Başka bir grubdayım ama burayıda devam edebilirmiyim
Canım herkes kalinlastirdigini söylüyor sen denedin miSquat programı bu 30 gün boyunca yaptığınızda ciddi sonuçlar alabilirsiniz sanıldığı gibi bacakta kalınlaşma yapmaz :)
denedim canım denediklerimi ve deneyip inceldiğim zayıfladığım videoları paylaşıyorum zaten benim baklarım squatla baya incelme yaşamıştı hatta . Zaten ağırlık kullanarak yapmıyoruz squatı o yüzden kalınlaşma olamaz. Kalınlaşma olanlar hareketi yanlış yapıyorlardır.Canım herkes kalinlastirdigini söylüyor sen denedin mi
ben squat cok inceyken yaptım yani 48 kiloyken totom 88 cm ken.o zaman cok güzel kalktı ve harika gözüküyordu.Ama kilo vermek isteyen birisi bence squat yapmamalı....üst bacak kalınlasabilir popo dahada buyuk gozukebilir istenilen kilodan sonra yapmakta fayda var.Canım herkes kalinlastirdigini söylüyor sen denedin mi
Çok geçmiş olsun kendinizi zorlayacak sporlar yapmayın squat aslında zorlamaz sizi kolla yapılan bir şey yok ama yinede çok dikkatli olun .Ahh ahh bı aralar bende squat yapıyordum
Kolum kırıldıgından berı yapamıyorum
Şimdi tekrar başladığımda çok acıyacak emınım(
tabikide 70-80 kilo olan bi insan direkt squatla başlamamalı hiç spor deneyimi olmayan bi insanda squatla başlamamalı. Squat için şu kilo iyidir diyemicem sonuçta herkesin boy kilo oranı farklı ama hedefe kilonuza 5-10 kilo aldıysa bence yapılabilir yada sıkılaşmak isteyenler yapabilir.ben squat cok inceyken yaptım yani 48 kiloyken totom 88 cm ken.o zaman cok güzel kalktı ve harika gözüküyordu.Ama kilo vermek isteyen birisi bence squat yapmamalı....üst bacak kalınlasabilir popo dahada buyuk gozukebilir istenilen kilodan sonra yapmakta fayda var.
pazartesi günü sabah ölçülerini alırsan birlikte başlayabiliriz birbirimize destek oluruz gaza getiririz :)haklısın canım ben spor yapıyorum kilo verdim simdi yine bi hedef 7*8 kilom daha var burdaki videolarıda yapmaya baslarim ilerleyen günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?