kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

canım bak o yerleri tekrar oku.
ya bu ne çirkin jargondur
neden öyleyse bilelim diyor? bilse napıcak?

ünide böyle arkadaşları varmış da bi bitememiş anlaşılan.
hala enseye şaplak... tövbe yarabbi.

kafam çok karıştı yarısı sizin gibi yarısıda tabiki ayrılcaksın şeklinde düşünüyor
bence de iğrenç bir mesajmış ama ben olsam geyik muhabbeti yüzünden ayrılmazdım.aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanız, içinize kurt düşmüşse ayrılmanız iyi olmuş tabi ama ortada kanıt vs yok.

canım bak o yerleri tekrar oku.
ya bu ne çirkin jargondur
neden öyleyse bilelim diyor? bilse napıcak?

ünide böyle arkadaşları varmış da bi bitememiş anlaşılan.
hala enseye şaplak... tövbe yarabbi.
arkadaşıda sonra hayırdır ilgileniyosun galiba demiş bizimkide dalga geçiyorum oglum işler nasıl diyip konuyu degiştirmiş dün mesajları sildi yanımdayken bugün arkadaşından istemiş konuşmaları tekrar attı sadece dalgasına bi konuşmaydı dedi arkadaşıda bu yüzden ayrılınmaz falan demiş şuan ayrıldık sabahtan beri konuşmamız olmadı ama zaman geçtigi için belkide ya gerçekten dalga geçmek amaçlıysa diye düşünmeye başladım napıcagımı bilmiyorum

İnsanın canını en çok bu yakıyor zaten .
Sana "her şeyim" diye hitap eden
Ben gece gündüz çalışır sana bakarım diyen insana üzülüyorsun
dün masadan kalkıp gittim heryere bakmış aramış yanıma geldiginde nerdesin sen aşkım çok korkuttun dedi elimi aldı kalbine götürdü hızlı atıyodu korkudanmı koştugundanmı bilemicem artık

sevgilini en iyi sen tanıyorsun canım.

dün masadan kalkıp gittim heryere bakmış aramış yanıma geldiginde nerdesin sen aşkım çok korkuttun dedi elimi aldı kalbine götürdü hızlı atıyodu korkudanmı koştugundanmı bilemicem artık
Aaaay tam buna benzer bişi yaşadım .
Beni ağlatacaksın sen ya
Ne güzel bikaç gündür iyiydim..
Belki düzelir ..
Yani sizinki tamamen kopmamış gördüğüm kadarıyla.

sevmediği biriyle malum iş yapısına tersmiş öyle söyledi tamamen dalga geçmiş arkadaşıyla neye inanacağımı şaşırdım

hahahaaa bir erkek bana bunu söylese çatlayana kadar gülerdim yapar yapmaz demiyorum ama erkekler için bu konuda aşka sevgiye ihtiyaç yok bunu dünya alem biliyor ayriyetten noterden tasdiğe gerek yok

evet kendisi igrenç pislik terbiyesiz yaratık

Bence siz tekrardan başlamayın.Çünkü hem kararsızsın,bir çoğumuz sana yanlış yaptın desek hemen pişman olup geri dönersin.Hemde hemen satıyorsun erkek arkadaşını,bu cümlelerle...Anlayacağın siz sevgili olamazsınız.Daha çok yeni sevgilisiniz ve sen erkek arkadaşının cep telini karıştıracak izni nerden buluyorsun.Ayrıca neden bu kadar güvensizsin.Peki aynısı sana yani senin cep telefonunu karıştırsa emin ol çıngarı çıkartırdın ve burada seni haklı görüp demedikleri kalmazdı birçoğumuzun.

Gelelim diğer meseleye hemen aldatmaya meyilli filan demeye gerek yok , ki sende ayrılmaya meyilliymişsin.Sen erkekleri aralarında ne konuşur zannediyorsun.Ve ya bayanlar çok mu farklı şeyler konuşuyor....Gerçek dünyaya dönmeni tavsiye ederim.

Dediğim gibi siz sevgili olamazsınız.Aldatılmış gibi diye birşey yok.Ya aldatılırsın yada aldatılmazsın.Geri kalanlar bahanedir.

üniversitede bikaç tane böyle terbiyesiz muhabbet yaptıgı arkadaşı varmış onları çıkarıcakmış hayatından benim mutlulugum için herşey yaparmış!

offff !!! hep mış muş neden kendi kararını kendin veremiyorsun şaşıyorum doğrusu

Günaydın....Dalga amaçlı muhabbet ve sen bitirdin.....

bence sen bu güvensizlikle tekrar barışsanda bi sorun illaki çıkar.buna benzer bi durum benimde başıma gelmişti ki bu kadar abartılı bi mesajda olmamasına rağmen ben geri bi adım atmadım.bana kalırsa sen dönmekte istiyosun ama döndüğünde bu ilişkinin son noktasınıda erkek arkadaşın koyar.bak bu cümlelerimi iyi hatırla.çünkü erkekler bu tarz güvensizlik ve kendilerini bu kadar detaya boğan kızlardan hiç haz etmezler.ya o mesajı okuduğunda hiç okumamış gibi devam edecektin davranışlarını gizliden inceleyip ona göre kesin bi kararla ayrılacaktın yada şu an bitirdiysen tamamen bitirmeliydin.anladığım kadarıyla o hala anlatmaya çalışıyo sen de nasıl eski halimize döneriz arayışındasın

şimdi adamın konuşmalarını inceleyelim: "o kız pompacı mı" ne kadar iğrenç ötesi aşağılık bir kelime.... "Pompacıysa bilelim" bilse ne olacak olabilir, ne yapacak olabilir?? "burdan yazma birdaha, whatsapptan yaz" yani konuşmanın devamı gelecek, sorusunun cevabını bekliyor, pompacı mı değil mi, belki de harekete geçecek cevaba göre. ama bu muhabbetin devamını getirmek istiyor whatsapptan. şimdi oku kararını bunlar ışığında şekillendir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…