- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
iyi gidiyo canım,artık az olsun kalıcı olsun modundayım
sen neler yapıyosun?
bende iyiyim canım kış geldi ya yürüyüşlere ara verdim yıl başına kadar 90 olmak istiyorum ama zor gibi görünüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gidiyo canım,artık az olsun kalıcı olsun modundayım
sen neler yapıyosun?
bende iyiyim canım kış geldi ya yürüyüşlere ara verdim yıl başına kadar 90 olmak istiyorum ama zor gibi görünüyoray gitse şu kilolar bi
kahvaltım
1 bardak şekersiz cay
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yk lor peyniri
3 ceviz
domates salatalık
çok iyi gidiyorsun canım![]()
teşekkür ederim canım benim
selam :)
çok güzel kilo veriyorsun tebrik ederim :)
son bir senenin kilosu oldukları için böyle de vermeye devam edersin eminim.. yılbaşına kadar 18 gün var daha az zaman diil :)
canım nasıl gidiyor ? ben spor yapamıyorum...çok şükür iyileştim ama bu seferde kar var :) havalar çok soğuk yürüyüş yapamıyorum![]()
Al bendende o kadarkış olduğu için spor bayağı azalmış durumda![]()
Al bendende o kadar![]()
canım nasıl olacak sporsuz of of
kızlar ben bugun tekrar leslieye başlıyorum zumbayı kardeşım yapıyordu abla sana agırgelır ben bıle zorlanıyorum demıştı ama sızınkılolar benımkınde az bellkı sız yapabilirsinizValla bilmiyorum ne yapsakta baslasak tekrar.zumba duymustum da ns eder gibi spor yapiyomussun.denesekmi acaba?
al benden de o kadar canım spor yalan oldu bu aralar havalar buz gibi spor salonuna da gitmek istemiyorum evde dans ediyorum arada ama yürüyüş gibi olmuyo idare ediyorum canım senin nasıl gidiyo kaç kiloya düştün