- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Akşamdan sabaha değişik bir konu oldu sizin için deDaha iyileri vardır etrafta gençliğinizi heba etmeyin bence bu konuda başka tavsiyem de yok maalesef
Sabah sabah kahvaltı yaparken Cinsellik bölümüne yorum yazıyorum hahaha
İlk önceleri zaten daha takıntılıydımAdam çok cool takılıyor o yüzden bu kadar takılı kalmışsınız adama. Bence siz de onu umursamamaya çalışın. Farklı ortamlara girin, kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Dürtüleri kontrol etmek zor ama kendiniz için buna çabalayın. Siz üstüne düştükçe, onun gözünde değeriniz azalıyor bence.
Kendimi çekersem onun için hiç bi önemi kalmaz gibi hissediyorumYaşantınız farklı galiba. Ama bu bizi ilgilendirmiyor. Her koyun kendi bacağından... Neyse bence adam doymuş siz sadece arada bir kac dk atıştırmalık gibisiniz bence kendinizi çekin ve uzak durun o zman kıymetli olursunuz
Valla ben şaştım kafana göre takil yorumlar okudum kafam allak bullak oldu. Ne de ırkı bilemedim inanKendimi çekersem onun için hiç bi önemi kalmaz gibi hissediyorum
Zaten bu kadar istekli olman beni sana getiriyor diyo
Onu baz alıyorum muhtemelen
Bence alısmıssınız sizde fantazı durumuna bıraz daha devam ederseniz sohbete adam sıkılıp gidecek istemeyecek ıyıce ozguven zedelenmesi yaşayacaksınız ve buna son vermezseniz sizde artık oyle adamları arayacaksınız hayatınızda dıgerlerı sıradan insanlar zevk vermeyecekAkşamdan sabaha değişik bir konu oldu sizin için de
Daha iyileri elbette vardır oda diyor açık açık
Başkasıyla olabilirsin madem beğenmedin diye
Ama ben hayır seni istiyorum diyorum
Adamın bunanla övünmesini falan bekliyorum o sırada galiba
Bak bu kız hem güzel hem çekici ama benden başkasını istemiyor çevresi de dolu ben de bunu kaçırmayayım düşüncesi oluşsun istiyorum ama cıks
Sen kendini bu adama ispat etmrk zorunda misin? Antropozun ilk safhalarini yasayan muhtemelen de 50 li yaslardaki bu adami doyurmak senin vazifen mi? Neden bunu ustlendin ki?1 dakikaligina yasayacaklarin icin mi? Seni mesajla gaza getirip sonra da 1 dakikaya razi birakan, seninle seks yaparken bir taraftan da telefon konusmasi yapan kimseye deger vermeyen bu adam doyuma ulasinca deger mi goreceksin saniyorsun? Simdilik yasadigin sey hosuna gidebilir ama bu durum.bir sure sonra senin de psikolojini bozacak. Bir sure sonra kendine kizmaya baslayacajsin. Cinsellik normal ama sen kendini bile bile bu oyuna soktugun icin kizmaya baslayacaksin bir sure sonra kendine. Isin kotu tarafi bu adamin ayda bir gel gitleri yuzunden kimseyi hayayina da almayacaksin. Hayatin onun mesajlarini beklenekle gececek. Simdi bile diyorsun gozum.kimseyi gormuyor diye.Evet normal değil ve haz duyuyor bence de
Senin bu istekli halin beni sana çekşyor diyo
Ve özellikle sanki doymuyorum dedikçe o bu şekilde ilerlemeye devam ediyor ki onu hep isteyeyim diye
İlk defa bu tarz bi adamdan etkilendim ve böyle bir durum yaşıyorum.Bence alısmıssınız sizde fantazı durumuna bıraz daha devam ederseniz sohbete adam sıkılıp gidecek istemeyecek ıyıce ozguven zedelenmesi yaşayacaksınız ve buna son vermezseniz sizde artık oyle adamları arayacaksınız hayatınızda dıgerlerı sıradan insanlar zevk vermeyecek
O kadar haklısın kiiiiSen kendini bu adama ispat etmrk zorunda misin? Antropozun ilk safhalarini yasayan muhtemelen de 50 li yaslardaki bu adami doyurmak senin vazifen mi? Neden bunu ustlendin ki?1 dakikaligina yasayacaklarin icin mi? Seni mesajla gaza getirip sonra da 1 dakikaya razi birakan, seninle seks yaparken bir taraftan da telefon konusmasi yapan kimseye deger vermeyen bu adam doyuma ulasinca deger mi goreceksin saniyorsun? Simdilik yasadigin sey hosuna gidebilir ama bu durum.bir sure sonra senin de psikolojini bozacak. Bir sure sonra kendine kizmaya baslayacajsin. Cinsellik normal ama sen kendini bile bile bu oyuna soktugun icin kizmaya baslayacaksin bir sure sonra kendine. Isin kotu tarafi bu adamin ayda bir gel gitleri yuzunden kimseyi hayayina da almayacaksin. Hayatin onun mesajlarini beklenekle gececek. Simdi bile diyorsun gozum.kimseyi gormuyor diye.
Bunlari sana deger veren biriyle yasasan daha iyi degil mi?
Adam bekar
Takılmak istemese mesaj atmaz diye tahmin edyorum mesalaşırken o kadar istekli konusuyor ki
Midenizin kalkacağı durum varsa tabi ki konudan uzaklaşabilirsiniz
Arkadaşlar , bu benim 2. Üyelik
Yönetimin bilgisi dahilinde
Çok karışık bi durumun içersindeyim
Yargılayacak olanlar yorum yazmasın en baştan söyleyeyim
Herkesin tercihleri kendine özgüdür.
