- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Günaydın tatlım :)
kış olduğu için evde bende leslie yi tavsiye edebilirim sana :)
of bu kış çarçabuk geçse keşke kilo vermem duruş durumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım :)
kış olduğu için evde bende leslie yi tavsiye edebilirim sana :)
kızlar ben bugun tekrar leslieye başlıyorum zumbayı kardeşım yapıyordu abla sana agırgelır ben bıle zorlanıyorum demıştı ama sızınkılolar benımkınde az bellkı sız yapabilirsiniz
ben hiç tartılmadım bu aralar biraz düzensizlik oldu diyebilirim...inşallah kilo almamışımdır....yürüyüş yapmadığım için motivasyon biraz düştü moral 0...![]()
bugün diyete başlayalı tam 5 ay oldu bu aralar kilo vermem durdu biraz inş kilo vermem eski hızına döner
ben en son 97 ye takıldım kaldım öyle yıl başına kadar 95 olsam şükür diyeceğim ya
kısa bir şok diyet yapsan canım? :) mesela dukanın atak dönemini yap 3 gün şaşırt bünyeyi 5 ay olmuş alışmıştır diyetetebrik ederim 20 kilo vermissin
![]()
çok güzel kilo vermişsin tatlım, eminim devamı da gelecektir, hiç bozma moralini :)
miyora nında dediği gibi birkaç gün serbest bırak kendini, metabolizmanı şaşırt, sonra kaldığın yerden devam edersin..
başarılar dilerim canım.
dün gittiğim diyetisyenim arada duraklama olabileceğini söyledi yürüyüşü çoğaltmamı kaçamakları 1 ay minimum seviyeye indirmemi söyledi. o kadar kiloyu ben verdim 30 kilo daha verebilirim![]()
Yuruyus yapabiliyomusun canim?benimde yapmam lazim aslinda.hava soguk cikmaya useniyorum![]()
Merhaba,
sizi takip ediyordum bir ara güzel kilolar veriyordunuz...
Şu aralar pek aktif değilsiniz,Diyet devam ediyor değilmi.?
evet canım devam ediyorum 65 şi görünceye kadar durmak yok benim için uzun zamanımıda alsa asla pes etmeyi düşünmüyorum ama vücut yoruldu sanırım artık durdu kilo vermem ama bende eskisi kadar spor yapamıyorum havalar malum ama vereceğim![]()
ayy ilk kilonu görünce kendimi gördüm bende 117 ile başladım maşallah çoook iyi vermişsinevet canım devam ediyorum 65 şi görünceye kadar durmak yok benim için uzun zamanımıda alsa asla pes etmeyi düşünmüyorum ama vücut yoruldu sanırım artık durdu kilo vermem ama bende eskisi kadar spor yapamıyorum havalar malum ama vereceğim![]()