• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Aaa o nasıl cnm

Puanlama sistemi ile canim yiyeceklerin karbonhidrat degerlerine gore 50 puani gecmeden besleniyorsun.

Mesela
aksam ki menüm
tavuk 0p
1 tabak salata 8p
30mm ayran 9p
turşu 1p
2 kasik bulgur pilavı 9p

sabah ki kahvaltim la toplam 45 p da bitirdim günü
karatay ve protein ağırlıklı bir şey sanki

evet ablamda bir ara yaptı onu fakat benim kafa ve vucut işte çok yoruluo birde onu hesaplama derdine düşersem bırakırım diyeti...

proteini bile geceden bi kısmını hazırlamama rağmen nası zor gelio...

dün öğlen yemekten sonra sosis ve kahve içmiştim...

sonra yoğurt ve 1 dilim kalan ekmeğimi yedim...

akşam evde fırın balık yapılmış az bişi böldüm kenarından ama güzel salata vardı 1 tabak yedim...

bu sabahsa

2 kk süzme peynir
1 karper peynir
kıvırcık ve salatalık
1 dilim tambuğday ekmeği

Dunnsabah kahvaltımdan sonra öğlen

5tane tavuk kanat
1tabak semiz otu yoğurtlu

Ara sutlu neskafe

Ara 1 dilm tam buğday

Akşam çeyrek yeşil elma ve eve gidince kocaman 1 kupa sırf sutle yapılmış nescfe

Canim yarin ki kilonu cok merak ediyorum...

bende canım emin ol... :KK17:

öğlen 1 kase ezo gelin çorbası
1 tabak salata

ara sütlü nescafe

ara ayran

(tansyonum düştü bu arada o yüzden aldım içtim... bu arada diyetten evet ama bugün az yedim çünkü sanırım hasta olmaya başladım canım yemek istemio sadece çorba istedi canım ve onu bile içince midem bulandı)

ardındanda yarım greyfurt...

merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.

bende canım emin ol... :KK17:

öğlen 1 kase ezo gelin çorbası
1 tabak salata

ara sütlü nescafe

ara ayran

(tansyonum düştü bu arada o yüzden aldım içtim... bu arada diyetten evet ama bugün az yedim çünkü sanırım hasta olmaya başladım canım yemek istemio sadece çorba istedi canım ve onu bile içince midem bulandı)

ardındanda yarım greyfurt...

Geçmiş olsun canım dikkatli olmak lazim. Ben 2 gun once 82.5 idim bugun 83.5 kabizlik galiba

Merhaba kızlar bugün kaçamak günüydü misafir gelmişti kaçamağın dibine vurdum ama yuruyuse de çıktm yani sporumu yaptm...

Sabah tartıldğmda ise 86.4 çıktm çoookkkk mutluym çok 3 kilo kadar gitmiş görünüyor... Kaçamak gunu bitti yarın saf protein zamanı...

Merhaba kızlar bugün kaçamak günüydü misafir gelmişti kaçamağın dibine vurdum ama yuruyuse de çıktm yani sporumu yaptm...

Sabah tartıldğmda ise 86.4 çıktm çoookkkk mutluym çok 3 kilo kadar gitmiş görünüyor... Kaçamak gunu bitti yarın saf protein zamanı...
Canim tebrikler gerçekten super sonuc çok sevindim senin adina
hepsini yazdigin icin tesekkurler ben cevap yazamadim telefonu m cok kilitlendi cunku

Evet yarin yeni bir gun ve yeni bir baslangic
80 le ciktigim bu yolda 76yla devam ediyorum yavaş ama guzel bi yolculuk acelesi olmayan bana takılsin:KK25:

merhaba kızlar dün tekrardan saf protein gününe başladm ama su koyverdim...

sabah 1 yumurta 2 kk süzme peynir 2 tane sosis birazcıkta dünden kalma sucuklu yumurta vardı yağsız yapılma onu yedim...

ama akşama kadar bişi yiyemedim o yüzden baya gözüm döndü akşam kahvaltılık yedik ama yanında 1 yumruk kadar ekmek ve 1 tane muska böreği yedim... yemekten sonra da 2 tane kurabiye

busabah ise devam ediyorum kaldığım yerden...

sabah 1 orta boy kadar salatalık
1 ufak domates
2 kk beyaz peynir

öğlen

1 kase tavuk çorbası
1 porsyon salata

ara 1 sütlü nescafe

daha napcam bilmiyorum ama kanşekerim iyice düştü hissediyorum ama düşmemeli yoksa kilo veremicem yaaaaaaaa :(

merhaba kızlar dün tekrardan saf protein gününe başladm ama su koyverdim...

sabah 1 yumurta 2 kk süzme peynir 2 tane sosis birazcıkta dünden kalma sucuklu yumurta vardı yağsız yapılma onu yedim...

ama akşama kadar bişi yiyemedim o yüzden baya gözüm döndü akşam kahvaltılık yedik ama yanında 1 yumruk kadar ekmek ve 1 tane muska böreği yedim... yemekten sonra da 2 tane kurabiye

busabah ise devam ediyorum kaldığım yerden...

sabah 1 orta boy kadar salatalık
1 ufak domates
2 kk beyaz peynir

öğlen

1 kase tavuk çorbası
1 porsyon salata

ara 1 sütlü nescafe

daha napcam bilmiyorum ama kanşekerim iyice düştü hissediyorum ama düşmemeli yoksa kilo veremicem yaaaaaaaa :KK43:
Canim maşallah bayagi iyi gidiyorsun dukan in tatlı tarifleri var onlardan yararlanabilirsin kan şekerine iyi gelebilir

selam kızlar selam gunlugum
menüm
sabah 1 muz 1 haslanmıs yumurta 1 bardak tarcın ve zencefilli süt
ara 10 cilek 3 kasık yogurt
öglen bir kase nes fit
ara 2 kasık puding (tenceenın dibini sıyırdım ne yazıkkı)
aksam bir tabak tam bugday eriste ve salata

Canim maşallah bayagi iyi gidiyorsun dukan in tatlı tarifleri var onlardan yararlanabilirsin kan şekerine iyi gelebilir

evet canım onları aldım ztn tarifleri çukulata bile var...

selam kızlar selam gunlugum
menüm
sabah 1 muz 1 haslanmıs yumurta 1 bardak tarcın ve zencefilli süt
ara 10 cilek 3 kasık yogurt
öglen bir kase nes fit
ara 2 kasık puding (tenceenın dibini sıyırdım ne yazıkkı)
aksam bir tabak tam bugday eriste ve salata

menün çok hoş canım yaqnlız şu 1 kase nesfitle tok durma meselesine hayranım ya ben duramıorum...

merhabalar kızlar evet dünki nescafe aramdan sonra domates ve bir koparımlık salatalık yedim...

1 kutu süt aldım içtim yolda ama eve gidnce de midem kazındı 1 kase kkadar doğranmış çilek ve 1 bardak süt içtim...

bu sabah ise
1 domates
1 kk dan azfazla beyaz peynir...

Back
X