- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)
bence de iğrenç bir mesajmış ama ben olsam geyik muhabbeti yüzünden ayrılmazdım.aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız, içinize kurt düşmüşse ayrılmanız iyi olmuş tabi ama ortada kanıt vs yok.kafam çok karıştı yarısı sizin gibi yarısıda tabiki ayrılcaksın şeklinde düşünüyor
arkadaşıda sonra hayırdır ilgileniyosun galiba demiş bizimkide dalga geçiyorum oglum işler nasıl diyip konuyu degiştirmiş dün mesajları sildi yanımdayken bugün arkadaşından istemiş konuşmaları tekrar attı sadece dalgasına bi konuşmaydı dedi arkadaşıda bu yüzden ayrılınmaz falan demiş şuan ayrıldık sabahtan beri konuşmamız olmadı ama zaman geçtigi için belkide ya gerçekten dalga geçmek amaçlıysa diye düşünmeye başladım napıcagımı bilmiyorumcanım bak o yerleri tekrar oku.
ya bu ne çirkin jargondur
neden öyleyse bilelim diyor? bilse napıcak?
ünide böyle arkadaşları varmış da bi bitememiş anlaşılan.
hala enseye şaplak... tövbe yarabbi.
öyle bi şüphem yoktu taki şu konuşmaya kadarbence de iğrenç bir mesajmış ama ben olsam geyik muhabbeti yüzünden ayrılmazdım.aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız, içinize kurt düşmüşse ayrılmanız iyi olmuş tabi ama ortada kanıt vs yok.
dün masadan kalkıp gittim heryere bakmış aramış yanıma geldiginde nerdesin sen aşkım çok korkuttun dedi elimi aldı kalbine götürdü hızlı atıyodu korkudanmı koştugundanmı bilemicem artıkİnsanın canını en çok bu yakıyor zaten .
Sana "her şeyim" diye hitap eden
Ben gece gündüz çalışır sana bakarım diyen insana üzülüyorsun
arkadaşıda sonra hayırdır ilgileniyosun galiba demiş bizimkide dalga geçiyorum oglum işler nasıl diyip konuyu degiştirmiş dün mesajları sildi yanımdayken bugün arkadaşından istemiş konuşmaları tekrar attı sadece dalgasına bi konuşmaydı dedi arkadaşıda bu yüzden ayrılınmaz falan demiş şuan ayrıldık sabahtan beri konuşmamız olmadı ama zaman geçtigi için belkide ya gerçekten dalga geçmek amaçlıysa diye düşünmeye başladım napıcagımı bilmiyorum
Aaaay tam buna benzer bişi yaşadım .dün masadan kalkıp gittim heryere bakmış aramış yanıma geldiginde nerdesin sen aşkım çok korkuttun dedi elimi aldı kalbine götürdü hızlı atıyodu korkudanmı koştugundanmı bilemicem artık
ağlama canım ya en azından değmicek biriyse ağlama nasıl bişey yaşamıştın?Aaaay tam buna benzer bişi yaşadım .
Beni ağlatacaksın sen ya
Ne güzel bikaç gündür iyiydim..
Belki düzelir ..
Yani sizinki tamamen kopmamış gördüğüm kadarıyla.
Boşver burası senin konun .ağlama canım ya en azından değmicek biriyse ağlama nasıl bişey yaşamıştın?
teşekkür ederim canım inşallahBoşver burası senin konun .
Umarım senin için en hayırlısı olur :)
sevmediği biriyle malum iş yapısına tersmiş öyle söyledi tamamen dalga geçmiş arkadaşıyla neye inanacağımı şaşırdımsenle ciddi düşünüp başka kızlarla malum işin peşinde...
sevmediği biriyle malum iş yapısına tersmiş öyle söyledi tamamen dalga geçmiş arkadaşıyla neye inanacağımı şaşırdım
benzincide çalışması gerekmiyor, eylemden ötürü hani ben şey ettim, pompalamak, ay neyse, daha detaylandırmasam iyi olur, belki bahsettikleri bir kız değildir, olmaz mı..
evet kendisi igrenç pislik terbiyesiz yaratık
üniversitede bikaç tane böyle terbiyesiz muhabbet yaptıgı arkadaşı varmış onları çıkarıcakmış hayatından benim mutlulugum için herşey yaparmış!
arkadaşıda sonra hayırdır ilgileniyosun galiba demiş bizimkide dalga geçiyorum oglum işler nasıl diyip konuyu degiştirmiş dün mesajları sildi yanımdayken bugün arkadaşından istemiş konuşmaları tekrar attı sadece dalgasına bi konuşmaydı dedi arkadaşıda bu yüzden ayrılınmaz falan demiş şuan ayrıldık sabahtan beri konuşmamız olmadı ama zaman geçtigi için belkide ya gerçekten dalga geçmek amaçlıysa diye düşünmeye başladım napıcagımı bilmiyorum
bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?