çok aram yok inanın nasıl istiyorum şuan su içmek kendime pembe cam şişe aldım hatta ama midem bugün zaten iyi değil anca yarım litreyi zorla zorla içtim yani çok kötü oluyorum
he bu arada maralgozlu alıntı yapacağın yazının hemen alt köşesinde beğen çoklu alıntı falan yazar... çoklu alıntı ya tıklayıp ardından mesaj yazacağın yere gel ve hemen altındaki alıntıları ekle butonuna bas tamam de alıntı eklenir...