• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

tupper kaplarını denesene ben iş yerine onlarla getiriyorum çorba bile getirsen sızdırmıyor. Hem hafif. Microdalga varsa iş yerinde ısıtabiliyorsun da bence dene :)

aaa hiç duymamıştım canım denemek lazım bi araştırayım bakayım... microdalga var ısıtılabiliniyorsa oda iyiymiş... bu arada bi sonraki yazında yazmışsın biz bence istediğimizi giymeyi tercih edelim çünkü bisküviler çikolatalar pastalar börekler kaçmıyor... hepsi marketlerde var önce bir zayıflayalım sonra zaten istediğimiz zaman abartmadan yeriz öyle değilmi...

I
Canim en iyi sen bilirsin kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama sakin pes etme

yok canım pes etmicem hiç birimiz etmicez... yakında inşallah diğer kızlarda gelicek devam edicez hep beraber...

bu arada yeri gelmişken dünkü menümü sayayım...

sabah
kepekli sandwiçe peynir domates salatalık kıvırcık...

ara sade nescafe

öğlen

1 kase ezo gelin
yarım porsyon kapuska
1 kase yoğurt

ara 16:30 greyfurt

ara 19:00

yarım paketten az çubuk kraker

saat 21:30

yumruk kadar bir pepinonun yarısı
2 yuvarlak kadar belki az fazla ananas...
1 bardak ılık süt

bu sabah ise

dikdörtgen kaseler varya salata konur o tabağın içine kıvırcık kırmızı biber salatalık ve 2 ince dilim peynir koydurdum...
50 grlık poşet kepek ekmeğin de yarısını yerim 25 gr yani...
çay

F furey cim o tupper kaplar için link atabilirmisin bana

http://www.tupperware.com.tr/ueruenler/seker-kaplar

Günaydın ,

Ben bu linkteki kapları kullanıyorum boyutu çok güzel çorba bile taşıyorum hem de çantamın içinde hiç dökülmeden Salata için biraz daha büyük olanlarını kullanabilirsin.

İş yerinde yemekler çok yağlı oluyor dışarıdan söylesek kalori alıp başını gidiyor
en güzeli yapabildiğimiz kadar evden yapıp getirmek .

aaa hiç duymamıştım canım denemek lazım bi araştırayım bakayım... microdalga var ısıtılabiliniyorsa oda iyiymiş... bu arada bi sonraki yazında yazmışsın biz bence istediğimizi giymeyi tercih edelim çünkü bisküviler çikolatalar pastalar börekler kaçmıyor... hepsi marketlerde var önce bir zayıflayalım sonra zaten istediğimiz zaman abartmadan yeriz öyle değilmi...

Aynen öyle bu zamana kadar kaç tane çikolata yedin bir düşün bakalım kaç paket 50-100-150 eminim ki 1 tene yememekle hiç bir şey kaybetmeyiz. Aksine çok kazanıcaz.

Bu yaz hepimiz istediğimizi giyeceğiz inşallah.

yok canım pes etmicem hiç birimiz etmicez... yakında inşallah diğer kızlarda gelicek devam edicez hep beraber...

bu arada yeri gelmişken dünkü menümü sayayım...

sabah
kepekli sandwiçe peynir domates salatalık kıvırcık...

ara sade nescafe

öğlen

1 kase ezo gelin
yarım porsyon kapuska
1 kase yoğurt

ara 16:30 greyfurt

ara 19:00

yarım paketten az çubuk kraker

saat 21:30

yumruk kadar bir pepinonun yarısı
2 yuvarlak kadar belki az fazla ananas...
1 bardak ılık süt

bu sabah ise

dikdörtgen kaseler varya salata konur o tabağın içine kıvırcık kırmızı biber salatalık ve 2 ince dilim peynir koydurdum...
50 grlık poşet kepek ekmeğin de yarısını yerim 25 gr yani...
çay

http://www.tupperware.com.tr/ueruenler/seker-kaplar

Günaydın ,

Ben bu linkteki kapları kullanıyorum boyutu çok güzel çorba bile taşıyorum hem de çantamın içinde hiç dökülmeden Salata için biraz daha büyük olanlarını kullanabilirsin.

İş yerinde yemekler çok yağlı oluyor dışarıdan söylesek kalori alıp başını gidiyor
en güzeli yapabildiğimiz kadar evden yapıp getirmek .

