Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendime zayıflama yolunda bir yol arkadaşı arıyorum :)
Kızlar İstanbul avcılar semtinde olan ve birlikte yürüyüş yapıp motive edebileceğimiz bir arkadaş yok mu buna çok ihtiyacım var birdaki yaza düğünüm var o gelinliğe dal gibi girmek istiyorum
ben de bu konuda çok yardıma ihtiyacı olan biriyim ben 1.70 boyunda 63-64 kiloyum bi 58 olsam çok rahatlıycam canım özelden numaranı yaz istersen whatsapptan konuşalım öğün resimlerimizi atalım spor yaparak beden ölçülerimizi resimlerimizi paylaşalım ne dersin
Bende 1.67 boyunda 78 kiloyum ve işin kötüsü 5 ay sonra evleniyorum...ağla ağla gözlerim şiştii.. 1 haftadan beri diyet yepıyorum kilovermeyi bırak 200 gram almışım... O kadar aç kaldım 3 beyazı çıkardım 200 gram almışım üstüne birde spora gittim yok yaniii umudum kalmadı
Canim stresi hayatindan cikar bende oyleydim bol su ic ara yap kahvaltiyi atlama yesil elma yesilcay tuket aralarda sekersiz kahve yogurt tuket haftanin bir gunu protein agirlikli olsun bak gor vereceksin verdikcede motive olacaksin.