- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de karbonhidrat diyeti yapiyorum kizlar
Aaa o nasıl cnm
Bu sbah
2 kk dan az peynir
2 salatalık çengelkoy olandan ufak
2 tam buğday ekmeği
Canim yarin ki kilonu cok merak ediyorum...
merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
bende canım emin ol...
öğlen 1 kase ezo gelin çorbası
1 tabak salata
ara sütlü nescafe
ara ayran
(tansyonum düştü bu arada o yüzden aldım içtim... bu arada diyetten evet ama bugün az yedim çünkü sanırım hasta olmaya başladım canım yemek istemio sadece çorba istedi canım ve onu bile içince midem bulandı)
ardındanda yarım greyfurt...
Canim Teşekkürler dukanlaDunnsabah kahvaltımdan sonra öğlen
5tane tavuk kanat
1tabak semiz otu yoğurtlu
Ara sutlu neskafe
Ara 1 dilm tam buğday
Akşam çeyrek yeşil elma ve eve gidince kocaman 1 kupa sırf sutle yapılmış nescfe
Canim tebrikler gerçekten super sonuc çok sevindim senin adinaMerhaba kızlar bugün kaçamak günüydü misafir gelmişti kaçamağın dibine vurdum ama yuruyuse de çıktm yani sporumu yaptm...
Sabah tartıldğmda ise 86.4 çıktm çoookkkk mutluym çok 3 kilo kadar gitmiş görünüyor... Kaçamak gunu bitti yarın saf protein zamanı...
Canim gel beraber devam edelim yola Hikayen nedirmerhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
Canim maşallah bayagi iyi gidiyorsun dukan in tatlı tarifleri var onlardan yararlanabilirsin kan şekerine iyi gelebilirmerhaba kızlar dün tekrardan saf protein gününe başladm ama su koyverdim...
sabah 1 yumurta 2 kk süzme peynir 2 tane sosis birazcıkta dünden kalma sucuklu yumurta vardı yağsız yapılma onu yedim...
ama akşama kadar bişi yiyemedim o yüzden baya gözüm döndü akşam kahvaltılık yedik ama yanında 1 yumruk kadar ekmek ve 1 tane muska böreği yedim... yemekten sonra da 2 tane kurabiye
busabah ise devam ediyorum kaldığım yerden...
sabah 1 orta boy kadar salatalık
1 ufak domates
2 kk beyaz peynir
öğlen
1 kase tavuk çorbası
1 porsyon salata
ara 1 sütlü nescafe
daha napcam bilmiyorum ama kanşekerim iyice düştü hissediyorum ama düşmemeli yoksa kilo veremicem yaaaaaaaa![]()
Canim maşallah bayagi iyi gidiyorsun dukan in tatlı tarifleri var onlardan yararlanabilirsin kan şekerine iyi gelebilir
selam kızlar selam gunlugum
menüm
sabah 1 muz 1 haslanmıs yumurta 1 bardak tarcın ve zencefilli süt
ara 10 cilek 3 kasık yogurt
öglen bir kase nes fit
ara 2 kasık puding (tenceenın dibini sıyırdım ne yazıkkı)
aksam bir tabak tam bugday eriste ve salata