- Konu Sahibi homesweethome3
-
bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)
offff !!! hep mış muş neden kendi kararını kendin veremiyorsun şaşıyorum doğrusu
peki neden bu kadar öfkelisiniz iki gündür ne yaşadıgımı bi ben biliyorum şu yazılardan çok etkileniyorum neden üzerime geliyosunuz?birsürü insan yanlış yapmışsın demiş benimde acaba diye düşünmem normal degilmiBence siz tekrardan başlamayın.Çünkü hem kararsızsın,bir çoğumuz sana yanlış yaptın desek hemen pişman olup geri dönersin.Hemde hemen satıyorsun erkek arkadaşını,bu cümlelerle...Anlayacağın siz sevgili olamazsınız.Daha çok yeni sevgilisiniz ve sen erkek arkadaşının cep telini karıştıracak izni nerden buluyorsun.Ayrıca neden bu kadar güvensizsin.Peki aynısı sana yani senin cep telefonunu karıştırsa emin ol çıngarı çıkartırdın ve burada seni haklı görüp demedikleri kalmazdı birçoğumuzun.
Gelelim diğer meseleye hemen aldatmaya meyilli filan demeye gerek yok , ki sende ayrılmaya meyilliymişsin.Sen erkekleri aralarında ne konuşur zannediyorsun.Ve ya bayanlar çok mu farklı şeyler konuşuyor....Gerçek dünyaya dönmeni tavsiye ederim.
Dediğim gibi siz sevgili olamazsınız.Aldatılmış gibi diye birşey yok.Ya aldatılırsın yada aldatılmazsın.Geri kalanlar bahanedir.
haklısın bence biz bittik başlasak bile bi işe yaramaz başlaması içinde bi kişinin yalvarması gerekir ama bizim öyle bi durumumuz kalmadı heryerden sildik birbirimizi üstelik face ine baktım o çocugu tekrardan eklemiş çok zoruma gitti bidaha mümkün degilbence sen bu güvensizlikle tekrar barışsanda bi sorun illaki çıkar.buna benzer bi durum benimde başıma gelmişti ki bu kadar abartılı bi mesajda olmamasına rağmen ben geri bi adım atmadım.bana kalırsa sen dönmekte istiyosun ama döndüğünde bu ilişkinin son noktasınıda erkek arkadaşın koyar.bak bu cümlelerimi iyi hatırla.çünkü erkekler bu tarz güvensizlik ve kendilerini bu kadar detaya boğan kızlardan hiç haz etmezler.ya o mesajı okuduğunda hiç okumamış gibi devam edecektin davranışlarını gizliden inceleyip ona göre kesin bi kararla ayrılacaktın yada şu an bitirdiysen tamamen bitirmeliydin.anladığım kadarıyla o hala anlatmaya çalışıyo sen de nasıl eski halimize döneriz arayışındasın
konuşması bile çok rahatsız etti bidaha güvenmem çok zor olur sizin gibi düşünen çok bayan var sizce böyle bi insan bana sadık olabilirmiBunlar normal erkek sohbeti. Hata yapmışsınız. Boşuna üzmüşsünüz çocuğu. Bence bir daha olmasın deyip geçin. Ve bir daha duyarsanız da duymamazlıktan gelin. Bunları konuşması, yapacağı anlamına gelmez.
düşünmüyorum tamamen bitti sadece şu zorlu süreci atlatmaya çalışıyorumİyi yapmışsinda ayrılmak istemiyor gibisin daha neyi dusunuyorsun !?
peki neden bu kadar öfkelisiniz iki gündür ne yaşadıgımı bi ben biliyorum şu yazılardan çok etkileniyorum neden üzerime geliyosunuz?birsürü insan yanlış yapmışsın demiş benimde acaba diye düşünmem normal degilmi
alıngan olmam çok normal degilmi yeni ilişkim bitmiş mutsuzum hangi konuda yanlış yaptım mesaja baktıgım içinmi ayrıldıgım içinmi yoksa her ikisidemiÖfke mi ? Çok alıngansınsınız.Ne yazarken ne de okurken ben öfke hissetmedim.Sadece yanlış yaptığınızı belirttim.
teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam bu arada o arkadaşını yeniden eklemiş dün bana ayrılan taraf herşeyi silsin demişti silmek aklımda yoktu ama sırf o dedi diye faceten sildim oda gitmiş o arkadaşını yeniden eklemiş bundan sonra rahat rahat konuşurlar artık..yapılan sizcede abartı degilmi ben onu masum severken kimseye bakmazken onun yaptıgı çok zoruma gittiYanlışlar.....
