kendimi alıkoyamıyorum

Daha iyileri vardır etrafta gençliğinizi heba etmeyin bence bu konuda başka tavsiyem de yok maalesef

Sabah sabah kahvaltı yaparken Cinsellik bölümüne yorum yazıyorum hahaha
Akşamdan sabaha değişik bir konu oldu sizin için de
Daha iyileri elbette vardır oda diyor açık açık
Başkasıyla olabilirsin madem beğenmedin diye
Ama ben hayır seni istiyorum diyorum
Adamın bunanla övünmesini falan bekliyorum o sırada galiba
Bak bu kız hem güzel hem çekici ama benden başkasını istemiyor çevresi de dolu ben de bunu kaçırmayayım düşüncesi oluşsun istiyorum ama cıks

İlk önceleri zaten daha takıntılıydım
Whatsapp son görünmesine bakıyordum sürekli çevrimiçi neden yazmıyor diye falan geceleri
Sonra biraz biraz aştım
Arkadaşlarımla geziyorum eğleniyorum ama aklımdaki yine o
Bu Arada ben tek yaşıyorum oda biliyor her gece gelse neden geldin demem ama gelmiyor
Başka bi adam olsa uğrar mutlaka
Ama bu da çok çalışıyor gece 5 e kadar falan rapor yazıyormuş sabah da 10-12 de uyanıp birdaha işe
Yorgunum dinlendirsene beni diyor geldiği zaman da
Hep ilgi alaka kendisine olsun istiyp

Kendimi çekersem onun için hiç bi önemi kalmaz gibi hissediyorum
Zaten bu kadar istekli olman beni sana getiriyor diyo
Onu baz alıyorum muhtemelen

Bence sen
Kendimi çekersem onun için hiç bi önemi kalmaz gibi hissediyorum
Zaten bu kadar istekli olman beni sana getiriyor diyo
Onu baz alıyorum muhtemelen
Valla ben şaştım kafana göre takil yorumlar okudum kafam allak bullak oldu. Ne de ırkı bilemedim inan

Bence alısmıssınız sizde fantazı durumuna bıraz daha devam ederseniz sohbete adam sıkılıp gidecek istemeyecek ıyıce ozguven zedelenmesi yaşayacaksınız ve buna son vermezseniz sizde artık oyle adamları arayacaksınız hayatınızda dıgerlerı sıradan insanlar zevk vermeyecek

Evet normal değil ve haz duyuyor bence de
Senin bu istekli halin beni sana çekşyor diyo
Ve özellikle sanki doymuyorum dedikçe o bu şekilde ilerlemeye devam ediyor ki onu hep isteyeyim diye
Sen kendini bu adama ispat etmrk zorunda misin? Antropozun ilk safhalarini yasayan muhtemelen de 50 li yaslardaki bu adami doyurmak senin vazifen mi? Neden bunu ustlendin ki?1 dakikaligina yasayacaklarin icin mi? Seni mesajla gaza getirip sonra da 1 dakikaya razi birakan, seninle seks yaparken bir taraftan da telefon konusmasi yapan kimseye deger vermeyen bu adam doyuma ulasinca deger mi goreceksin saniyorsun? Simdilik yasadigin sey hosuna gidebilir ama bu durum.bir sure sonra senin de psikolojini bozacak. Bir sure sonra kendine kizmaya baslayacajsin. Cinsellik normal ama sen kendini bile bile bu oyuna soktugun icin kizmaya baslayacaksin bir sure sonra kendine. Isin kotu tarafi bu adamin ayda bir gel gitleri yuzunden kimseyi hayayina da almayacaksin. Hayatin onun mesajlarini beklenekle gececek. Simdi bile diyorsun gozum.kimseyi gormuyor diye.
Bunlari sana deger veren biriyle yasasan daha iyi degil mi?

İlk defa bu tarz bi adamdan etkilendim ve böyle bir durum yaşıyorum.
Bu şekilde nasıl devam eder nereye kadar gider bilmiyorum
Kendimi alıkoyamıyorum maalesef
Adamın bana kendiliğinden gelmesi lazım
Sanırım biraz kendimi geri çekmeliyim
Ama o yazmadığı sürece falan yazmıyorum ki
Buda kendini geri çekmek değil mi
Gece gündüz onu istiyormuş gibi hadi gel yada ben geleyim demiyorum
O yazdıkça oluyor
Buda zaten onun işine geliyor
Her gün yazsam ters tepecek belli başkası olsa havada yakalar

O kadar haklısın kiiii
O yazsın da konuşalım
Arasında gelsin diye resmen bekliyorum
Üstelik evde de tek yaşıyorum istese her an gelebilir ama çalışıyorum yoğunum o iş öyle kolay olmuyor diyor
Kendimi ondan kurtarmam lazım farkındayım
Saplantı haline geldi bende
İlle de o diyorum susuyorum
Hayır başkasını da istemiyorum ki
Ona da söyledim sana kafayı taktım ama başkasını bulsam da rahatlasam bu ne 1 dk falan diye
Bence de denemelisin dedi

Bu tarz şeyleri okudukça Allahım ne insanlar varmış bu dünyada diyorum. Allah sizi ıslah etsin hanımefendi .