çok hoşlar gerçekten ama biraz fiyatları fazla gibi önümzdeki ay anca alabilirim... bu arada bu link verdiğin kaplarda microdalga ya girebiliyormu?

öğlen yemeğimde

1 kase çorba
yarım porsyon (4 kaşık kadar falan bilemedin 5) kıymalı karnabahar

demin kurabiye ikramı geldi ama yemedim... zor oldu ama başardım...

çok hoşlar gerçekten ama biraz fiyatları fazla gibi önümzdeki ay anca alabilirim... bu arada bu link verdiğin kaplarda microdalga ya girebiliyormu?

öğlen yemeğimde

1 kase çorba
yarım porsyon (4 kaşık kadar falan bilemedin 5) kıymalı karnabahar

demin kurabiye ikramı geldi ama yemedim... zor oldu ama başardım...

evet canım microdalgaya giriyor. eğer çevrende satışını yapanlar varsa kampanyaları takip et o zaman çok daha ucuza alıyorsun. Biraz pahalı ama 1 sefer alıyorsun ben 7 yıllık evliyim çeyizimde aldığım kapları hala kullanıyorum :)

o kapların 3 tanesi 25 tl'ye falan düşüyor takip etmek lazım.

Ben bu sabah 4 tane etiform yedim
öğlen tarhana çorbası ve taze fasulye
az önce şekersiz kahve bir kaç tane çubuk kraker yedim.

selam kızlar kaç gündür hastayım... dikkat edemedim bi kaç gündür ama bu sabah tartıldım 700 gr vermişim...

kaç haftadır sabit 89.0 dım. bu sabah wc ye falan da öle çıkmadım 88.3 çıktım... inşallah devam ederim...

kızlar evden yemek getirme işini yapamıyorum çok zor oluyor... sefer tası aldım ama çok ağır yemek koymadan bile ağır...

elimde poşetler ağır ağır 1 saat otobüslkerde git 1 saat gel... tıklım tıklım otobüste ellerim kesiliyor hep ya... akşam yemek yemek yerine evde 1 kase yoğurt yesem diyorum saat 21:00 de çok olurmu sizce 21:15 falan yada...ay bilmiyorum ama hiç iyi değilim kızlar düşüp bayılasım var o kadar halsizim ve her yerim ağrıyor...
Canim sevindim 700 gram hiiiccc de az degil

evet canım microdalgaya giriyor. eğer çevrende satışını yapanlar varsa kampanyaları takip et o zaman çok daha ucuza alıyorsun. Biraz pahalı ama 1 sefer alıyorsun ben 7 yıllık evliyim çeyizimde aldığım kapları hala kullanıyorum :)

o kapların 3 tanesi 25 tl'ye falan düşüyor takip etmek lazım.

Ben bu sabah 4 tane etiform yedim
öğlen tarhana çorbası ve taze fasulye
az önce şekersiz kahve bir kaç tane çubuk kraker yedim.
Guzel canim az yiyosun ne guzel

evet yaza ne kaldı şurada derhal toparlanmalıyız bence sloganımızda

YA İSTEDİĞİMİZİ YERİZ YA DA İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ olmalı

Canı kaçamak isteyen bunu hatırlasın :stop: ve kedine dur desin
Aynen sevdim bunu
istedigimizi yemege devam edersek sismeye devam

Off başka yerde olmak ne zor evinde misafirde olsa frenliyosun kendine hafif bişeyler yapiyosun ama disarda cok zor ya cok
bu hafta tam serbest oldu bari bundan fırsat canimin istediklerini abartmadan yiyeyim dedim
kesin bir kilo fazla cikcam
off off cok mutsuzum

Yaklasik iki hafta sonra kuzenimin nisani var eve donunce siki biseyler yapmaliyim elbise diktircem çünkü kotu dursun istemiyorum

kızlar merhaba ne zaman toparlanıcaz bilmiyorum ama ben bu aralar giremeyecek durumdayım kaç gündür annem hastanede yatıyor.. hastanede kalıyorum işten hastaneye hastaneden işe modundayım... elimden geldiğince de dikkat etmeye çalışıyorum ama akşamları biraz zor oluyor hastanede öyle bişiler hazırlayıp götüremediğimden ne bulursam yiyorum ama gündüz full dikkat ediyorum....su falan içiyorum bolca bakalm en azından almıyım yeter... ama annem bir toparlasın bol spora başlıcam kesinlikle ve kesinlikle ya spor salonuna başlıcam yada her akşam full yürüyüş...

Back
X