- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Ben tam tersi bir öğün değil sürekli yemek yiyen biriydim şimdi menülerime bakan çok yiyor der mesela ama ben bunun 5 6 katını yiyordum normalde tatlı yiyip sonra tuzlu yiyip sonra tekrar tatlı yiyen bir insandım. o yüzden zamanla azaltmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak. bu akşam mesela çok geç yemek zorunda kaldım yemeği ve o açlık ve yorgunlukla biraz fazla yedim yani hala tam kendime bu bilinci oturtmuş hissetmiyorum umarım zamanla olur. tekrar teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacağım inanın. meyve pek yemiyorum mesela sanırım meyve eklemeliyim hayatıma.Merhaba çok sevindim adına bak böyle böyle gidecek kilolar. En önemlisi motivasyon çalıştığım için arada bir bakabiliyorum. Ben hiç yemek yemeyen biriydim tek ogün besleniyordum en büyük hatam aç gezmekti yani. Birgün ben kendime ne yapıyorum dedim ve ogün başladım maratona acelem yok şimdi 5 hatta 6 ogün besleniyorum şeker hiç kullanmıyorum ekmek yerine sabah ve öğlen etimek yiyorum akşam ekmek yemiyorum pilav ve makarnada çok nadir en fazla 2 kaşık onun dışında herşey yiyorum ve en az hafatada 4gun 1 saat yuruyorum iş çıkışında hepsi bu . Ben ciddi sağlık problemleri olan biriyim ben yapabiliyorsam herkes yapar. Sadece ogün atlama ve ara ogunlerine çerez ve meyve mutlaka ekle ki açlık hissine ve kaçamak yapma şansın en aza insin. Işte böyle birbirimize destek olalım bende çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım hemen geliyorumCanim takipteyim seni menulerin de iyi. Ben de bugun basladim insallah devamini getirebilirim
Beklerim gunlugume
Çoook teşekkürler Ben de seni tebrik ederim insanın hayatından sevdiği lezzetleri çıkarması ne kadar zor bilirim :) ben de tatlı çikolata manyağıydım mesela kaç gündür çikolata yemiyorum.Tebrikler cnm iyi gidiyorsun ben de aynı kilolardayım. 1 kac gun once başladım ekmeği kestim. .sekersiz cay içiyordum tatlı bisküviler yiyordum onları kestim. Çekirdek vazgeçilmezmdiir o nudaa yemıyrm .bu sefer cok kararlıyım..inş zayıflarızźzz..
Canim bak ne guzel gidiyorSelam günlük itiraf ediyorum bu sabah tartıldım dayanamadım
ama bil bakalım kaç kilo çıktım
92.4
çoook mutlu oldum . bakalım asıl tartı günüm yani cumaya kadar kaç olacağım.
Umarım günden güne daha da zayıflarım sağlıklı olurum bana dua edin
Ayy hadi inşallah ya keşke öyle olsa...Canim bak ne guzel gidiyor
Bence 1 en geç 2 haftaya 80 lerdesin
yaza gelsin guzel dar kesim pantolonlar elbiseler. ..
Telafi etmissin bile40 dk (3 km) yürüyüş 15 dk zumba yaptım.
Ya bir de bu hafta diyetimin böyle olması normal tatildeyim ve karşıma sürekli diyet bozduran şeyler çıkıyor..Telafi etmissin bile
Bazen diyetteyiz diye her seyden de kismamaliyiz onemli olan sonrasi
Canim kahvalti onemli aksam cok yemektense kahvaltida ye gun içinde yakarsinGünaaaaydın sevgi pıtırcıklarım neşe kaynaklarım...
Kalktım çörek otu yağımla 2 bardak suyumu içtim ve işte burdayım .
Şimdi kahvaltı zamanı.
Biraz abartabilirimama bunlar tatilin son günleri haftaya istesem de kahvaltı bulamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?