• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime zayıflama yolunda bir yol arkadaşı arıyorum :)

ben suan 77.3 kıloyum hamıle kalsam demekkı 100 kılo olucam aman tanrım :KK61:grubu kuralım bıan önce kac gndr tek basıma dıyet yapıyrm :KK49:bırlıkte daha cok motıve olurz kızlar
canım herkes kilo alıcak diye bi kaide yok ama tabıkı doğumda kilo alınıyo ama veriliyoda ben başladım dün diyete inşallah herşey güzel olcak

canım herkes kilo alıcak diye bi kaide yok ama tabıkı doğumda kilo alınıyo ama veriliyoda ben başladım dün diyete inşallah herşey güzel olcak

bende dıyetteyım aslnda hıc zorlanmıyrm suana kadar ıyı gıttı .ekmek ve seker hıc tuketmöıyrm ama spor yapacak vaktm yok calstgm ıcın

Bende 1.67 boyunda 78 kiloyum ve işin kötüsü 5 ay sonra evleniyorum...ağla ağla gözlerim şiştii.. 1 haftadan beri diyet yepıyorum kilovermeyi bırak 200 gram almışım... O kadar aç kaldım 3 beyazı çıkardım 200 gram almışım üstüne birde spora gittim yok yaniii umudum kalmadı

Umarım konu doğru yerdedir :oops:
Arkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim ve sırf kendime bir zayıflama arkadaşı edinmek için siteye kayıt oldum.Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum..
Ben 20 yaşında 1.63 boyunda 83 kilo civarı bir kızcağızım :110: 14 yaşıma kadar normal seyreden kilom liseye başladıktan sonra hızla arttı. Önce 65 kiloyu gördüm, 10.sınıfta 70 oldum ve 11.sınıf benim zirvem oldu diyebilirim bir anda 80 kilo oldum. 11.sınıfa kadar aldığım kiloların sebebi muhtemelen hareketsizlikti çünkü adam akıllı yemek yemezdim ancak 11.sınıftayken kullanmaya başladığım antidepresan ilaçlar içime bir canavar soktu adeta :oops: o zamandan bu yana yani yaklaşık 3 senedir iştahımı durduramıyorum. ve 83-85 kilo arası gidip geliyorum. Son 2 senedir evdeyim okula vs gitmeden evde kendim üniversite sınavına hazırlanıyorum Allah izin verirse bu yıl eylül ekim gibi başlayacağım okula artık. Velhasılkelam düzensiz bir hayatım, iştahım ve hareketsizliğim var. Zayıflamak istiyorum ama sürekli erteliyorum. İstediğim kıyafetleri giyememekten, sürekli her yerimden yağ fışkırıyormuş gibi hissetmekten sıkıldım. Erkek arkadaşıma sarılırken bile tutup beni kaldıracak diye (daha doğrusu kaldırmaya çalışacak diye :KK48:) korkuyorum artık.

Önceden kilolarımın çoğu basenlerimdeyken artık hem basenlerim hem göbeğim hem midem var. Hatta kollarım bile :KK43: Hatta kollarımın iç kısmı hızlıca 10 15 kilo almamı kaldıramayıp harita gibi çatladı okul zamanımda her gören kollarında yara mı var diye sorardı :KK61: Çok dolmuşum ne kadar da yazdım daha bir bu kadar daha yazarım ama müstakbel zayıflama arkadaşlarımı kaybetmemek için susuyorum :KK22:

Yani ben artık 5-6 senelik kilo esaretimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet seçerken renginden modelinden önce bedenine bakmaktan kurtulmak istiyorum. Bana eşlik edecek, birbirimizi dürtebileceğimiz, vazgeçersek enselerimize birer tane vuruşup ayağa kalkabileceğimiz ve en sonunda burada başarı hikayemizi paylaşabileceğimiz bir zayıflama arkadaşı istiyorum. Tek başıma yapamadım ama eminim biriyle gücümü birleştirirsem başarabilirim ve üniversiteye zayıf bir kız olarak başlayabilirim. Sevgiler :KK37::21:
Canim ben yol arkadasin olabilirm whatsaptan grup acalim hep beraber baslayalm birbirimize ogunlerimizi atalim destek olalim ne dersin ?

ben de bu konuda çok yardıma ihtiyacı olan biriyim ben 1.70 boyunda 63-64 kiloyum bi 58 olsam çok rahatlıycam canım özelden numaranı yaz istersen whatsapptan konuşalım öğün resimlerimizi atalım spor yaparak beden ölçülerimizi resimlerimizi paylaşalım ne dersin
Canim ozelden numarami gondereym beraber bi grup acalim dedigin gibi ogunlerimizi atalim birbirimize tesvik edelim birburimizi

Kilomuz boyumuz yaşımız her şeyimiz aynı , bu kadar uyumluyken birlikte zayıflamaya koyulabiliriz :))

