• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

kızlar ben bugun tekrar leslieye başlıyorum zumbayı kardeşım yapıyordu abla sana agırgelır ben bıle zorlanıyorum demıştı ama sızınkılolar benımkınde az bellkı sız yapabilirsiniz

canım inş faydasını görürsün benim bu aralar pek iyi gitmiyo ne görsem canım çeker oldu of ya

ben hiç tartılmadım bu aralar biraz düzensizlik oldu diyebilirim...inşallah kilo almamışımdır....yürüyüş yapmadığım için motivasyon biraz düştü moral 0...:50:

ben en son 97 ye takıldım kaldım öyle yıl başına kadar 95 olsam şükür diyeceğim ya

bugün diyete başlayalı tam 5 ay oldu bu aralar kilo vermem durdu biraz inş kilo vermem eski hızına döner

bugün diyete başlayalı tam 5 ay oldu bu aralar kilo vermem durdu biraz inş kilo vermem eski hızına döner

kısa bir şok diyet yapsan canım? :) mesela dukanın atak dönemini yap 3 gün şaşırt bünyeyi 5 ay olmuş alışmıştır diyete :16: tebrik ederim 20 kilo vermissin:21:

kısa bir şok diyet yapsan canım? :) mesela dukanın atak dönemini yap 3 gün şaşırt bünyeyi 5 ay olmuş alışmıştır diyete :16: tebrik ederim 20 kilo vermissin:21:

tavsiyen için teşekkür ederim canım en azından 1 hafta bi değişiklik şart sanırım:52:

çok güzel kilo vermişsin tatlım, eminim devamı da gelecektir, hiç bozma moralini :)

miyora nında dediği gibi birkaç gün serbest bırak kendini, metabolizmanı şaşırt, sonra kaldığın yerden devam edersin..

teşekkür ederim tatlım inşallah istediğimiz kiloya ineriz dediğiniz gibi diyeti 1 haftalığına değiştireyim bari:52:

kızlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerimizle geçireceğimiz bir 2014 diliyorum... ben yıl başında yiyecekleri fazla kaçırdım :53: pek dikkat etmedim açıkçası:50:

diyete vermiş olduğum 4 günlük aradan sonra bugün kaldığım yerden devam ediyorum :52::52::52:

başarılar dilerim canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gittiğim diyetisyenim arada duraklama olabileceğini söyledi yürüyüşü çoğaltmamı kaçamakları 1 ay minimum seviyeye indirmemi söyledi. o kadar kiloyu ben verdim 30 kilo daha verebilirim :53::53::53:

dün gittiğim diyetisyenim arada duraklama olabileceğini söyledi yürüyüşü çoğaltmamı kaçamakları 1 ay minimum seviyeye indirmemi söyledi. o kadar kiloyu ben verdim 30 kilo daha verebilirim :53::53::53:

Yuruyus yapabiliyomusun canim?benimde yapmam lazim aslinda.hava soguk cikmaya useniyorum:17:

Yuruyus yapabiliyomusun canim?benimde yapmam lazim aslinda.hava soguk cikmaya useniyorum:17:

zor oluyor ama haftada 2 gün faln yapıyordum ama eşim artık her akşam yürüyüş yapalım diyo bu akşamdan itibaren soğukta olsa yürüyüş yapacağım canım yediklerime dikkat etsemde spor olmadan olmuyo canım ya... dışarı çıktığım zaman 2 3 durak önce iniyorum sırf yürümek için ama düzenli olmayınca olmuyo canım ya:34::34::34:

Merhaba,

sizi takip ediyordum bir ara güzel kilolar veriyordunuz...:nazar:
Şu aralar pek aktif değilsiniz,Diyet devam ediyor değilmi.?

Merhaba,

sizi takip ediyordum bir ara güzel kilolar veriyordunuz...:nazar:
Şu aralar pek aktif değilsiniz,Diyet devam ediyor değilmi.?

evet canım devam ediyorum 65 şi görünceye kadar durmak yok benim için uzun zamanımıda alsa asla pes etmeyi düşünmüyorum ama vücut yoruldu sanırım artık durdu kilo vermem ama bende eskisi kadar spor yapamıyorum havalar malum ama vereceğim :34:

evet canım devam ediyorum 65 şi görünceye kadar durmak yok benim için uzun zamanımıda alsa asla pes etmeyi düşünmüyorum ama vücut yoruldu sanırım artık durdu kilo vermem ama bende eskisi kadar spor yapamıyorum havalar malum ama vereceğim :34:

Selam canim.nasilsin?

Spor olmadAn ne kadar az yesekte gitmiyo onu anladim tekrar.baslarda sporla nasil verdik kilolari.

Ben Leslie ye basladim bi kacgundur baktim olmicak baska turlu.

ayy ilk kilonu görünce kendimi gördüm bende 117 ile başladım maşallah çoook iyi vermişsin:nazar::nazar: inşallah bende senin gibi verebilirim

Back
X