Kim olduğunuzu anladım ama neyse..Siz bu adamı kafaya bayaa takmissiniz..Üzüldüm adama.Allah akıl fikir versin .Dünya nereye gidiyor.Dinle ilgili bir konu olduğunda hücuma geçiliyor.Böyle bir durumda "kime ne herkes ozgur "deniyor Değişik ..!

Kim olduğunuzu anladım ama neyse..Siz bu adamı kafaya bayaa takmissiniz..Üzüldüm adama.Allah akıl fikir versin .Dünya nereye gidiyor.Dinle ilgili bir konu olduğunda hücuma geçiliyor.Böyle bir durumda "kime ne herkes ozgur "deniyor Değişik ..!

ya böyle adamlar var bunlar eylemden çok konuşmaktan etkileniyor ya da resim video filan isterler ama yanına gelince foss anca hayallerde yaşarsın o muhteşem sevişmeyi seninle alakalı bir durum yok yani ve malesef düzeltebileceğin bir durum değil sende ki hırs olmuş aslında düşünürsen sen de onu çok beğenmediğini anlarsın bence en iyisi ikinci çok daha iyi bir seçenek bulup bu adamdan uzaklaşman eskiden bende böleydim ama benim hep yedeklerim olurdu :)

Ikini
Adam normal degil. Senin de dengeni bozuyor. Adamin o kadar calistigi falan hikaye. Listesinde senin gibi kac kisi var. Sana ayda bir sira geliyor. Neden duzgun tipler dururken kizlarimiz gider boyle dengesiz 5 para etmeyen kisiliksizleri bulir bilmiyorim. Sanirim senin cekecek cilen var. Kizma bana. Bir buyugun olarak soyluyorum. Bu dutum devam ettikce ruhun bunlarin acisini senden cikaracak. Bu yaptigin kendine zulum sadece.
Azicik kendine deger versen gel deyince hep giden olmazdin. Sen kendini sevmiyorsun. Bu cinsellik meselesi degil sadece. Bunun altinda baska seyler de var. Kendini sevsen kendine saygi duysaydin boyle bir adsmi da saplantili hale getirmezdin.
Evet maaaalesef bizim kendini sevmeyen, kendine deger vermeyen, ozguvensiz kizlarimiz da gider gider bu tipleri bulur nedense....

Son olatak mesele cinsellik degil. Sen bu yasami kendine reva goruyorsun. Mesele bu. Cinsellik yasayacaksan sana deger veren biriyle olmali. Kendine saygin yok. Biz sana cinsellik yasama demiyoruz. Disaridan kendini soktugun duruma bir bak.
Gercekten istersen kendini bu kisir donguden kurtarirsin. Sen kimsenin oyuncagi degilsin. Kimseye kendini ispat etmek zorunda da degilsin.

Aniden geliştiği için hazırlıksız yakalandım ve neyin içinde olduğumu bile anlayamadım .
Bu Arada bu adamın sağda solda anlayamayacağını konuşmayacağını da biliyorum
Şimdi ki adamların ağzı o kadar gevşek ki
Böyle birisiyle de yapamam ben
Herkesle yaşanacak bir durum değil
Yedek durumum da hiç olmadı :)
Eski sevgilimle gayet aktiftik bu bir anda çıktı geldi
Kendimi ya çekmem lazım yada bu adamı dize getirmem
Adam dize gelecek gibi değil ama

Adina cinsellik dedigin bu oyunda senin yasadigin cinsellik degil. Adami doyuma ulastiriyim diye kendini heba etmek.. kendin doyuma ulasmazken adami doyurmak. Sen sadece adamin sana verdigi kirintilarla avunuyorsun. Kendine verdigin deger bu kadar.
Bu konuya neden yazip durdugumu bilmiyorum. Sana uzuldum belki de. Kendini dusurdugun konuma uzuldum. Oysa bunu esinle ya da sevgilim diyebilecegin biriyle yasamak varken ve cinsellikle birlikte sevgiyi de tatmak varken, saygi gormek varken... sen gitmissin antropuz psikolojisine girmis bir adami tedaviye soyunmussun. Sana cok uzuldum. Adamin listesindeki tum kizlar da senin gibi olanlardan... bu durumdan tek fayda saglayan adam. Siz sadece kendinizi cezalandiriyorsunuz. Yazik ediyorsun kendine. Gercekten uzuldum.

Adam benim özgüvenimi zedeledi resmen
Onun yüzünden kendimden güzelliğimden kadınlığımdan şüphe etmeye başladım
Kaldı ki çevremde ki çoğu kişi tam aksini söylerken
Ben napıyorum diyorum zaten düşününce
Ama bu durumun gizemi bile hoşuma gitmeye başlamıştı

Ama adamın performansı bu kadar yani bu onun sorunu senin halledebileceğin birşey değil ki erkeklerin çoğunda var bu problem malesef aslan gibi adam diosun yatakda kedicik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…