Yaklaşık 3 ay önce çalıştığım işyerinde bi adamla yakınlaştık
Bir anda oldu ben bile anlamadım ne olduğunu
Yan yana çalışıyorduk sonra ikimizin de nefes alışverişleri değişti resmen cinsel anlamda istedik birbirimizi
Yalnız o ana kadar hiç ona karşı böyle birşey hissetmemiştim
Sonrasında akşam mesaj attı bana birkaç gün mesajlaştık
Bu arada benden 10 yaş büyük ama inanılmaz sempatik
Her hareketi beni benden alıyor
Ama sevgili olmamız vs. Mümkün değil
Sadece cinsel anlamda sohbet ediyoruz ve onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor
3-4 gün sonra birlikte olduk ve mesajlarda anlattığı gibi çok da iyi değildi genelde ben aktif ve istekliydim
O isteksiz gibiydi
Sonra 3 ayda 2 kez oldu kendimi tutamıyorum ona karşı koyamıyorum
Beni daha çok istesin arzulasın benim onu istediğim gibi
Ama yok
Kendini bana bırak diyorum bırakmıyor
Kasıyo
Aklımdan çıkmıyor
Adama kafaya takmış gibiyim
Ondan başka birisi amuda kalksa gözüm görmüyor
Ayda bir yazıyor ancak onda da kısa süre birlikte oluyoruz ve gidiyor
Ona bile razıyım ama fazlasını istiyorum
Kendimi geri çeksem belki o zaman daha fazla ister diye düşündüm ama yapamadım
Mesajlaşırken falan tamamen cinsel içerikli konuşuyoruz ve özgüveni tam gibi
Cinselliğe doymamış ama değişiklik istiyor
Adam çok istekli gibi konuşuyor ama yan yana gelince öyle değil
Beni istemese mesaj atmaz hiç ya da beğenmese
Çok değişik çözemedim
Her erkek senin gibi bi kadını ister diyo
Ama o ayda bir ancak istiyo bense onu hergün
Bu adam ne yapmaya çalışıyo
Kullanıyor seni falan demeyin
Cinsel birliktelik kullanılmak değil
Zaten cinsellşk dışımda beklentim yok
Beni daha çok istemesinden başka
Adam normal degil. Senin de dengeni bozuyor. Adamin o kadar calistigi falan hikaye. Listesinde senin gibi kac kisi var. Sana ayda bir sira geliyor. Neden duzgun tipler dururken kizlarimiz gider boyle dengesiz 5 para etmeyen kisiliksizleri bulir bilmiyorim. Sanirim senin cekecek cilen var. Kizma bana. Bir buyugun olarak soyluyorum. Bu dutum devam ettikce ruhun bunlarin acisini senden cikaracak. Bu yaptigin kendine zulum sadece.O kadar haklısın kiiii
O yazsın da konuşalım
Arasında gelsin diye resmen bekliyorum
Üstelik evde de tek yaşıyorum istese her an gelebilir ama çalışıyorum yoğunum o iş öyle kolay olmuyor diyor
Kendimi ondan kurtarmam lazım farkındayım
Saplantı haline geldi bende
İlle de o diyorum susuyorum
Hayır başkasını da istemiyorum ki
Ona da söyledim sana kafayı taktım ama başkasını bulsam da rahatlasam bu ne 1 dk falan diye
Bence de denemelisin dedi
Açık yazcam kusura bakmayın
1 dk içersinde boşalıyor zaten
Ama mesajlarda saattlerce sabaha kadar konusuyoruz
Anlatmasına bakarsanız da doymuyor
Aniden geliştiği için hazırlıksız yakalandım ve neyin içinde olduğumu bile anlayamadım .ya böyle adamlar var bunlar eylemden çok konuşmaktan etkileniyor ya da resim video filan isterler ama yanına gelince foss anca hayallerde yaşarsın o muhteşem sevişmeyi seninle alakalı bir durum yok yani ve malesef düzeltebileceğin bir durum değil sende ki hırs olmuş aslında düşünürsen sen de onu çok beğenmediğini anlarsın bence en iyisi ikinci çok daha iyi bir seçenek bulup bu adamdan uzaklaşman eskiden bende böleydim ama benim hep yedeklerim olurdu :)
Adam benim özgüvenimi zedeledi resmenSon olatak mesele cinsellik degil. Sen bu yasami kendine reva goruyorsun. Mesele bu. Cinsellik yasayacaksan sana deger veren biriyle olmali. Kendine saygin yok. Biz sana cinsellik yasama demiyoruz. Disaridan kendini soktugun duruma bir bak.
Gercekten istersen kendini bu kisir donguden kurtarirsin. Sen kimsenin oyuncagi degilsin. Kimseye kendini ispat etmek zorunda da degilsin.
Ama adamın performansı bu kadar yani bu onun sorunu senin halledebileceğin birşey değil ki erkeklerin çoğunda var bu problem malesef aslan gibi adam diosun yatakda kedicik oluyorAniden geliştiği için hazırlıksız yakalandım ve neyin içinde olduğumu bile anlayamadım .
Bu Arada bu adamın sağda solda anlayamayacağını konuşmayacağını da biliyorum
Şimdi ki adamların ağzı o kadar gevşek ki
Böyle birisiyle de yapamam ben
Herkesle yaşanacak bir durum değil
Yedek durumum da hiç olmadı :)
Eski sevgilimle gayet aktiftik bu bir anda çıktı geldi
Kendimi ya çekmem lazım yada bu adamı dize getirmem
Adam dize gelecek gibi değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?