• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

kahvaltımı yaptım

1 bardak şekrsiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 kk tulum pyniri
domates
salatalık
2 dilim kızarmış tam tahıl ekmği

kahvaltım

1 bardak şekersiz cay
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yk lor peyniri
3 ceviz
domates salatalık

selam :)

çok güzel kilo veriyorsun tebrik ederim :)

son bir senenin kilosu oldukları için böyle de vermeye devam edersin eminim.. yılbaşına kadar 18 gün var daha az zaman diil :)

selam :)

çok güzel kilo veriyorsun tebrik ederim :)

son bir senenin kilosu oldukları için böyle de vermeye devam edersin eminim.. yılbaşına kadar 18 gün var daha az zaman diil :)

teşekkür ederim canım evet canım 1 senede 35 kilo aldım ama genel olarak hep 70 kilo üzerindeydim ama hiç 80 kilo üzerine çıkmamıştım 80 kilo ile evlendim hedefim 70 in aşağısında olmak 60 olsam süper olacak canım

:ssz:

canım nasıl gidiyor ? ben spor yapamıyorum...çok şükür iyileştim ama bu seferde kar var :) havalar çok soğuk yürüyüş yapamıyorum:50:

al benden de o kadar canım spor yalan oldu bu aralar havalar buz gibi spor salonuna da gitmek istemiyorum evde dans ediyorum arada ama yürüyüş gibi olmuyo idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo kaç kiloya düştün

haftasonu biraz kaçamak yaptım 4ay sonra ilk defa kola içtim ve kocaman 1 dilim çikolatalı pasta yedim :26::26::26:
motivasyonum düşüyor mu ne of kendimi toparlamam lazım:18::18::18:

bugün akşam yemeğini erken yedim

5 kaşık kereviz
4 kaşık makarna
1 kase yoğurt
makarna olduğu için ekmek yok

Valla bilmiyorum ne yapsakta baslasak tekrar.zumba duymustum da ns eder gibi spor yapiyomussun.denesekmi acaba?
kızlar ben bugun tekrar leslieye başlıyorum zumbayı kardeşım yapıyordu abla sana agırgelır ben bıle zorlanıyorum demıştı ama sızınkılolar benımkınde az bellkı sız yapabilirsiniz

al benden de o kadar canım spor yalan oldu bu aralar havalar buz gibi spor salonuna da gitmek istemiyorum evde dans ediyorum arada ama yürüyüş gibi olmuyo idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo kaç kiloya düştün

ben hiç tartılmadım bu aralar biraz düzensizlik oldu diyebilirim...inşallah kilo almamışımdır....yürüyüş yapmadığım için motivasyon biraz düştü moral 0...:50:

Back
X