1-Özel eşyalarını karıştırmak-ki size yapılsa nasıl sinirlenirsiniz bana güvenmiyorsun diye.
2-güven duymamak.Ama güven duymayı gözleri kapalı yaşamak diye algılamamak lazım
3-hemen arkasından kötü sıfatlar yakıştırmak
4-erkekleri tanıyamadığınızdan yapılanı çok fazla abartmak
5-Dinlemeden kesin bir dille kesip atmak
6-sakin kalamamak .bunun sonucu da duygularınızla hareket etmek
Doğru
1-Ayrılmanız.Çünkü ilişki için hazır değilsiniz.
Mutsuz olmanız gayet normal,ama birazcık akl-i selim davranırsanız olayı kolayca çözebilirsiniz.Kimse kimse için birisini silmesini kabul edemem,tabiiki bu size zarar vermiyorsa.
benimde midem kaldırmadı hertaraftan bakıyorum ama bi olur yanı yok çok mutsuzumBurada sana yanlış yaptın diyenlerin yazılarını okuyup acaba ya da keşke deme. Sen sana göre doğru olanı yaptın, her insanın midesi almaz böyle şeyleri, senin de almadı benim de almazdı mesela. Burada sorun erkek muhabbeti değil, eğer öyleyse bilelim demiş yani meyilli zaten bu işlere. Boş ver önüne bak artık herkes böyle iğrençliklerin üstünü örtüp önüne bakamaz herkes de yok o mide. Sende de yoktu, ayrıldın bence çok iyi yaptın.
yok hayır erkek arkadaşımın bi arkadaşı eklemiş daha dogrusu kız onu eklemiş erkek arkadaşımda tanıyor olabilecegin kısmına bakarken o kızı görüyor açık seçik bi kız ortak arkadaşa bakıyor ve arkadaşına mesaj atıyor dalga geçiyomuş güyapompacı nedir yaben doğrumu anladım erkek arkadaşınz faceden bir kız eklemiş diğer erkek arkadaşıda o kızımı sormuş facede
eğer öyleyse facede tanımadığı başka kadınlarıda eklemek zaten aldatmaktır yani aldatmak yatakta olmuyor sadece
yok hayır erkek arkadaşımın bi arkadaşı eklemiş daha dogrusu kız onu eklemiş erkek arkadaşımda tanıyor olabilecegin kısmına bakarken o kızı görüyor açık seçik bi kız ortak arkadaşa bakıyor ve arkadaşına mesaj atıyor dalga geçiyomuş güya
bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)
öfke falan yok sakinlikle konuşup bitirdim sakinligin için teşekkür ederim dedi oda bigündür bişey yapmıyo demekki sevmemiş zatenhımm ama ozaman daha kötü değilmi kız pompamcıysa bilelim demiş öyleyse neyapacakmış değilse neyapacakmış yani öyle değilmi belkide sadece dalga geçmişte olabilir erkeklerin çoğunun malesef böyle muhabbetleri olabiliyormuş hernakadar çok yanlışsada
ben olsam napardım bilmyorm çok kızardım sinirlenrdim ortalığı yıkar dökerdim ama ayrılık kolay bir karar değil zor bir durum insanın sevdiği adamdan beklemediği şeyleri görünce çok üzülüyor
öfkeni çıkart iyice ondan sonrasını düşünürsün konuşursnz sakin kafayla
ayrıca teli karıştırmanı ben yanlış bulmadım insan güvensede arada şeytan dürtüyor karıştırıyor teli vs
25 yaşındaKac yasinda bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?