Bende 1.67 boyunda 78 kiloyum ve işin kötüsü 5 ay sonra evleniyorum...ağla ağla gözlerim şiştii.. 1 haftadan beri diyet yepıyorum kilovermeyi bırak 200 gram almışım... O kadar aç kaldım 3 beyazı çıkardım 200 gram almışım üstüne birde spora gittim yok yaniii umudum kalmadı
evlenmeden önce bende cok dıyet yaptm ama hıc zayflamadım stresten ustesıne kılo aldım gelınlık provasına gıderken gelnlıkcım bıle nasl olurda kılo alrsn anlamıyrm derdı hıc brsy yemıyrdm cunku.sımdı yıne basladım 1 hafta olacak 3 kılo verdm bıle umarm basarırsn sende canm

bende yeni üyeyim daha önce diyetisyen eşliğinde 20 kilo verdim sonra zamanlar 9 kilo yeniden aldım yeniden diyet yapmaya kararlıyım destek olalım birbirimize

Kızlar öncelikle kendi vucudumuzu sevicez aynanin karsina gecip nasil olmak istedigimizi dusuncez.. Bize ait olan bedenimizi guzelligimizi korumak icin saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getircez.., kilo vermenin birinci kuralı irade.. İsteyip de ciddi saglik problemi olmadigi halde kilo veremeyen yoktur.. Güç icimizde biz de :) onemli olan zayif olmak incecik olmak degil beden ve ruh sagligimiz mutlulugumuz aynada kendinizi nasil mutlu gorursunuz onu hayal edin motivasyon icin ;)

Umarım konu doğru yerdedir :oops:
Arkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim ve sırf kendime bir zayıflama arkadaşı edinmek için siteye kayıt oldum.Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum..
Ben 20 yaşında 1.63 boyunda 83 kilo civarı bir kızcağızım :110: 14 yaşıma kadar normal seyreden kilom liseye başladıktan sonra hızla arttı. Önce 65 kiloyu gördüm, 10.sınıfta 70 oldum ve 11.sınıf benim zirvem oldu diyebilirim bir anda 80 kilo oldum. 11.sınıfa kadar aldığım kiloların sebebi muhtemelen hareketsizlikti çünkü adam akıllı yemek yemezdim ancak 11.sınıftayken kullanmaya başladığım antidepresan ilaçlar içime bir canavar soktu adeta :oops: o zamandan bu yana yani yaklaşık 3 senedir iştahımı durduramıyorum. ve 83-85 kilo arası gidip geliyorum. Son 2 senedir evdeyim okula vs gitmeden evde kendim üniversite sınavına hazırlanıyorum Allah izin verirse bu yıl eylül ekim gibi başlayacağım okula artık. Velhasılkelam düzensiz bir hayatım, iştahım ve hareketsizliğim var. Zayıflamak istiyorum ama sürekli erteliyorum. İstediğim kıyafetleri giyememekten, sürekli her yerimden yağ fışkırıyormuş gibi hissetmekten sıkıldım. Erkek arkadaşıma sarılırken bile tutup beni kaldıracak diye (daha doğrusu kaldırmaya çalışacak diye :KK48:) korkuyorum artık.

Önceden kilolarımın çoğu basenlerimdeyken artık hem basenlerim hem göbeğim hem midem var. Hatta kollarım bile :KK43: Hatta kollarımın iç kısmı hızlıca 10 15 kilo almamı kaldıramayıp harita gibi çatladı okul zamanımda her gören kollarında yara mı var diye sorardı :KK61: Çok dolmuşum ne kadar da yazdım daha bir bu kadar daha yazarım ama müstakbel zayıflama arkadaşlarımı kaybetmemek için susuyorum :KK22:

Yani ben artık 5-6 senelik kilo esaretimden kurtulmak istiyorum. Kıyafet seçerken renginden modelinden önce bedenine bakmaktan kurtulmak istiyorum. Bana eşlik edecek, birbirimizi dürtebileceğimiz, vazgeçersek enselerimize birer tane vuruşup ayağa kalkabileceğimiz ve en sonunda burada başarı hikayemizi paylaşabileceğimiz bir zayıflama arkadaşı istiyorum. Tek başıma yapamadım ama eminim biriyle gücümü birleştirirsem başarabilirim ve üniversiteye zayıf bir kız olarak başlayabilirim. Sevgiler :KK37::21:
merhaba arkadasım :)

aradığın arkadaş sanırım benim :)) burdaki zayıflama hikayelerini okuyarak motive olmaya calısırken başlığı görüp üye oldum :) herkes öyle tatlış ki.. 19 yaşında 90 kiloyum :((( diyete alışamayıp sıkılanlardanım bi de :D

Arkadaslar ben 78 kg dan 66 kg ya dustum ve boyum 1.70 hala devam ediyorum.idealim simdilik 60 olmak.ben cok araştırma yaptim isterseniz beraber devam edelim

Back
X