kendimi aldatılmış gibi hissediyorum..

Bunlar normal erkek sohbeti. Hata yapmışsınız. Boşuna üzmüşsünüz çocuğu. Bence bir daha olmasın deyip geçin. Ve bir daha duyarsanız da duymamazlıktan gelin. Bunları konuşması, yapacağı anlamına gelmez.

offff !!! hep mış muş neden kendi kararını kendin veremiyorsun şaşıyorum doğrusu
peki neden bu kadar öfkelisiniz iki gündür ne yaşadıgımı bi ben biliyorum şu yazılardan çok etkileniyorum neden üzerime geliyosunuz?birsürü insan yanlış yapmışsın demiş benimde acaba diye düşünmem normal degilmi

haklısın bence biz bittik başlasak bile bi işe yaramaz başlaması içinde bi kişinin yalvarması gerekir ama bizim öyle bi durumumuz kalmadı heryerden sildik birbirimizi üstelik face ine baktım o çocugu tekrardan eklemiş çok zoruma gitti bidaha mümkün degil

konuşması bile çok rahatsız etti bidaha güvenmem çok zor olur sizin gibi düşünen çok bayan var sizce böyle bi insan bana sadık olabilirmi

Öfke mi ? Çok alıngansınsınız.Ne yazarken ne de okurken ben öfke hissetmedim.Sadece yanlış yaptığınızı belirttim.

Öfke mi ? Çok alıngansınsınız.Ne yazarken ne de okurken ben öfke hissetmedim.Sadece yanlış yaptığınızı belirttim.
alıngan olmam çok normal degilmi yeni ilişkim bitmiş mutsuzum hangi konuda yanlış yaptım mesaja baktıgım içinmi ayrıldıgım içinmi yoksa her ikisidemi

Yanlışlar.....

1-Özel eşyalarını karıştırmak-ki size yapılsa nasıl sinirlenirsiniz bana güvenmiyorsun diye.
2-güven duymamak.Ama güven duymayı gözleri kapalı yaşamak diye algılamamak lazım
3-hemen arkasından kötü sıfatlar yakıştırmak
4-erkekleri tanıyamadığınızdan yapılanı çok fazla abartmak
5-Dinlemeden kesin bir dille kesip atmak
6-sakin kalamamak .bunun sonucu da duygularınızla hareket etmek

Doğru

1-Ayrılmanız.Çünkü ilişki için hazır değilsiniz.

Mutsuz olmanız gayet normal,ama birazcık akl-i selim davranırsanız olayı kolayca çözebilirsiniz.Kimse kimse için birisini silmesini kabul edemem,tabiiki bu size zarar vermiyorsa.

teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam bu arada o arkadaşını yeniden eklemiş dün bana ayrılan taraf herşeyi silsin demişti silmek aklımda yoktu ama sırf o dedi diye faceten sildim oda gitmiş o arkadaşını yeniden eklemiş bundan sonra rahat rahat konuşurlar artık..yapılan sizcede abartı degilmi ben onu masum severken kimseye bakmazken onun yaptıgı çok zoruma gitti

Burada sana yanlış yaptın diyenlerin yazılarını okuyup acaba ya da keşke deme. Sen sana göre doğru olanı yaptın, her insanın midesi almaz böyle şeyleri, senin de almadı benim de almazdı mesela. Burada sorun erkek muhabbeti değil, eğer öyleyse bilelim demiş yani meyilli zaten bu işlere. Boş ver önüne bak artık herkes böyle iğrençliklerin üstünü örtüp önüne bakamaz herkes de yok o mide. Sende de yoktu, ayrıldın bence çok iyi yaptın.

benimde midem kaldırmadı hertaraftan bakıyorum ama bi olur yanı yok çok mutsuzum

pompacı nedir ya ben doğrumu anladım erkek arkadaşınz faceden bir kız eklemiş diğer erkek arkadaşıda o kızımı sormuş facede
eğer öyleyse facede tanımadığı başka kadınlarıda eklemek zaten aldatmaktır yani aldatmak yatakta olmuyor sadece

yok hayır erkek arkadaşımın bi arkadaşı eklemiş daha dogrusu kız onu eklemiş erkek arkadaşımda tanıyor olabilecegin kısmına bakarken o kızı görüyor açık seçik bi kız ortak arkadaşa bakıyor ve arkadaşına mesaj atıyor dalga geçiyomuş güya

hımm ama ozaman daha kötü değilmi kız pompamcıysa bilelim demiş öyleyse neyapacakmış değilse neyapacakmış yani öyle değilmi belkide sadece dalga geçmişte olabilir erkeklerin çoğunun malesef böyle muhabbetleri olabiliyormuş hernakadar çok yanlışsada
ben olsam napardım bilmyorm çok kızardım sinirlenrdim ortalığı yıkar dökerdim ama ayrılık kolay bir karar değil zor bir durum insanın sevdiği adamdan beklemediği şeyleri görünce çok üzülüyor
öfkeni çıkart iyice ondan sonrasını düşünürsün konuşursnz sakin kafayla
ayrıca teli karıştırmanı ben yanlış bulmadım insan güvensede arada şeytan dürtüyor karıştırıyor teli vs

Kac yasinda bu adam?

öfke falan yok sakinlikle konuşup bitirdim sakinligin için teşekkür ederim dedi oda bigündür bişey yapmıyo demekki sevmemiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…